PP buradan takip ediyor, o kadar tutamadınız birde forumun adını verdiniz zamanında, amatörüz amatör.. !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
destek masasına mail attıgım için sadece bana geldi.Arıkan denen biri var ona maili yolladım..Burda kastettiği paypal şifresi değil kanal şifrsidir
destek masasına mail attıgım için sadece bana geldi.Arıkan denen biri var ona maili yolladım..Burda kastettiği paypal şifresi değil kanal şifrsidir
Kanalinizin misafir sifre ve kullanici adi gibi seylerinin olmadigini, sadece ana mail ve ana sifresinin oldugunu, bunlarin da kisisel bilgi olmasi sebebiyle onlara veremeyeceginizi belirtebilirsiniz.
Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir saçmalık var, paramızla rezil oluyoruz dedikleri şey, oltaya gelicek yem arıyolar büyük balıkları yakalamak için senin gibi hesaplara ihtiyaçları var, yok ama kimse şifre filan vermesin bu ne dalkavukluktur bizde pp ı kurumsal sanardık iyice ele ayağa düşürdüler kendilerini, pp ile sözleşmelerinde bile kişisel hakların doğurduğu haklardan ötürü kimse senden şifre talep edemez adam yemesinler.Telefonda belirttiğim bunu bana kendisini birşey yapamayacağını kabaca soyledi ve ticari departman bu konuyla ilgilendiğini ve onlar ile sadece mail iletişim kurulabileceğini soyledi.Ayrıca hesabım çok değerli dedim verme şansım yok dedim o da o zaman paypal hesabınızı sınırlandırma ve kapatma hakkına sahiptir dedi.Adam tehdit etti.
Ne diyeceğimi bilemedim lanet olsun
Adım adım anlatıyorum daha onceki konuda oldugu gibi once bu mail geldi.
![]()
daha sonra buna istinaden paypal ile iletişime geçtim ve bununot filan aldı ve bu konuyu anlatan bir mail atmamı istedi.
![]()
daha sonra bekledim bekledim ve sonunda beklediğim cevap geldi !!
![]()
Unutmayın PayPal Kullanıcı Sözleşmesi
koşullarına göre "soruşturmada işbirliği yapmayı reddetmek" bir hesabın
sınırlandırılması için yeterli bir sebep teşkil eder (bakınız "Hesapları
Kapatma ve Hesap Erişimini Sınırlama").
demişler birde yani adamlar tehdit ediyorlar bildiğin.
Ben kanalınımın şifresini vermek zorundamıyım
Hemen az once aradım bana diyorki telefondaki eleman ben ne yapabilirim kısacası seve seve olamsada s*** s*** vereceksin dedi.Allah hepinizin belasını versin deyip kapattım telefonu.
Paypal kullanmıyorum zaten unuttugum 5-6 kanal kalmış bunlarda yoksa webmoney kullanmaktayım lanet olsun vazgectim 2000 dolardan allah belalarını versin bu laneti kullanmayın.
Biraz önce bana da aynı mail geldi.Gerçekten çok şaşırdım.Paypal sadece quiz değil xx kişinden aldığım ödemeyi de sorunlu göstermiş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.