Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

arkadaşlar şöyle bişey olmuş olabilir mi?

paypal çalışanları bize youtube dan gelen paraları farkettiler ve işin kolayına kaçarak ve paypalın kimliği altında para kazanan kanalları öğrenip kendileri de aynısını yapmak istemiş olabilirler mi?

Herkezin böyle yapması lazım. Tek benle olmaz bu iş kimin hesabını sınırlandırıldıysa gitmesi lazım. iyice cıvıttı sapıttı bunlar 1 kanalım vardı Quizde paypal onuda banka yaptım paypal bitti Quiz life ödemeleri için.
Sorum şu acaba cn ve mn ödemelerindede sorun cıkartırmı bu PAYPAL ?

Evet hesabı sınırlandırılan kim varsa gidip suç duyurusunda bulunmalı, muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz.

Böyle giderse herşeyde sorun çıkarır bunlar.Benim de creative kanallarım var onlarda başka ödeme seçeneği de yok gibi, quizde en azından banka sorunsuz çalışıyor.

arkadaslar aranıldıgınız zaman ses kaydı alın ben suan telefonuma yukledım,aranndıgım zaman dırek kayıt altına alıcam

youtube sıfresını ıstemeye hakları yok bunların,bu ıste cakallık var,

Paypal, ebay aynı holdinge bağlı sanırım, google ile aralarında restleşme var google wallet ile bunların iktidarına göz koydu, onun resti gibi geliyor bana ve bunu bilen bazı çakal çalışanlar burdan ekmek çıkar mı diye kanal url araştırıyor olabilir gibi geliyor.Mevzular zannettiğimizden karışık olabilir.

arkadaşlar şöyle bişey olmuş olabilir mi?

paypal çalışanları bize youtube dan gelen paraları farkettiler ve işin kolayına kaçarak ve paypalın kimliği altında para kazanan kanalları öğrenip kendileri de aynısını yapmak istemiş olabilirler mi?

aynen dostum,kesın işten cıkartılan bır denyo yapıyo bunları

Bu sorun bir kaç kişi içinmi yaşandı yoksa Kedo yada Quiz den gelen ödemelerin tümünde bu şekilde bir sorunlamı karşılaşıldı beyler ?

Arkadaslar hicbir firma asla sifrenizi isteyemez, kanal sifreniz ayni zamanda belki sizin ozel iletisim mailinize bagli da olabilir, sizi arayan kisiye siz onun paypal mail sifresini istediginizi soyleyin, gercekten mail size ait mi diye bakip cikacagim deyin, bunlar kesinlikle yasal degil, nasil hicbir banka sizden ozel bilgilerinizi isteyemez, hicbir firmada isteyemez, google bile asla sifrenizi kimseyle paylasmayin diyor, google yetkilileri ile bile, daha ustesi var mi bunun?

Arkadaş doğru söylüyor. Hesabınızın olduğu bankadaki gişe memuruna ben şifremi vericem size işlem yapar mısınız deyin.. O şifreyi duymamak için neler yapar görün. Müşteri hizmeti alır, şifre falan yalan bu işler. Zaten şirket olarak benim işlemlerim hakkında araştırma yürütebilir.

---------- Spam Engelliyici 06:11 ---------- Önceki Mesaj 06:08 ----------

Yıllardır paypal kullanıyorum. E-posta yolu ile defalarca, telefon ile de birkaç kez konuştum. İnanılmaz ilgili ve nazikler. Bir keresenide e-postalarına uzun süre yanıt vermeyince 19:30 civarında arayıp sorunu çözdükleri bilgisini vermişlerdi.

:))) hocam yürek mi yedin bu konuda yazdığın mesaja kızanlar olabilir :)

---------- Spam Engelliyici 06:17 ---------- Önceki Mesaj 06:11 ----------

Spam gibi oldu arkadaşlar kusuruma bakmayın ama paypal yetkilisi kanallarınızda spam var mı kontrol edeceğiz mi dedi..

Tekrar edeyim, çok komik.

Paypal Yetkilisi: Youtube kanallarınızın url adreslerinize ihtiyacımız var, spam olup olmadığına bakacağız.

Türkiyedeki bilişim suçlarına göre kişinin özel email adresinin şifresini ele geçirmek yada buna teşebbüs etmek suç sayılıyor ve cezası 2 seneden başlıyor. Ne sebeple olursa devlet dışında kimse kişinin özel email şifresini isteyemez. Şifresi istenen kişiler delil olarak gelen emailleri silmesin, çıktısını alıp en yakın karakola gidip suç duyurusunsa bulunsun. Gidince memurun verdiği dilekçeyi doldurup imzalayın, 5dk sürmez, ayrıca ücret alınmıyor.

Türkiyedeki bilişim suçlarına göre kişinin özel email adresinin şifresini ele geçirmek yada buna teşebbüs etmek suç sayılıyor ve cezası 2 seneden başlıyor. Ne sebeple olursa devlet dışında kimse kişinin özel email şifresini isteyemez. Şifresi istenen kişiler delil olarak gelen emailleri silmesin, çıktısını alıp en yakın karakola gidip suç duyurusunsa bulunsun. Gidince memurun verdiği dilekçeyi doldurup imzalayın, 5dk sürmez, ayrıca ücret alınmıyor.

Ayrıca şifreyi vermemesi durumunda hesabın sınırlandırılacağını söyleyerek tehdit etmişler sanırım.

Hem bilişim suçlarından hem de dolandırıcılıktan dava açılabilir sanırım, bu işi iyi bilen bir avukata danışmak lazım.

Mahkeme o şu bu uğraşmaya gerek yok. Vakti olan arkadaşlar, bende elimden geldiğince yardımcı olurum açsın 1000 tane blog. Yardırsın paypala. Birde güzel videolar koyarız yok şöyle hırsızlar yok böyle hırsızlar falan gibilerinden. Sağlamda SEO yaptık mı. En güzel ceza olur.. Parayı kimse sokakta bulmadı.. İnternet gibi bir veli nimet varken hakkımızı aramak için denemek lazım..

Öyle uğraşmaya gerek yok ki. Onlar direk kendi paypal adreslerini versinler biz kanalların ödeme yöntemlerine onların paypalları girelim.

arkadaslar aranıldıgınız zaman ses kaydı alın ben suan telefonuma yukledım,aranndıgım zaman dırek kayıt altına alıcam
hocam farketmez istediğiniz kadar kayıt altına alın mahkemede herhangi bir delil olarak sayılmaz.Aksine size izinsiz telefon dinleme kayıt diye bile dava açabilirler.Bizzat bilişim suçları müdüründen aldığım bilgi bu yönde.Tabi yine sizin bileceğeiniz iş

hocam farketmez istediğiniz kadar kayıt altına alın mahkemede herhangi bir delil olarak sayılmaz.Aksine size izinsiz telefon dinleme kayıt diye bile dava açabilirler.Bizzat bilişim suçları müdüründen aldığım bilgi bu yönde.Tabi yine sizin bileceğeiniz iş

Kendisi ile ilgili olan kayıtları kendisi aldığında delil olarak sunabilir diye biliyorum. Örneğini görmüştüm benzer bir durumun.

Kendisi ile ilgili olan kayıtları kendisi aldığında delil olarak sunabilir diye biliyorum. Örneğini görmüştüm benzer bir durumun.
Valla hocam benimde bi olayım vardı.dedim ses kaydı falan alsak konuşmayı olmaz mı.dedi savcılıktan izin almadan alınmaz alsan bile geçersiz sayılır istediğin kadar haklı olsan bile işe yaramaz demişti

Nedense burnuna kötü kokular geliyor, arayan numarayı bir arkadaş yazabilir mi bir inceleme yapayım? Açıkçası okuduklarıma göre bu işi forumdan birinin yaptığını düşünmekteyim.

Valla hocam benimde bi olayım vardı.dedim ses kaydı falan alsak konuşmayı olmaz mı.dedi savcılıktan izin almadan alınmaz alsan bile geçersiz sayılır istediğin kadar haklı olsan bile işe yaramaz demişti

Ses kaydına falan gerek yok zaten hesabın sınırlandırıldığına dair mail atmaları yeterli, bir de sık ekran görüntüsü almakta ve ödeme alındığında gelen maili saklamakta fayda var işler onlar adına zora girerse hesabı tamamen silip kayıtları yok etmeye çalışabilirler

---------- Spam Engelliyici 10:58 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

Nedense burnuna kötü kokular geliyor, arayan numarayı bir arkadaş yazabilir mi bir inceleme yapayım? Açıkçası okuduklarıma göre bu işi forumdan birinin yaptığını düşünmekteyim.

Forumdan biri hesapları nasıl sınırlandıracak?

Az önce telefonla görüştüm ben, ısrarla hesabınız sınırlandırılmadı sadece mailinize gelen 4 ödeme hakkında bilgi istiyoruz dedi. Bu aşamada çok zıtlaşmak istemedim güzelce bir yazı yazıp ekran görüntüsünü gönderdim bakalım, gelen cevaba göre hareket ederim artık

Az önce telefonla görüştüm ben, ısrarla hesabınız sınırlandırılmadı sadece mailinize gelen 4 ödeme hakkında bilgi istiyoruz dedi. Bu aşamada çok zıtlaşmak istemedim güzelce bir yazı yazıp ekran görüntüsünü gönderdim bakalım, gelen cevaba göre hareket ederim artık
Banada sınırlandırılmadı sadece bilgi istiyoruz dedi haklıda ama o bilgiyi 4 gün içinde vermezsek o zaman sınırlanacak işte.

Paypal ile iletişime geçtim. Telefondaki arkadaşa şifre isteme durumu ile ilgili üstü kapalı soru sordum. Arkadaş, eğer bir web siteniz varsa size ait olduğunu tespit edebilmemiz için bizim de giriş yapabileceğimiz geçici bir şifre isteriz dedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri