Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

Daha neler, türk şirketleri açsa bir tane güzel bi para sistemide onu kullansak.

Paypal Çalışanları Devlet içinde Devlet Kurmuşlar Ayarlamışlar Vardiyayı belli saatlerde turkiye paypal onlardan soruluyo onlarda kategori avına çıkmış bence türkiye hesaplarımız sınırlandırılıyor. bizlerden kanal bilgileri paypal şifrelerini istiyolar diye bilgilendirsek varsa şirket içindeki kurnazlar çıkar piyasaya ve paypal kapanmaları durur belkide.

Paypal Çalışanları Devlet içinde Devlet Kurmuşlar Ayarlamışlar Vardiyayı belli saatlerde turkiye paypal onlardan soruluyo onlarda kategori avına çıkmış bence türkiye hesaplarımız sınırlandırılıyor. bizlerden kanal bilgileri paypal şifrelerini istiyolar diye bilgilendirsek varsa şirket içindeki kurnazlar çıkar piyasaya ve paypal kapanmaları durur belkide.

onu bi öyle yap hocam :) bakalım ne diyecekler

Beni de aradilar 6 yillik paypal dunya kDar para akisi oldu hic bisi olmadi bu olaylari akabinde oldu yani bu quize karsi gerceklestirilen bir komplodur. Musait degilim dedim aricam daha sonra ben onlara yapacagimi bilirim. Para birakmamistm Allah tan hesapta

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaş bunlar ayın 14ünde machinimadan gelen ödemeyide işin içine katmış ?? iyice cıvıttı bunlar yeminle ya mn creativede vs de sorun cıkarmasın bunlar ödeme zamanları yaklaştı ?

hocam şu şifreyi mail olarak atarmısınız manidar olur: 331313131 :) Şakası bir yana zaten tüm hesap hareketlerinizi görebiliyorlar. acaba pp calısanları yotube işine girdi de kanal bilgilerini elde edebilmek için bu tarz yöntemlere başvuruyor.

ama şu da var.paypal abd nin quiz de rusyanın. Genel anlamda rusyanın işini görmemek veya amerikadan rusyaya para akışını engellemek için paypal bu tarz bir eyleme girmiş olabilir mi. çok zorlama bir düşünce ama malum politika heryerde.

Bir şifre istemediğiniz kaldıydı 3 kağıtçı herifler Hızlı bir şekilde webmoney e geçiyordum.Bu daha da hızlanacak

Saçmaladılar.. Önceki gün kanal satın aldım, arkadaşa parasını gönderdim. Parayı geri çekme ve şikayette bulunma çıktı.. Parayı geri çeksem alışveriş yaptığım arkadaşın durumu ne olacak eyyy paypal?

Bildigim kadariyla odemesini aldigimiz kanallara ait kazanclarin vergilerini ilgili partner sirketleri oduyor, bu sebeple de bizim uluslararasi vergi anlasmalari kurallarinca bu gelirlerin vergilerini, dolayisiyla da faturasini gostermemize gerek kalmiyor. Odemeleri yapan sirketlerin de mutlaka bu bilgileri gonderdigini dusunuyorum. Bu tur durumlara karisan arkadaslarin paypal uzerinden partner odemeleri disinda yaptiklari alisverislerin de dikkat cekebilecegini de dusunerekten hareket etmelri en dogrusudur. Eger ki sadece partner odemeleri soz konusu ise,ya arkadaslari birileri cok fena isletiyor ya da paypal sizi kandirmaya calisiyor. Unutmayin ki Paypal sizin paranizin nereden geldigini sorgulayabilir ve kaynagi belirttikten ve bu kaynagin dogrulugu kanitlandiktan sonra paranizi gondermesi gerekmektedir. Kimseye sifrenizi vermeyin, eger cok istiyorlarsa paypalinizi sinirlandirdiklari gibi paypalinizin sifresini de bulsunlar.

Benim aklima takilan birsey daha var. Bu maili alan [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] disinda kimse var mi?

twitterda #ParalelPaypalDarbePeşinde hashtagini tt yapalım beyler. gerisini reyiz halleder zaten :D

Bildigim kadariyla odemesini aldigimiz kanallara ait kazanclarin vergilerini ilgili partner sirketleri oduyor, bu sebeple de bizim uluslararasi vergi anlasmalari kurallarinca bu gelirlerin vergilerini, dolayisiyla da faturasini gostermemize gerek kalmiyor. Odemeleri yapan sirketlerin de mutlaka bu bilgileri gonderdigini dusunuyorum. Bu tur durumlara karisan arkadaslarin paypal uzerinden partner odemeleri disinda yaptiklari alisverislerin de dikkat cekebilecegini de dusunerekten hareket etmelri en dogrusudur. Eger ki sadece partner odemeleri soz konusu ise,ya arkadaslari birileri cok fena isletiyor ya da paypal sizi kandirmaya calisiyor. Unutmayin ki Paypal sizin paranizin nereden geldigini sorgulayabilir ve kaynagi belirttikten ve bu kaynagin dogrulugu kanitlandiktan sonra paranizi gondermesi gerekmektedir. Kimseye sifrenizi vermeyin, eger cok istiyorlarsa paypalinizi sinirlandirdiklari gibi paypalinizin sifresini de bulsunlar.

Benim aklima takilan birsey daha var. Bu maili alan [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] disinda kimse var mi?

destek masasına mail attıgım için sadece bana geldi.Arıkan denen biri var ona maili yolladım..Burda kastettiği paypal şifresi değil kanal şifrsidir

Adamlar resmen kendi bacağına sıktılar, hadi hayırlı uğurlu olsun..

Paypal bitmiştir.

hocam şu şifreyi mail olarak atarmısınız manidar olur: 331313131 :) Şakası bir yana zaten tüm hesap hareketlerinizi görebiliyorlar. acaba pp calısanları yotube işine girdi de kanal bilgilerini elde edebilmek için bu tarz yöntemlere başvuruyor.

ama şu da var.paypal abd nin quiz de rusyanın. Genel anlamda rusyanın işini görmemek veya amerikadan rusyaya para akışını engellemek için paypal bu tarz bir eyleme girmiş olabilir mi. çok zorlama bir düşünce ama malum politika heryerde.

alakası yok ben fransadayım hiçbir bloke hiçbir mail gelmedi önceden size gelen blokeler oldu ama bana hiçbiri gelmedi hepsini quiz paypaldan aldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri