Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

Arkadaşlar kimse özgün kanal dahi olsa kanal adresi falan göndermesin, böyle bir hakları yok, paypal içeriğin korsan olduğu ile ilgili karar mercii değildir.

https://twitter.com/paypal

Yarın akşam 18:00 gibi bir hashtag yapıp twitterdan bombalayalım, bu eylemlerden Abd ekibinin haberinin olup olmadığı bile meçhul.

bunlar tam karaktersiz yarın ben ne yapcağımı bilirim bunlara.

hocam istediğinizi söyleyin kem küm edip şuan açıklayamayız diyorlar ben neler söyledim

VE EK OLARAK NORMALDE PAYPALI ARAYIP KONUŞURKEN HİZMET KALİTESİ İÇİN VS VS KAYIT ALTINA ALINIYOR DİYOR KONUŞMALARINIZ FAKAT BU ŞAHIS ARADIĞINDA HER HANGİ BİR BİLGİ GEÇMİYOR KAYIT ALTINA ALINIYOR TARZINDA BUGÜN BUNA COK DİKKAT ETTİM

hocam istediğinizi söyleyin kem küm edip şuan açıklayamayız diyorlar ben neler söyledim

VE EK OLARAK NORMALDE PAYPALI ARAYIP KONUŞURKEN HİZMET KALİTESİ İÇİN VS VS KAYIT ALTINA ALINIYOR DİYOR KONUŞMALARINIZ FAKAT BU ŞAHIS ARADIĞINDA HER HANGİ BİR BİLGİ GEÇMİYOR KAYIT ALTINA ALINIYOR TARZINDA BUGÜN BUNA COK DİKKAT ETTİM

Bilişim suçlarına git, şikayet et dolandırıcılıktan dava açılsın haklarında forumdan 100 kişi yapsa bunu bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?

yahu quiz ödemesi bloke yese tamam derim genel sorun benim normal hesabıma gelen paraya neden bloke geliyor onu anlamadım ben yarın öğlen ben bir arayam gene tipini ..... bir robot sesli karaktersiz çıkar robot gibi konuşuyorlar zaten sıfatına tükürdüklerim

Paypaldan biri dolandırmaya çalışıyor bizi belli bu ne saçmalıkdır sistem sahibi adam sistemden bakıcağına şifre istiyor yahu zaten sen görüp mudahale edebiliyosun ne şifre istersin sağlam bir dümen var !

Bilişim suçlarına git, şikayet et dolandırıcılıktan dava açılsın haklarında forumdan 100 kişi yapsa bunu bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?

valla hocam toplanalım yapalım birşeyler bunlar normal birşey değil her zaman ARADIĞIMIZDA HİZMET ŞARTLARI VS İÇİN KAYIT ALTINA ALINIYOR DİYOR KONUŞMA BUGÜN ARADI NE KENDİNİ TANITTI NEDE KAYIT ALTINA ALINIYOR VS DEDİ SADECE PAYPALDAN ARIYORUM MAİL ATICAM VS VS KANAL URLLERİ DEDİ BUGÜN ARANAN ARKADAŞLAR BANA OLANLARIN AYNISINI ONAYLIYABİLİR Mİ ?

Paypaldan biri dolandırmaya çalışıyor bizi belli bu ne saçmalıkdır sistem sahibi adam sistemden bakıcağına şifre istiyor yahu zaten sen görüp mudahale edebiliyosun ne şifre istersin sağlam bir dümen var !

Orda youtube hesabının şifresini istemiş paypal şifresi değil.

yahu quiz ödemesi bloke yese tamam derim genel sorun benim normal hesabıma gelen paraya neden bloke geliyor onu anlamadım ben yarın öğlen ben bir arayam gene tipini ..... bir robot sesli karaktersiz çıkar robot gibi konuşuyorlar zaten sıfatına tükürdüklerim

Hocam Quiz olsada onlar karışamaz bende neler söyledim yok. Zaten arayan şahıs ne kendini tanıttı isim soyad olarak nede kayıt altına alınıyor vs dendi konuşma için sadece paypaldan arıyorum işte kedoodan gelen ödeme yüzüden sınırlandırıldı dedi telefondan sonra mail atıcam size kanal urllerini istiyoruz vs vs dedi kapattı

Hocam Quiz olsada onlar karışamaz bende neler söyledim yok. Zaten arayan şahıs ne kendini tanıttı isim soyad olarak nede kayıt altına alınıyor vs dendi konuşma için sadece paypaldan arıyorum işte kedoodan gelen ödeme yüzüden sınırlandırıldı dedi telefondan sonra mail atıcam size kanal urllerini istiyoruz vs vs dedi kapattı

bana ise kesinlikle soruşturmaya cevap verin ve bizi arayıp destek almaktan çekinmeyin dedi ulan siz bizim yanımızda değilsiniz sırtımızdan vuruyorsunuz.
şeref yoksunu herifler.

valla hocam toplanalım yapalım birşeyler bunlar normal birşey değil her zaman ARADIĞIMIZDA HİZMET ŞARTLARI VS İÇİN KAYIT ALTINA ALINIYOR DİYOR KONUŞMA BUGÜN ARADI NE KENDİNİ TANITTI NEDE KAYIT ALTINA ALINIYOR VS DEDİ SADECE PAYPALDAN ARIYORUM MAİL ATICAM VS VS KANAL URLLERİ DEDİ BUGÜN ARANAN ARKADAŞLAR BANA OLANLARIN AYNISINI ONAYLIYABİLİR Mİ ?

KANAL URLLERİ DEDİ BUGÜN ARANAN ARKADAŞLAR BANA OLANLARIN AYNISINI ONAYLIYABİLİR Mİ

Valla burda ne demek istediğini anlamadım ama forumda bakıyorum bir kabullenmişlik var herkes webmoney'ye geçelim diyor, yine geçsin herkes ama bu adamların yaptıkları yanlarına kar kalmamalı.

Banka hesabına gelen paraya banka el koyup nasıl kazandın sen bu parayı açıkla bakalım diyebiliyor mu? Hayır, o zaman paypal nasıl böyle bir hakkı kendinde görebilir.

O sitelerde yazılan ne idüğü belirsiz sözleşmeler hukuken hiçbir şey ifade etmez hakkınızı arayın, gerekirse dava açın mahkeme, avukat masraflarını, yasal faiziyle birlikte öderlerse belki akıllanırlar.

---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------

Buna hakları yok hizmet sözleşmesinde bile Paypalın bunlar yazıyor ne hakla istiyolar Adsense değilsin Partner değilsin sen kimsinki benim kanallarıma bakıcan !! :mad:

İşte bende onu diyorum şifreyi bırak kanal linki isteme hakkı bile yok

[email protected]

Hi;

PayPal also has problems

This month to pay;

I would like to get my payment to Webmoney account # Z253493XXX, instead of paypal [email protected]. My youtube channel name is id: 62317

Paypal: [email protected]
webmoney: Z25349XXX
channel id: 887XX

thanks

Kapanan kanalları ödemesini değiştirmek için yukarıdaki şablonla mail attım olursa buraya yazarım umarım doğru yazmışımdır..

KAPANAN ödemelerim var zaten webmoneye geçirdim tüm kanallarımı.
16ında tüm kanalların ödemesi yapıldı daha ne olsun skype desteği çok hızlı ve güzel umarım hep böyle devam ederler...

Valla burda ne demek istediğini anlamadım ama forumda bakıyorum bir kabullenmişlik var herkes webmoney'ye geçelim diyor, yine geçsin herkes ama bu adamların yaptıkları yanlarına kar kalmamalı.

Banka hesabına gelen paraya banka el koyup nasıl kazandın sen bu parayı açıkla bakalım diyebiliyor mu? Hayır, o zaman paypal nasıl böyle bir hakkı kendinde görebilir.

O sitelerde yazılan ne idüğü belirsiz sözleşmeler hukuken hiçbir şey ifade etmez hakkınızı arayın, gerekirse dava açın mahkeme, avukat masraflarını, yasal faiziyle birlikte öderlerse belki akıllanırlar.

Hocam bugün başka kişileride aramış O anlamadığınız kısım şöyle anlatayım işte kedoodan'ödeme gelmiş dedi şahıs evet dedim sanırım youtube üzerinden dedi olabilir sonuçta bir ödemem gelmiş dedim.Youtube firması olduğu için bize kanalların url'lerini göndermeniz gerekiyor telif hakkı kopya içerik vs olup olmadığına bakacağız dedi bende siz kim oluyorsunuz buna anca youtube karışır dediğimde kem küm edip şuan bunu size anlatamam diyip telefonu kapattıktan sonra mail atıp kanalların url'lerini isteyeceğini belirtti ve kapattı.
Arayan şahıs ne isim verdi ne soyad.

Hocam bugün başka kişileride aramış O anlamadığınız kısım şöyle anlatayım işte kedoodan'ödeme gelmiş dedi şahıs evet dedim sanırım youtube üzerinden dedi olabilir sonuçta bir ödemem gelmiş dedim.Youtube firması olduğu için bize kanalların url'lerini göndermeniz gerekiyor telif hakkı kopya içerik vs olup olmadığına bakacağız dedi bende siz kim oluyorsunuz buna anca youtube karışır dediğimde kem küm edip şuan bunu size anlatamam diyip telefonu kapattıktan sonra mail atıp kanalların url'lerini isteyeceğini belirtti ve kapattı.
Arayan şahıs ne isim verdi ne soyad.

Yarın telefonla ara haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle, sonra da git bilişim suçlarına şikayette bulun derim...Polise gidersen yol gösterirler zaten.

şu olanlara bakılırsa paypalda biri yada birileri tarafından ilginç olaylar dönüyor ..
banka bile paranın nereden nasıl geldiğini soramazken paypaldan arayan birinin kanal urlsi sorması çok ilginç
bakalım bu işin altından ne çıkacak ???

Yarın telefonla ara haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle, sonra da git bilişim suçlarına şikayette bulun derim...Polise gidersen yol gösterirler zaten.

Herkezin böyle yapması lazım. Tek benle olmaz bu iş kimin hesabını sınırlandırıldıysa gitmesi lazım. iyice cıvıttı sapıttı bunlar 1 kanalım vardı Quizde paypal onuda banka yaptım paypal bitti Quiz life ödemeleri için.
Sorum şu acaba cn ve mn ödemelerindede sorun cıkartırmı bu PAYPAL ?

---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:26 ----------

şu olanlara bakılırsa paypalda biri yada birileri tarafından ilginç olaylar dönüyor ..
banka bile paranın nereden nasıl geldiğini soramazken paypaldan arayan birinin kanal urlsi sorması çok ilginç
bakalım bu işin altından ne çıkacak ???

Hocam aynen öyle şu aklıma geldi benim dedim birisi ile bu arayan şahıs ortak birşeyler kurup kanal urllerini alıp ortak mı çalısıcaklar ilk aklıma gelen bu oldu.
Yoksa bunun başka açıklaması yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri