Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
İçerik sahibi olup olmadığımıza Paypal değil YouTube karar verir... Öyle bi yetkileri yok, kaçak göçek iş yapmıyoruz ne yaptığımız belli. Pazartesi hepiniz arayın ve QuizGroup'tan reklam geliri aldığınızı söyleyin. Bi sorun varsa bizimle değil onlarla çözeceksiniz deyin, biraz baskın konuşun. Paypal para transferinde aracı bi kurum sadece. En fazla aradaki sözleşmeyi sorar. Bu kadar korkmayın Paypal'dan.

dostum ben cuma günü saat 5 de paypal ile görüştüm
biz bu parayı youtube hesaplarımızın reklam geliri karşılıgı quiz den alıyoruz bi sakınca varmı dedim.
paypal icin bu sakıncalı bi durummu diye sordum
hayır bu bi sorun deil dedi.

Ya bu paypal dalga geçiyor sanırım, gelen mail;

PayPal'ın mükemmelliğe adanmışlığının bir parçası olarak, sizi 30 Ocak 2015 Cuma tarihindeki etkileşiminiz hakkındaki deneyimlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. Zamanınıza çok değer veriyoruz, bu yüzden bu anketi tamamlamak 5 dakikadan daha az sürecek. Tüm geribildirimler ve alınan bilgiler, PayPal'ın Gizlilik Politikası'na bağlı olarak kullanılacaktır. Ankete verdiğiniz yanıtlarla ilgili olarak sizinle iletişime geçilebilir. Sizinle iletişime geçilmesini istemiyorsanız anket sırasında belirtebilirsiniz.bla bla bla...

mükemmelliklerini sevdiklerime bak sen :D

Ya bu paypal dalga geçiyor sanırım, gelen mail;

PayPal'ın mükemmelliğe adanmışlığının bir parçası olarak, sizi 30 Ocak 2015 Cuma tarihindeki etkileşiminiz hakkındaki deneyimlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. Zamanınıza çok değer veriyoruz, bu yüzden bu anketi tamamlamak 5 dakikadan daha az sürecek. Tüm geribildirimler ve alınan bilgiler, PayPal'ın Gizlilik Politikası'na bağlı olarak kullanılacaktır. Ankete verdiğiniz yanıtlarla ilgili olarak sizinle iletişime geçilebilir. Sizinle iletişime geçilmesini istemiyorsanız anket sırasında belirtebilirsiniz.bla bla bla...
alayını 0 verdim

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] yarın eğer belge falan filan bişey isterlerse quizin sözleşmelerini şarrrrrrrakkkk diye yapıştırıcam valla, iyice sinir oldum gelen son maile

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] yarın eğer belge falan filan bişey isterlerse quizin sözleşmelerini şarrrrrrrakkkk diye yapıştırıcam valla, iyice sinir oldum gelen son maile

bundan sonra elimden geldiğince pp yi çevreme kötüleyeceğim,kıssas a kıssas,nasılmış bakalım !!
Anti pp yim bundan sonra :mad::mad::mad:

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] ben bu sözleşmeleri kaydetmedim nerden bulurum şimdi göstermek için

hala düzelen yok değil mi herkesde aynı sorun devam ediyor ?

geçen aylardada quizden gelen parayla ilgili paypal sorun çıkardıgında bikaç arkadaştan önce belge istemişlerdi,sözleşmeyi gönderdikten sonra hangi kanallara ait bu ödemeler onlarıda bi gönderin demişlerdi.en son bu kanallardaki içerigi yüklemek için,içerik sahibinin size izin verdigine dair belge gönderin demişlerdi.skypedan konuşmuştuk bu sorunu yaşayan bi arkadaşla,içerik benim degil ki arkadaş ne göndericem ben bu adamlara şimdi diye düşünüyordu en son.ondan sonra naptılar bilmiyorum.daha önce bu sorunu yaşayan diger arkadaşlarada,bu arkadaşa söylediklerini söylemişlerdi;youtube dan gelen paranızı paypala almayın...tabi kanal özgünse bişey demezler ama spamcılar için şuan paypal riskli.biz bu işe paypal ne karışır diyoruz ama demekki adamların bi dayanagı var bu konuda.

geçen aylardada quizden gelen parayla ilgili paypal sorun çıkardıgında bikaç arkadaştan önce belge istemişlerdi,sözleşmeyi gönderdikten sonra hangi kanallara ait bu ödemeler onlarıda bi gönderin demişlerdi.en son bu kanallardaki içerigi yüklemek için,içerik sahibinin size izin verdigine dair belge gönderin demişlerdi.skypedan konuşmuştuk bu sorunu yaşayan bi arkadaşla,içerik benim degil ki arkadaş ne göndericem ben bu adamlara şimdi diye düşünüyordu en son.ondan sonra naptılar bilmiyorum.daha önce bu sorunu yaşayan diger arkadaşlarada,bu arkadaşa söylediklerini söylemişlerdi;youtube dan gelen paranızı paypala almayın...tabi kanal özgünse bişey demezler ama spamcılar için şuan paypal riskli.biz bu işe paypal ne karışır diyoruz ama demekki adamların bi dayanagı var bu konuda.

böyle bir ihtimalde var ama müşteri hizmetlerinden mehmet bey adınada unutmadım :D gayet rahat bir şekilde sorun sizden değil karşı taraf onay vermesi gerekiyo deyince o ihtimali aklımdan sildim.

böyle bir ihtimalde var ama müşteri hizmetlerinden mehmet bey adınada unutmadım :D gayet rahat bir şekilde sorun sizden değil karşı taraf onay vermesi gerekiyo deyince o ihtimali aklımdan sildim.
aynı adamla konusmusuz bende memet beyle görüştüm adam halldecez demişti dur yarın sabah onu isteyek telefona yine :)

iyi güzel de bizde o zaman ödemeyi iptal eder quiz e mail çakarız, biz bu ödemeyi iade ettik, ödeme türünü banka hesap seçeneği olarak değiştiriyoruz diye. adamlar bizi mağdur edecek değiller ya bu şekilde onlarında işine gelir..

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

aynı adamla konusmusuz bende memet beyle görüştüm adam halldecez demişti dur yarın sabah onu isteyek telefona yine :)
aynı adam benimle de konuştu :D bende onu isterim yarın :D

ya en fazla paypal paraları geri yollar bizde quizden başka şekilde isteriz o zaman fesatlık kimde görürüz

arkadaşlar ödeme yöntemini banka yaparken iban da "Please enter alphanumeric characters only" hatası alıyorum başına tr girmeden mi yazacağım iban ı

Başlayacağım artık Quiz ile Paypal arasındaki gerilime anladık verdiğin mesajı Quiz. Paypal kullanmayın diyorsun. Artık öde paramızı...

ödemesi bekleyen çok insan olduğu için bu standart prosedürü uygulicaklarını sanıyorum, onayı Quiz Group dan ikinci defa almışlar Pazar günü, bugün sabah mesai saatinde olayı detaylı kavrarlar ikinci mailla Quiz Groupdan gelen ödemelerin hepsini açarlar diye düşünüyorum, inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri