Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

Aiobu

Yasaklanmış
Adım adım anlatıyorum daha onceki konuda oldugu gibi once bu mail geldi.

aHCAd25.png

daha sonra buna istinaden paypal ile iletişime geçtim ve bununot filan aldı ve bu konuyu anlatan bir mail atmamı istedi.

J2nY7sa.png

daha sonra bekledim bekledim ve sonunda beklediğim cevap geldi !!

MPfLwKq.png

Unutmayın PayPal Kullanıcı Sözleşmesi
koşullarına göre "soruşturmada işbirliği yapmayı reddetmek" bir hesabın
sınırlandırılması için yeterli bir sebep teşkil eder (bakınız "Hesapları
Kapatma ve Hesap Erişimini Sınırlama").

demişler birde yani adamlar tehdit ediyorlar bildiğin.

Ben kanalınımın şifresini vermek zorundamıyım

Hemen az once aradım bana diyorki telefondaki eleman ben ne yapabilirim kısacası seve seve olamsada s*** s*** vereceksin dedi.Allah hepinizin belasını versin deyip kapattım telefonu.

Paypal kullanmıyorum zaten unuttugum 5-6 kanal kalmış bunlarda yoksa webmoney kullanmaktayım lanet olsun vazgectim 2000 dolardan allah belalarını versin bu laneti kullanmayın.

Son düzenleme:
bunlar iyice sapıttı yeminle benide aradılar dedim siz kimsiniz url istiyorsunuz kem küm ediyor bunu açıklayamayız diyor ulan dedim youtube bakıyor o işe sizene ? diyor işte söyleyemem mail atıcam url verin. Mail attı paypal sınırlandırıldı. Bende 1 adet özgün kanal buldum youtubeden yolladım ****** uğraşsın dursunlar

Ortaklaşa Birşey Yapıp Tüm akışı Paypaldan Çekelim
Wepmoney Kullanımı Daha net anlatacak kişiler videoları ceksin satışlarıda wepmoneye cevirelim

Ortaklaşa Birşey Yapıp Tüm akışı Paypaldan Çekelim
Wepmoney Kullanımı Daha net anlatacak kişiler videoları ceksin satışlarıda wepmoneye cevirelim

Webmoney 'de zaten muazzam bir destek var.
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] 'ye skypedan ulaşırsan kurulumuna kadar herşeyini yapar her adımda da yardımcı olur.

Adım adım anlatıyorum daha onceki konuda oldugu gibi once bu mail geldi.

aHCAd25.png

daha sonra buna istinaden paypal ile iletişime geçtim ve bununot filan aldı ve bu konuyu anlatan bir mail atmamı istedi.

J2nY7sa.png

daha sonra bekledim bekledim ve sonunda beklediğim cevap geldi !!

MPfLwKq.png

Unutmayın PayPal Kullanıcı Sözleşmesi
koşullarına göre "soruşturmada işbirliği yapmayı reddetmek" bir hesabın
sınırlandırılması için yeterli bir sebep teşkil eder (bakınız "Hesapları
Kapatma ve Hesap Erişimini Sınırlama").

demişler birde yani adamlar tehdit ediyorlar bildiğin.

Hemen az once aradım bana diyorki telefondaki eleman ben ne yapabilirim kısacası seve seve olamsada s*** s*** vereceksin dedi.Allah hepinizin belasını versin deyip kapattım telefonu.

Paypal kullanmıyorum zaten unuttugum 5-6 kanal kalmış bunlarda yoksa webmoney kullanmaktayım lanet olsun vazgectim 2000 dolardan allah belalarını versin bu laneti kullanmayın.
Şikayet var a paypal hakkında şikayet yazma şansımız varsa aç bi şikayet konusu

oha la bunlar iyice azıttı şifre istiyomuş yok artık bi derdi varsa gitsin youtube la görüşsün olaya bak

Siz hala paypaldamsıınız ? mn hariç paypal yok mnde ki kanallarıda bir bir siliyorum.
webmoney 15 dakkada hesaba geçirdiği ücret olsun verdiği üstün yardım hizmeti sınırsız hesap açma gibi nimetlerden yaralanmayı bizlere sunuyor :)

WEBMONEY :D

Bunlar kendi ipini çekiyor artık. Herşey kolaylaşıyor teknoloji geliştikçe bir tek paypal işleri zorlaştırıyor.

Paypal editörlerinin şifrenizi istemesine gerek yok.mail adresinizi verdiğinizde hesabınızdaki her türlü aktiviteyi görebiliyorlar hatta sizin göremediklerinizi bile.Gerçekten paypal olduğundan emin misiniz ?

yakından paranın yarısını isterllerse hiç şaşırmayın
web moneye geçşin herkes bunlarla uğraşılmaz

salaklar.kendi bacaklarına sıkıyorlar farkında değiller.ben kanalları taşıdım bile.bir ay sonra son kez kapanan kanalları alırım sonra da işim olmaz.

Paypal editörlerinin şifrenizi istemesine gerek yok.mail adresinizi verdiğinizde hesabınızdaki her türlü aktiviteyi görebiliyorlar hatta sizin göremediklerinizi bile.Gerçekten paypal olduğundan emin misiniz ?

Aradım teyit ettim %100 doğru.

Elimizi attığımız yeri kurutuyoruz, nasıl bir şans varsa artık.

ya yeminle bunlarda youtube işine girmişler sanırım adama telefonda diyorum siz kim oluyorsunuz url istiyorsunuz bizden ? adam kem küm ediyor bunu şuan açıklayamam diyo bu kadarda olmaz.Gönderdim youtubeden bulup telif haksız kanalları bunada birşey diyemezler :) inşallah mn vs ödemelerdede sorun cıkarmaz bunlar başımıza

İnsanları saf yerine koyup şifre filan istiyorlar kendilerini ne sanıyorlar ki acaba bu forumda kaç kişi kullanıyor bilmiyorlar herkes bir anda hesapları kapatınca anlarlar ne pok yediklerini ben direk kapattım hesabımı paypal'a bu son olaydan sonra ne kadar güvenilebilir düşünmek lazım!!

Bir an önce webmoneye geçelim arkadaşlar,yoksa bu paypal şikayet konuları bitmeyecek henüz başıma gelmedi ama gelmeyeceğinin garantiside yok.

şuan fransa paypalında böyle bir sıkıntı yok ama ben bile dün webmoney e geçtim bunlara seyirci kalamam heralde :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri