Benim mesajlarıma alıntı yapma sen
Kafam milyon bir de senle uğraşmayayım işine bak hacıııı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim mesajlarıma alıntı yapma sen
Kafam milyon bir de senle uğraşmayayım işine bak hacıııı
Artık direkt report ediyorum senin mesajlarını uğraşma niyetim yok senle
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] [MENTION=9873]sasaleyte[/MENTION] Konuyu farklı muhabbetlere taşımayın arkadaşlar..
Arkadaşlar bu arada konudan alakasız ama herkes bu konuda olduğu için soruyorum affınıza sığınarak; Quiz partner kanallarda videoları toplu seçtiğinizde toplu işlemlere yeni bir şey gelmiş sanırım Sahiplik Dışında engelle diye bunu bilen var mı nedir ne değildir[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]
Vakaları yanıtla ayın 6 sında eğer Quiz bir hak talep etmezse gelen para bizde kalıcak, bir kaç sayfa önceki mesajlara bakabilirsin..Hiçbirşey yapmadan çözülmesini bekliyorum hala, doğru mu yapıyorum
Vakaları yanıtla ayın 6 sında eğer Quiz bir hak talep etmezse gelen para bizde kalıcak, bir kaç sayfa önceki mesajlara bakabilirsin..
Hiçbirşey yapmadan çözülmesini bekliyorum hala, doğru mu yapıyorum
Quiz ısrarla ödemelerinizi geri çekin diyor.![]()
Hocam onu nasıl yapacakmışız hem yaptık diyelim ne olacakmış ki daha açık kanalları bile ödemediler neredeyse 15K para var içerde ama esamesi bile okunmuyo deliye dönücem![]()
Al benden de okadar... Maile de cevap vermiyorlar... Eskiden bir dönüş yapalardı muhattap olurlardı, çıt yok, ölüm sessizliği gibi valla... Hayret.
Ya en kötü ihtimal geçen ayın ödemesiyle birleştirir öyle öderler diye düşünüyorum de moralimi bozmuyorum bari bi açıklama vs yapsalar
Vakaları yanıtla ayın 6 sında eğer Quiz bir hak talep etmezse gelen para bizde kalıcak, bir kaç sayfa önceki mesajlara bakabilirsin..
Quiz yanıt verdiği için para quiz e dönecek çünkü quiz bir kaç defa belge gönderdi fakat adamlar ikna olmadı
Quiz kapattı mı bu konuyu komple ya ne olacak abi bizim açık kanalların ödemeleri bunların didişmelerinin cezasını biz çekiyoruz
İade iste hocam.Ama Paypal iade parası kesiyor ne garip.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.