Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Vermiyor değil. Devletin istediği vergiyi vermiyor.

Devletin istediği vergi miktarları belli . Herkes veriyorsa onlarda verecek. Onların ayrıcalığı nedir?

Olayın paypal ile alakası yok paypal zaten hayvan gibi vergi veriyor neden bilmeden yorum yapiyorsunuz ki.

Olay 18 yaşından küçük çocuklar internet üzerinden firmaları olmamasına rağmen para kazanıyorlardı paypal sayesinde.

Devlet bu cocuklardan para kırpamıyordu. Bu ve bunungibi kişilerin önünü kesmek için paypala gerekli izinler verilmedi.

Sen şuan savunuyorsun ama yarın bak bakalım herhangi bir şekilde internetten para kazanabilecek misin.

Paypal ile başladı yarın youtube, adsense, dailymotion için aynı şeyler yapılcak.

Sakın ama sakın bu düşüncelerinen o zamanda fazgeçme.

Paypalda unuttuğum paramı farkettim az önce cebimde para bulmuşa döndüm . Ödeme almayalı o kadar zaman olmuş ki hiç girip kontrol etmemişim bile

hay ben bunu yapan zihniyete ya. Bi dünya paypal ile işimiz var. Ne sığır insanlar ya.

Okuyorum okuyorum eğitimsizlik gerçekten kötü diyorum. Paypal ne vergisi verecek adam paypal vergi vermiyor demiş. Paypal en fazla 1000 tl para kazanıyorsan bunun %3 ünü komisyon olarak alıyor. Buda 30 TL ye denk geliyor.

Bunun %18 ve %25 gelir vergisini zaten türkiyeye ödüyor.

Aslın olan o 1000 tl yi kazanan akıllı sen devlete vergini vermiyorsun. işte bu devlet sana kalan 970 TL nin peşinde.

Bunu anlayamayacak kadar da matematik düşmanı olmanız çok kötü.

Devlet diyorki şuan madem ben takip edemiyorum o zaman kimse paypal üzerinden para kazanamasın. Paypal müşteri politikası gereği kimsenin bilgisini devlete vermek zorunda değil. Özellikle bunu diyor. Ben yaptığım işlemin %3ünü sana gösterir ve vergimi veririm ama benden sen kim ne kadar para almış bunların bilgisini istiyorsun.

ben dünyanın hiç biryerinde bu bilgileri paylaşmam. Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.

Ama gel hala seni ivik ivik arayan devleti, bir yakalasa ananı ağlatacak olan devleti gel burada "PÖYPÖLDÖ VÖRGÖ VÖRMÖÖÖYÖR YÖÖÖÖ" diye mantıksız bir sebeple savun.

Son düzenleme:
Olayın paypal ile alakası yok paypal zaten hayvan gibi vergi veriyor neden bilmeden yorum yapiyorsunuz ki.

Olay 18 yaşından küçük çocuklar internet üzerinden firmaları olmamasına rağmen para kazanıyorlardı paypal sayesinde.

Devlet bu cocuklardan para kırpamıyordu. Bu ve bunungibi kişilerin önünü kesmek için paypala gerekli izinler verilmedi.

Sen şuan savunuyorsun ama yarın bak bakalım herhangi bir şekilde internetten para kazanabilecek misin.

Paypal ile başladı yarın youtube, adsense, dailymotion için aynı şeyler yapılcak.

Sakın ama sakın bu düşüncelerinen o zamanda fazgeçme.

Ben tüm sözlerimin arkasındayım. Paypalı da kullanmıyorum zaten.

Neyse Herkese İyi Forumlar Tartışmalar Bitmeyecek.

Paypal Gider Yenisi Gelir.

içerdeki parayı çekebilecezmi yoksa 6 sından sonra içerdemi kalacak ben onu anlamadım bilen varmı ?

payoner kullananlar bilir paypaldan payonere odeme alamazmıyız?

İnial Kart Var . Alternatif Olarak. Hem Ptt Den Para Yükleyebiliyorsun. Yakında Bütün Sitelere Entegre Ederler Muhtamelen

Son düzenleme:
[MENTION=47479]Caesar[/MENTION] daha o paypaldan gelen parayı harcarken verdiğimiz vergide ayrı ...

paypaldan webmoneye çeviren bi kaç site buldum denemek isteyen varsa diye paylaşıyorum baska ulkeden tanıdıgının adına paypal hesabı acıp webmoneye cevirip kendi wm hesabına alabilir ama komisyon oranları yuksek 10k dolara 900 ile 1500 dolar arası komisyon alıyolar

https://www.okchanger.com/exchange/PAYPAL-USD-to-WEBMONEY-WMZ
https://www.bestchange.com/paypal-usd-to-wmz.html

Bu siteler nasıl çalışıyor peki dostum. Bize öncelikle paranın yatacağı bir Amerikan Paypal lazım. Bunlar bize Amerikan Paypal hesabı verip o hesaba para yatınca bizi bilgilendirip Webmoney e çevirerek WMZ hesabımıza mı gönderiyorlar. Çünkü bize tam olarak bu tip bir şirket lazım.

tamam paypal yüksek komisyonlar alıyordu filan ama Türkiye'de PP üzerine kurulu bir internet kullanımı oluştu, özellikle yayın yapanlar, youtuberlar, alışveriş, online oyun vs.. liste uzun.. yani etkisi büyük olacak, yankısı da öyle

Sosyal Paylaşım İçin Facebook Twitter ne ise
Arama Motoru İçin Google ne ise
Video izleme sitesi için Youtube ne ise
Para alıp göndermek yurt dışından vs alışveriş yapmak için Paypal o idi benim için.

Halen bazilari koru korune ey devletlum diyor , ne zaman dogruyu goreceksiniz merak ediyorum , inaniyormusunuzki paypal tr de acmis ofisini eleman tutmus ve vergisini odemiyor , bi gidin ya bi yerlere.....

Diğer ülkeler eşşek yüküyle vergi almıyor çünkü, paypal'a yapılan yaptırımın ardı arkası kesilmeyecek. Herşeyimizden vergi alır hala geldiler sen hala birilerini savunma peşindesin. Doğmamışş çocuğunun paraları birilerinin gemilerine gidiyor sen hala savun

sen kaç tane ülke hakkında bilgi sahibisin ki böyle bişey söylüyosun ?

Televizyondan vergi alan ülkeler var :D

Bu siteler nasıl çalışıyor peki dostum. Bize öncelikle paranın yatacağı bir Amerikan Paypal lazım. Bunlar bize Amerikan Paypal hesabı verip o hesaba para yatınca bizi bilgilendirip Webmoney e çevirerek WMZ hesabımıza mı gönderiyorlar. Çünkü bize tam olarak bu tip bir şirket lazım.

detaylarını bende bılmıyorum araştırıcam buldukça paylaşırım

Okuyorum okuyorum eğitimsizlik gerçekten kötü diyorum. Paypal ne vergisi verecek adam paypal vergi vermiyor demiş. Paypal en fazla 1000 tl para kazanıyorsan bunun %3 ünü komisyon olarak alıyor. Buda 30 TL ye denk geliyor.

Bunun %18 ve %25 gelir vergisini zaten türkiyeye ödüyor.

Aslın olan o 1000 tl yi kazanan akıllı sen devlete vergini vermiyorsun. işte bu devlet sana kalan 970 TL nin peşinde.

Bunu anlayamayacak kadar da matematik düşmanı olmanız çok kötü.

Devlet diyorki şuan madem ben takip edemiyorum o zaman kimse paypal üzerinden para kazanamasın. Paypal müşteri politikası gereği kimsenin bilgisini devlete vermek zorunda değil. Özellikle bunu diyor. Ben yaptığım işlemin %3ünü sana gösterir ve vergimi veririm ama benden sen kim ne kadar para almış bunların bilgisini istiyorsun.

ben dünyanın hiç biryerinde bu bilgileri paylaşmam. Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.

Ama gel hala seni ivik ivik arayan devleti, bir yakalasa ananı ağlatacak olan devleti gel burada "PÖYPÖLDÖ VÖRGÖ VÖRMÖÖÖYÖR YÖÖÖÖ" diye mantıksız bir sebeple savun.

Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.
kaynak var mı hocam bakabilir miyim? çünkü benim paypal hesabıma 2 defa yüksek para girdi diye sınırlandırıldı.
xxxx parayı geçince vergi bilmem nesi diye. kimlik ve adres dogrulaması yapmamı istedi benden. fransada yaşıyorum dediğiniz gibiyse bi oh çekicem de :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri