bizim gibi bekleyeceksin![]()
İşlem yapın diyor pp. Neyi beklicez hocam. Hiç mi bişey yapmayayım yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizim gibi bekleyeceksin![]()
İşlem yapın diyor pp. Neyi beklicez hocam. Hiç mi bişey yapmayayım yani.
Paraları kurtaramıyacazmı yani? Quize toplu mail falanmı atalım yaYok mu bloke yiyip sonrasında düzelen ?
Arkadaşlar paypala girip baktım Bekliyor kısmı oluşmuş.
Ve
OCAK 30 2015
Quiz Group International Inc.
Geçici bekletme
diye ibare çıkmış. Bu önceden yoktu dimi arkadaşlar sonradan oluşmuş?
Arkadaşlar sakin olmamız gerekiyor böyle durumlarda. Quiz öyle küçük bir kuruluş değil. Paypalın bunlarla bir derdi var. Dertlerini anlatmak için böyle birşeye başvurmuşlar. Bakalım paypalın derdi neymiş.
En kötü ihtimal ödeme yöntemlerini değiştirtip ödemeleri öyle yapar Quiz.
Mail tamamı bumudur ve bu mail paypal blokesini anlattığımız maile itafen başka dönüş alan oldumu bende belirttim öyle bekliyorum, son durum nedir ?quizden cevap geldii
Dear xxxx
We are working to resolve the issue.
Mail tamamı bumudur ve bu mail paypal blokesini anlattığımız maile itafen başka dönüş alan oldumu bende belirttim öyle bekliyorum, son durum nedir ?
Paypal'da herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu itiraz vs?
Çözümlenmemiş sorunlar var. Duruma bakın veya cevap verin
yoksa sadece bekleyelim mi?
Yok abi tam da cuma gününü buldular. Zaten 2 gün haftasonu giriyor araya bekle babam bekle.
Bazı arkadaşlara şuanda banka ödemeleri geliyor, sorun cumartesi pazar günü içinde çözülürmü hocam ne dersiniz ?Quiz el attı, çözülür artık rahat olun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.