Ben Tayland'da yasiyorum suan ve artik calisma izni olmadan yada evli olmadan banka hesabi acmak imkansiza yakin. Turist vizesiyle cok nadirde olsa bazi banka branchlari aciyor ama onun icinde artik 2 hafta Tayland'da banka banka dolasmaniz gerekir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Tayland'da yasiyorum suan ve artik calisma izni olmadan yada evli olmadan banka hesabi acmak imkansiza yakin. Turist vizesiyle cok nadirde olsa bazi banka branchlari aciyor ama onun icinde artik 2 hafta Tayland'da banka banka dolasmaniz gerekir![]()
Ben Tayland'da yasiyorum suan ve artik calisma izni olmadan yada evli olmadan banka hesabi acmak imkansiza yakin. Turist vizesiyle cok nadirde olsa bazi banka branchlari aciyor ama onun icinde artik 2 hafta Tayland'da banka banka dolasmaniz gerekir![]()
Eksi bilgi dostum, ben taylandda 4 yıl yaşadım, ordan banka hesabımda var ama yaklaşık 7-8 sene önce aldım ben, şu anda çalışma izni olmayan yabancıya vermiyorlar hesap numarası.
Hehehe mercurial nerede kalıyorsun ? bkk ? pattaya phuket chang mai ?
Hehe geldim daha önce Chachoengsao'ya çok küçük geliyor bana. neyse muhabbeti daha lokale indirmeden. Murat bakıyordur konuya oda okusun ;
![]()
Hehe geldim daha önce Chachoengsao'ya çok küçük geliyor bana. neyse muhabbeti daha lokale indirmeden. Murat bakıyordur konuya oda okusun ;
![]()
Online ödeme sistemleri arasında bulunan dünyaca ünlü PayPal, yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.
Şirket, Türkiye'den çekilme gerekçesi olarak BDDK'ya yaptıkları lisans başvurusunun reddedilmesini gösterdi ancak asıl neden başka.
BDDK PAYPAL'A İNSİYATİF VERMEDİ
Türkiye'de kişisel bilgiler ve para transferleri ile ilgili yeni kararlar alındı. Bu kararlardan biri de 'Türkiye vatandaşının bilgilerini saklıyor ve parar işlemleri yapıyorsan bunu Türkiye'deki serverlar üzerinden yapmak zorundasın' şeklindeydi. Bu sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa ülkelerinde geçerli bir şart oldu.
PAYPAL TÜRKİYE'NİN KANUNLARINI TANIMADI
PayPal Türkiye'nin yasalarına uymayı, vergi ödemeyi, kredi kartı ve kimlik bilgilerini aldığı kişilerin işlemlerini Türk serverları üzerinden yapmayı reddetti. BDDK da bunun üzerine PayPal'ın lisans isteğini geri çevirdi.
PAYPAL GERİ ADIM ATTI
PayPal'da lisans isteğinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'den çekilerek kötü imaj yaratmaya çalıştı. BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.
![]()
Şimdi yani mesela paypala yurtdışı firmadan para gelebilecek ve bu parayı bankaya havale edilebilecek..bu sonucu çıkarabilir miyiz yani?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.