Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

Ulan ben bu paypalı mahkemeye vercem he delirdiler resmen dalga geçiyorlar hesabın sınırlandırıldı diyom adam -hee olabilir vaka numarası neydi diyor 2-3 k paramı yaktılar dalga geçiyor adamlar

Dalgamı geçiyor bunlar

Önce telefon geldi sınırlamayı kadırıyoruz diye,

Sonra mail geldi
"Maalesef hesabınızdaki sınırlama henüz kaldırılamıyor ve bu sınırlamaya ilişkin itirazınız reddedildi."

beyler telefonla görüşüpte sınırlamasını kaldırtabilen var mı? ben ilk hesaım için uğraşmadım ama ikinci hesabım için telefonla görüştüm ödemelerle ilgili sorularımı aldılar ben de açıklamayı yaptım beklemedeyim..

beyler telefonla görüşüpte sınırlamasını kaldırtabilen var mı? ben ilk hesaım için uğraşmadım ama ikinci hesabım için telefonla görüştüm ödemelerle ilgili sorularımı aldılar ben de açıklamayı yaptım beklemedeyim..

ben mail den tersledim bunları bidaha kullanmıcam fln dedim.Sonra beni aradılar birdaha quizden ödeme alma dedi ve sözleşmeyi kabul ettim sınırlandırmayı açtılar

ben hocam 2-3 defa aradım görüştük sonra güvenlik departmanından yurt dışından aradılar beni çok detaylı bir inceleme oldu ve en sonunda kaldırttım blokeyi. bloke değil de hesabım sınırlanmıştı ayrıca bana quiz kanallarımı sordular bende kanalım yok hepsi kapandı dedim

ben mail den tersledim bunları bidaha kullanmıcam fln dedim.Sonra beni aradılar birdaha quizden ödeme alma dedi ve sözleşmeyi kabul ettim sınırlandırmayı açtılar

ben hocam 2-3 defa aradım görüştük sonra güvenlik departmanından yurt dışından aradılar beni çok detaylı bir inceleme oldu ve en sonunda kaldırttım blokeyi. bloke değil de hesabım sınırlanmıştı ayrıca bana quiz kanallarımı sordular bende kanalım yok hepsi kapandı dedim

benim 2 tane paypalımın olduğunu gördüler.. ben asıl önemli olan için konuştum.. eğer itiraz reddedilirse tekrar açtırabilir miyim acaba bu sefer sert olacam çünkü.. yani sizde öyle bişi oldumu yoksa direk açtılar mı

benim 2 tane paypalımın olduğunu gördüler.. ben asıl önemli olan için konuştum.. eğer itiraz reddedilirse tekrar açtırabilir miyim acaba bu sefer sert olacam çünkü.. yani sizde öyle bişi oldumu yoksa direk açtılar mı

ben 1 haftadır uğraşıyorum açarlar merak etme

ben kendim söyledim 2 tane paypalım var dedim :D bir sıkıntı yaratmadı biri ticari diğeri bireysel

ben 1 haftadır uğraşıyorum açarlar merak etme

ben kendim söyledim 2 tane paypalım var dedim :D bir sıkıntı yaratmadı biri ticari diğeri bireysel

valla içime su serptiniz umarım öyle olur.. işin kötü tarafı kapalı kanallar ve yüklü ödeme gelecek birine o yüzden önemli benim için sonuna kadar zorlayacaz bakalım.. peki şunu merak ediyorum tam net cevap alamadım.. bu süreçte talebinizi reddedip sonrasında sınırı kaldırdılar mı ? yani süreçleriniz nasıl sürdü onu merak ettim ona göre bende ekstra şeyler yaparım

valla içime su serptiniz umarım öyle olur.. işin kötü tarafı kapalı kanallar ve yüklü ödeme gelecek birine o yüzden önemli benim için sonuna kadar zorlayacaz bakalım.. peki şunu merak ediyorum tam net cevap alamadım.. bu süreçte talebinizi reddedip sonrasında sınırı kaldırdılar mı ? yani süreçleriniz nasıl sürdü onu merak ettim ona göre bende ekstra şeyler yaparım

sürekli reddedildi mesajı geliyor zaten otomatik o.Sen telefonla görüşme yapmaya çalış

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

hocam bende böyle yazdım ' Birdaha kesinlikle paypal kullanmayacağım 2 haftadır uraştırıyorsunuz olan müşteriye oluyor ' fakat otomatik mesaj gelip duruyor siz hangi adrese gönderdiniz

[email protected] burdan yaz,telefonla arıyor zaten

öncelikle başta 1 mail attım ödemelerin arkadaşlardan geldiğini belirttim daha doğrusu paypaldan sorunu çöz dedim oradan yürüdüm reddedildi kalkmadı engel ardından iletişime geçildi benimle telefon ile neyse görüştük ettik ben tr yi falan aradım tekrardan sorunu çöz dedim gene reddedildi daha detaylı bilgi istenildi tekrar aradılar yurt dışından tekrar görüştük falan openvds.com u incelediler misafir üyelik açtım adamlara quiz ödemesini sordular onu söyledim geçmişte kalan kapanan kanal dedim şuan aktif kanalım yok dedim. (hesabım sınırlı olduğu zaman kedoo dan 400 küsür dolar ödeme geldi kimse kazanç paylaşımı demesin burada sorun çözüyoruz.) fakat o kedooyu hiç sormadılar hocam kapanan kanal ödemesiydi bır sıkıntı yaratmadılar sonra işte açtılar hesabı

aradılar benı bugun kanalınızın şifresini verin dediler any.tv ye taktılar şimdide napıym arkadaşlar veriymmi siz nasıl yaptınz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri