Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
2015-02-01 14:58

Bildiğiniz gibi, kısa bir süre önceQuiz Group International Inc.adlı alıcı
tarafından30.01.2015tarihinde oluşturulanPP-003-691-775-506Numaralı Vaka
ile ilgili ek bilgi talep ettik.

Lütfen PayPal hesabınıza giriş yapın ve en kısa zamanda bu soruşturmaya
yanıt vermek için Çözüm Merkezi'ni ziyaret edin.

Soruşturmamızı sonuçlandırmak için gerekli bilgileri
alamazsak06.02.2015tarihinde kapatacağız.

Ya bunlar napıyor anlamak mümkün degil tüm ödemeler bu mesaj gelmiş yine..

Caner diye biri var çok fazla gevşekçe konuşuyor birde robot gibi o çıkarsa başkasına aktarın görüşmeyi

iyi güzel de bizde o zaman ödemeyi iptal eder quiz e mail çakarız, biz bu ödemeyi iade ettik, ödeme türünü banka hesap seçeneği olarak değiştiriyoruz diye. adamlar bizi mağdur edecek değiller ya bu şekilde onlarında işine gelir..

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

aynı adam benimle de konuştu :D bende onu isterim yarın :D

Dedigin olmuyor işte kapanan kanallar var paneline girilen var girilmeyen var,
bu işi çözmezlerse kapanan ve paneline girilip banka ekleyemediklerimiz ne olacak. işallah yarın çözülür.sonrada paypala bidaha dönmemek üzere bay deriz..

bu işin sonu hiç hayır gözükmüyor hem blokeleri aldık hem quiz ve life ödemeleride durdurdu ödemeler karambole gidecek büyük ihtimal ve diğer aya kalırs akarışır ödeyemezler zaten her ay bikaç gün geriliyolar bunların üyelerini azaltmamız lazım lütfen videolarınızdan referans linklerinizi silin

bu işin sonu hiç hayır gözükmüyor hem blokeleri aldık hem quiz ve life ödemeleride durdurdu ödemeler karambole gidecek büyük ihtimal ve diğer aya kalırs akarışır ödeyemezler zaten her ay bikaç gün geriliyolar bunların üyelerini azaltmamız lazım lütfen videolarınızdan referans linklerinizi silin

Aynen Quiz kaldıramadı bu kadar üyeyi tüm kanalların ödemelerini tek seferde yapsalar neyse de tek tek gönderiyolar uzadıkça uzuyo olay bu bloke durumları olmasaydı da bitiremezlerdi zaten

Bence kanal sayısıyla pek ilgisi yok sadece ilk basta bol keseden adsenseden almadan ödedikleri paraların zararı çıkıyor bu şekilde repodadır bizim paralar:D yarın ödenirse şahane olur ödenmesse 1 ay daha ertelenir bence git gellerden dolayı paypal sallar durur ne zamanki dolar düşer ozaman öderler

Hocam bloke bile yiyemedik o kadar vahim durumdayız :D

---------- Spam Engelliyici 08:07 ---------- Önceki Mesaj 08:06 ----------

Müge Anlı'yamı çıksak forumca :D

ben sana daha kötüsünü anlatayım cuma günü ödeme yapılıcak erkenden para alıcam diye perşembe gecesi hiç yatmadım hep takıldım öglen 13.20ye kadar ayaktaydım ödeme hala gelmedi bayılcak kadar uykum geldi artık yatayım dedim 13,27de ödemem gelmiş 15,17de kalkdım bi bakayım ne oldu gelen giden varmı diye paraya bloke gelmiş:D gemde 15,07de yani 7 dk geç yatsam veya 10 dk erken kalksam çoktan bozdurmusdum tlye çevirmiştim parayı :D

ben sana daha kötüsünü anlatayım cuma günü ödeme yapılıcak erkenden para alıcam diye perşembe gecesi hiç yatmadım hep takıldım öglen 13.20ye kadar ayaktaydım ödeme hala gelmedi bayılcak kadar uykum geldi artık yatayım dedim 13,27de ödemem gelmiş 15,17de kalkdım bi bakayım ne oldu gelen giden varmı diye paraya bloke gelmiş:D gemde 15,07de yani 7 dk geç yatsam veya 10 dk erken kalksam çoktan bozdurmusdum tlye çevirmiştim parayı :D

Kim verecek bu 7 dakikanın hesabını!

Telefon açınca ''kubarbaz'' da var ödeme bekleyen diye hatırlat please. :D

---------- Spam Engelliyici 08:19 ---------- Önceki Mesaj 08:19 ----------

Kim verecek bu 7 dakikanın hesabını!

Sende git uyu biraz be oğlum. :D

Saat 9:00 olsun bir arayalım paypal'ı, günaydın diyelim :)

Bende sabahin korunde uyandim paypali aramak icin :D gunaydin :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 10 dk :D günaydın herkese kazasız belasız alırız inşallah

Arkadaşlar paypalı aradığınızda "bu işte çok kişi mağdur oldu ve Quiz şirketi size gerekli belgeleri sunduğuna dair bize bilgilendirme maili attı, bir an evvel gerekli yerlerle görüşerek bu blokeleri kaldırmalısınız yoksa paypal çok büyük miktarda müşteri kaybına uğrayacak ve para sirkülasyonu webmoney üzerinden yürütülecektir bu da sizin kaybınız demektir, ayrıca henüz sizi aramayan yüzlerce insan var bu iş çözülmediği sürece telefonlarınız sürekli kilitlenecektir" diye iletirseniz en azından neyin ne olduğunu anlarlar ve aşırı telefon trafiğiyle bu işi en kısa sürede çözeceklerdir.. yine tahminde bulunayım bu iş öğleye kadar hallolmuş olur.. Quiz de ödemelere akşama doğru devam eder..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri