Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

PP buradan takip ediyor, o kadar tutamadınız birde forumun adını verdiniz zamanında, amatörüz amatör.. !

destek masasına mail attıgım için sadece bana geldi.Arıkan denen biri var ona maili yolladım..Burda kastettiği paypal şifresi değil kanal şifrsidir

kanal şifresi mi :D :D hocam yetkili birine şikayet etmek lazım bunlara pabuc bırakmaya gelmez

En kısa zamanda olan 3 PayPal hesabimi kapatacağım. Aralik kapanan kanallardan yuksek odeme bekliyorum olan onlara olur.

Hesabım sınırlıyken ne yapabilirim?

para gönderebilirsiniz
hesabınızdan para çekebilirsiniz
para alabilir veya talep edebilirsiniz
hesap bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz
hesabınıza para ekleyebilirsiniz
kart ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz
banka hesabı ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz
para iadesi gönderebilirsiniz
PayPal logolarını açık artırma ilanlarınızda veya web sitenizde kullanabilirsiniz

Paypal ile son 3 günüm zaten.. kapanan kanalların ödemesini de 26-27 si gibi aldığım zaman işim kalmayacak.. o yüzden bir şeyler netleşene kadar ben 5 günlük o süreci bekleyeceğim.. ondan sonra paypalı arayıp bak neler diyorum onlara..

türkiye değil de ana merkezle görüşülse aslında belkide türkler kendi kafalarına göre birşeyler yapıyor olabilirmi.

En imkansız şeyide denemişler. Adam resmen hesabı bana ver diyor yuhhh.

destek masasına mail attıgım için sadece bana geldi.Arıkan denen biri var ona maili yolladım..Burda kastettiği paypal şifresi değil kanal şifrsidir

Kanalinizin misafir sifre ve kullanici adi gibi seylerinin olmadigini, sadece ana mail ve ana sifresinin oldugunu, bunlarin da kisisel bilgi olmasi sebebiyle onlara veremeyeceginizi belirtebilirsiniz.

Beyler şu bir gerçek Paypal özellikle bu forumu takip etmeye başladı ve bu kadar kişi bu kadar para kazanılabiliyorsa kolay kazanıldığını öğrendiler ve neyin nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorlar
İkinci bir seçenek ise Paypal Quize karşı savaş açtı ve bunun nedeni de geçenki blokeler nedeniyle Paypal a yapılan telefon saldırımız onların canını yakmış olacak ki karşı atağa geçtiler.. burada da 2 düşünce var ya bu işi yapıyorsanız paypaldan uzak durun demeye çalışıyorlar ya da hınç alıyorlar :)

Kanalinizin misafir sifre ve kullanici adi gibi seylerinin olmadigini, sadece ana mail ve ana sifresinin oldugunu, bunlarin da kisisel bilgi olmasi sebebiyle onlara veremeyeceginizi belirtebilirsiniz.

Telefonda belirttiğim bunu bana kendisini birşey yapamayacağını kabaca soyledi ve ticari departman bu konuyla ilgilendiğini ve onlar ile sadece mail iletişim kurulabileceğini soyledi.Ayrıca hesabım çok değerli dedim verme şansım yok dedim o da o zaman paypal hesabınızı sınırlandırma ve kapatma hakkına sahiptir dedi.Adam tehdit etti.

Ne diyeceğimi bilemedim lanet olsun

Telefonda belirttiğim bunu bana kendisini birşey yapamayacağını kabaca soyledi ve ticari departman bu konuyla ilgilendiğini ve onlar ile sadece mail iletişim kurulabileceğini soyledi.Ayrıca hesabım çok değerli dedim verme şansım yok dedim o da o zaman paypal hesabınızı sınırlandırma ve kapatma hakkına sahiptir dedi.Adam tehdit etti.

Ne diyeceğimi bilemedim lanet olsun
Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir saçmalık var, paramızla rezil oluyoruz dedikleri şey, oltaya gelicek yem arıyolar büyük balıkları yakalamak için senin gibi hesaplara ihtiyaçları var, yok ama kimse şifre filan vermesin bu ne dalkavukluktur bizde pp ı kurumsal sanardık iyice ele ayağa düşürdüler kendilerini, pp ile sözleşmelerinde bile kişisel hakların doğurduğu haklardan ötürü kimse senden şifre talep edemez adam yemesinler. :mad::mad:

Adım adım anlatıyorum daha onceki konuda oldugu gibi once bu mail geldi.

aHCAd25.png

daha sonra buna istinaden paypal ile iletişime geçtim ve bununot filan aldı ve bu konuyu anlatan bir mail atmamı istedi.

J2nY7sa.png

daha sonra bekledim bekledim ve sonunda beklediğim cevap geldi !!

MPfLwKq.png

Unutmayın PayPal Kullanıcı Sözleşmesi
koşullarına göre "soruşturmada işbirliği yapmayı reddetmek" bir hesabın
sınırlandırılması için yeterli bir sebep teşkil eder (bakınız "Hesapları
Kapatma ve Hesap Erişimini Sınırlama").

demişler birde yani adamlar tehdit ediyorlar bildiğin.

Ben kanalınımın şifresini vermek zorundamıyım

Hemen az once aradım bana diyorki telefondaki eleman ben ne yapabilirim kısacası seve seve olamsada s*** s*** vereceksin dedi.Allah hepinizin belasını versin deyip kapattım telefonu.

Paypal kullanmıyorum zaten unuttugum 5-6 kanal kalmış bunlarda yoksa webmoney kullanmaktayım lanet olsun vazgectim 2000 dolardan allah belalarını versin bu laneti kullanmayın.

Hocam bu adamlar anlamaz kanaldan falan maksat laf olsun. Ver çöp bi kanalını at içine videoları uğraşsınlar o kanal mı diye.

arkadaşlar sadece Paypal Türkiye ile mi iletişime geçtiniz? Bir dolaplar dönüyor belli de.. Paypal'ın @askpaypal diye bir twitter hesabı var. oradan sorabilirsiniz. ben henüz bir sorun yaşamadığım için sormadım ama ingilizcesi olanlar bilgi alabilirler. Çünkü gizliliğe aykırı şeyler istiyorlar görünen bu. Paraya el koyma hakkının olup olmadığını bilmiyorum ama hoş bir şey değil sonuçta parayı öyle ya da böyle kazanmışız ve bir şirket gönderiyor.

bir gün birilerinden pis dayak yiyecekler o olacak.adamın biri çıkar paramı yiyemezsiniz ulan der herşeyi yapar bürolarını basıp. ciden kafayı yemiş bunlar.

Artık kanal kapanmış mı telif gelmişmi sabahları buna bakmak yerine galiba artık paypalım sınırlandırıldımı diye ilk paypala bakcaz :)

Biraz önce bana da aynı mail geldi.Gerçekten çok şaşırdım.Paypal sadece quiz değil xx kişinden aldığım ödemeyi de sorunlu göstermiş.

şimdi birdaha arıyacam

Hesabınızdaki sınırlama ile ilgili PayPal ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Maalesef hesabınızdaki sınırlama henüz kaldırılamıyor ve bu sınırlamaya ilişkin itirazınız reddedildi.

Lütfen bakınız:
- Websitesi /siteleri: YouTube Kanallari

PayPal Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na riayet ederek hesabınızı yeniden iyi duruma döndürmek için:
YouTube Kanallarinizin Tam listesini bildiriniz.

Hesabınızın güncel durumu konusunda daha fazla bilgi edinmek ve hesabınızdaki kısıtlamayı kaldırmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen PayPal hesabınıza giriş yapıp "Çözüm Merkezi" bağlantısını tıklayın. Bir sonraki sayfada "Daha fazla bilgi sağlama adımları" tablosunda göreceğiniz İşlem sütunu altındaki "Çöz" ü tıklayın ve ilgili talimatları takip edin.

İşbirliğiniz ve bu vakayla yakından ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuda daha fazla sorunuz varsa veya desteğe ihtiyacınız varsa lütfen [email protected] e-posta adresi aracılığıyla PayPal Marka Risk Yönetimi Departmanı'yla iletişime geçin.

Biraz önce bana da aynı mail geldi.Gerçekten çok şaşırdım.Paypal sadece quiz değil xx kişinden aldığım ödemeyi de sorunlu göstermiş.

aynen bana da öyle bir mail dün gelmişti. sanırım xx kişiden aldığın ödemeyi çaktırmamak için böyle bir saçmalığa girişiyorlar . Aynı şekilde banada bu şekil mail geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri