Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Hesaba gelen giden yok kaç gündür paypal 0.14 tl var sinirlerim gerildikce geriliyor kafayı yicem bu konuları görünce Allah bize kolaylik versin arkadaşlar geçmiş olsun

o kadar komisyon al. kurdan milyarlarımızı çal. sonra yapabileceğimiz bir şey yok beyefendi. senin beyefendini yesinler

Greetings,

We are working to resolve the issue

Cvp sorunu cozmek icin calisiyoruz...

Arkadaşlar bu quiz payza kabul ediyor mu? Webmoneyde kimlik isteme işi beni tedirgin etti. Eğer payza kabul ediyorsa bir hesap açmayı düşünüyorum. Payza kullanan var mı?

şöyle bişey olarbilir mi acaba, paypal quizin bloke koyduğu parasını ödememek için belgeyi bahene etmiş olabilir mi? çünkü daha önce bazı arkadaşların paypallarını sınırlandırmışlardı belge bahanesiyle.

Çözümlenmemiş sorunlar var. Duruma bakın veya cevap verin.

böyle bişey çıkmış tıklayınca ödemeyi iadel ettim falan diye saçma saçma seçenekler çıkıyor ne yapmamız gerek

Çözümlenmemiş sorunlar var. Duruma bakın veya cevap verin.

böyle bişey çıkmış tıklayınca ödemeyi iadel ettim falan diye saçma saçma seçenekler çıkıyor ne yapmamız gerek
üstad şuan hiç bişeye dokunma elleme bakalım zaman göstercek ne yapacağımızı

webmoney açmış bulunmaktayım. artık orayla çalışırım. ayrıca bloke konan kanallarının ıd lerini yazıp quize mail atarak wmz id imize ödenmesini istesek acaba öderler mi ?

Son düzenleme:
Vay be bi dışarı çıkıp geldim 5 ödememe birden bloke gelmiş bu paypal iyice sapıttı artık ne yapacagız fikri olan ?

Bu durumlamı alakalı bilmiyorum ama Quiz böyle bi mail göndermiş..

Dear Partner,

We have noticed, invalid activity is growing among the channels within QuizGroup network. Consequently, Google AdSense Spam Team has disqualified invalid playbacks and we have unlinked these channels from the network. We are not dealing with massive figures right now but the growing number of channels with malicious traffic requires attention. Fortunately, this situation involves not all of the channels but relatively small part of QuizGroup network.

We have developed special internal procedures to discover invalid activity at the early stage and keep co-working with Google team to prevent/stop all types of invalid activities. We understand all parties on YouTube are interested to boost the views. However, only appropriate technics should be used. We strongly suggest our partners to grow views based on YouTube tools and capabilities. Driving traffic using apps and social networks is permitted but do it in a proper way. We double check all activities that may bring malicious views.

WE KEEP PAYING SUSPENDED AND BLOCKED CHANNELS.

Thank you for your cooperation and understanding!

Herkes paypal bloke koydu diyor hala quiz dispute açmasa sadece o ödemeye bloke gelmez hesabınız komple bloke edilirdi.Bu durum başka networklerden gelecek ödemeyi etkilemez, zaten açıklamalara bakarsanız anlarsınız

Amerikadaki paypal müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım aldığın ürünün takip kodu var mı dedi ürün almadım youtube kanalımdan kazanıyorum onlar da ödüyor dedim takip numarası veya buna benzer bir belge sunmazsanız için sizin için bu blokeyi açamam fakat parayı size gönderen firmanın bizi arayıp bu ödemeyi yaptığına dair gerekli belgeleri sunması gerek o zaman bloke kaldırılır dedi. Ayrıca bir hafta içinde gerekli belgeler sunulmazsa para iade edilir dedi.

Thank you have a great day dedim hüzünlü bir şekilde teli kapattım.

Herkes paypala giydirmiştir :) Ben kesintilerden dolayı artık webmoneye geçtim ama bugünkü olayın tamamen quiz kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü quiz ayin 15inden itibaren bir sürü ödeme yaptı onlar da hiç bir sikinti olmadı, kapanan kanalları hep ertelediler yetiştirmek için de başladılar ödemeye artik ama yine bir şey oldu ki paraları geri çekti quiz, bir yandan da daha küçük kapanan kanal ödemeleri gelmişti onlarda problem yok şuan ki olsa da hesaba gönderdim çoktan :) Paypal ile ilgili olsa hesaba komple bloke koyar olur biter.

Kafamda ciddi ciddi deli sorular :D

abi paypal paypal diyoruzda quiz niye arayıp durumu anlatmıyor onu anlamış değilim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri