Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Ben Tayland'da yasiyorum suan ve artik calisma izni olmadan yada evli olmadan banka hesabi acmak imkansiza yakin. Turist vizesiyle cok nadirde olsa bazi banka branchlari aciyor ama onun icinde artik 2 hafta Tayland'da banka banka dolasmaniz gerekir :D

İlla vardır herkesin fransada, almanyada dayısı amcası açtırın birer banka hesabı ve paypal hesabı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Tayland'da yasiyorum suan ve artik calisma izni olmadan yada evli olmadan banka hesabi acmak imkansiza yakin. Turist vizesiyle cok nadirde olsa bazi banka branchlari aciyor ama onun icinde artik 2 hafta Tayland'da banka banka dolasmaniz gerekir :D

orda evde kalmış varsa haber verirsin hocam ..
bir iki içerik de bilir herhalde.ne de olsa tayland lı :D

Tayland'da çok enteresan bi hayat var diyolar doğru mu

---------- Spam Engelliyici 13:01 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------

Eksi bilgi dostum, ben taylandda 4 yıl yaşadım, ordan banka hesabımda var ama yaklaşık 7-8 sene önce aldım ben, şu anda çalışma izni olmayan yabancıya vermiyorlar hesap numarası.

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION]

"Enteresan" genis bi kavram ama en azindan buradaki hayatin Turkiye'dekinden cok cok farkli oldugunu soyleyebilirim. Ozellikle merak ettigin bisey varsa pm atip sorabilirsin konu baska yere kaymasin simdi.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Gelip kendin gormen lazim hocam. Istedigin kadar bulursun :D

Hehehe mercurial nerede kalıyorsun ? bkk ? pattaya phuket chang mai ?

Hehehe mercurial nerede kalıyorsun ? bkk ? pattaya phuket chang mai ?

Chachoengsao :D Daha oncesinde Chonburi'deydim. Bangkok'ta Pattaya'da yakin bana, yaklasik bir bucuk saat kadar arabayla. Pattaya'da da kaldim bi 6 ay kadar ama insan bi sure sonra SIKILIYOR oranin hareketliliginden asiri kalabalik olmasindan.

Not olarak duseyim bunuda. Bu taraflara yerlesmek isteyen varsa Chiang Mai'yi oneririm :D

Hehe geldim daha önce Chachoengsao'ya çok küçük geliyor bana. neyse muhabbeti daha lokale indirmeden. Murat bakıyordur konuya oda okusun ;

Screenshot_1.png

Hehe geldim daha önce Chachoengsao'ya çok küçük geliyor bana. neyse muhabbeti daha lokale indirmeden. Murat bakıyordur konuya oda okusun ;

Screenshot_1.png

resmen dünya ile iletişimimizi koparmak gibi bir şey bu. Sadece paypalla çalışan adamlara siz nasıl parayı troydan gönderin diyecez valla sinirim bozuldu cahil cahil insanlar mı alıyor bu kararları anlamıyorum arkadaş.

Paypal'in geri adim attigina dair haberler cikti. Yeniden hizmet verebilmek icin gerekli calismalara baslamislar. Anlasilan blof yapmis ama bddk yememis.

PayPal Türkiye'den neden çekildi

Online ödeme sistemleri arasında bulunan dünyaca ünlü PayPal, yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Şirket, Türkiye'den çekilme gerekçesi olarak BDDK'ya yaptıkları lisans başvurusunun reddedilmesini gösterdi ancak asıl neden başka.

BDDK PAYPAL'A İNSİYATİF VERMEDİ

Türkiye'de kişisel bilgiler ve para transferleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Bu kararlardan biri de 'Türkiye vatandaşının bilgilerini saklıyor ve parar işlemleri yapıyorsan bunu Türkiye'deki serverlar üzerinden yapmak zorundasın' şeklindeydi. Bu sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa ülkelerinde geçerli bir şart oldu.
PAYPAL TÜRKİYE'NİN KANUNLARINI TANIMADI

PayPal Türkiye'nin yasalarına uymayı, vergi ödemeyi, kredi kartı ve kimlik bilgilerini aldığı kişilerin işlemlerini Türk serverları üzerinden yapmayı reddetti. BDDK da bunun üzerine PayPal'ın lisans isteğini geri çevirdi.

PAYPAL GERİ ADIM ATTI

PayPal'da lisans isteğinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'den çekilerek kötü imaj yaratmaya çalıştı. BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.

Arkadaşlar belki kizacakksınız ama kibrisran hesap açarsak ne olur kibrisran paypal hesabı ve banka da hesap açarsak olabilir mi

Yabancı bir ülke lokasyonundan hesap açmayı deneyen var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

buzzmyvideos skrill'e geçin diyor. skrill'in paypal'a göre kesinti yada kur farkı var mı ?

Valla çok kötü oldu. Daha şimdiden ayın 10 unda reklam firmasında gelicek ödeme paypal kaldırıldığından benim için büyük bir sorun oldu artık ilerleyen zamanlarda illaki bir altarnatifini buluruz ama can sıkıcı ve uğraştırıcı bir durum olucak çok yaşa webmoney diye yürücez artık napalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri