Paypal üzerinden 5500 tl param çekildi.

Aynen hocam valla anlatamadım heyecandan. Aynı böyle oldu durum budur. İnşallah düzelir sabah direk arıcam paypalı. Saolun cevap veren arkadaşlar.

Estağfirullah. Ben anladıktan sonra, karıştırmışım. Sorun belli oldu, inşallah çözümüde olur.

Aradım bankayı , kartı kapttırdım. Paypal şuan çalışmıyor yarın arayacağım. İnşallah geri alabilirim paray, okul harç param bitti Allah belanızı versin ya.

Banka kime nasıl çekildiğini söylemedi mi? Muhakkak sormuşsunuzdur bu nasıl oluyor sms onayı da yapmadım falan gibi dile getirmişsinizdir. Eğer sms onayıda yapılmışsa telefonunuzda da sıkıntı var demektir. Hacker işiyse bir virüs vardı hala çözülemeyen milyorlarca insanı tehdit eden.. Belki o virüsten vardır. O virüsün ismini hatırlayamadım ama kaspersky bulabiliyordu sadece ( bir iki ay önce kaspersky açıklama yapmıştı kodlarını ele geçirdik diye ve virüs yıllardır çözülemeyen bir muammaydı.) Bu şekilde büyük dolandırıcılıklar yapılmıştı türkiyede bile..
ayrıca nasıl bir banka yahu böyle yüklü işlemlerde bunu çeken sizmisiniz diye mesaj atarlar birde üstüne müşteri hizmetleri 1 dakika geçmeden arar. Ben bir yerde alışveriş yapmıştım yanlışlıkla adam fazla rakam girmiş bende dikkat etmedim tam şifreyi giriyordum ki mesaj geldi öyle anladım.

Allah razı olsun cevap veren arkadaşlardan. Varya ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı bir Allah bir ben biliyorum. Kazandığım parayla kendi okulumu ödüyorum , aileme yardımcı oluyorum Allahın izniyle geri alıcam inşallah.
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

Yok hocam Allah kahretsin onları da. O kadar yüklü miktarı parayı çekiyorlar ne sms geliyor bu siz misiniz v.s ne sms onayını doğruluyorlar gene para çekiliyor. Allah büyük geri alıcam o parayı.

Allah razı olsun cevap veren arkadaşlardan. Varya ne sıkıntılarla kazanıyorum o parayı bir Allah bir ben biliyorum. Kazandığım parayla kendi okulumu ödüyorum , aileme yardımcı oluyorum Allahın izniyle geri alıcam inşallah.
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

Yok hocam Allah kahretsin onları da. O kadar yüklü miktarı parayı çekiyorlar ne sms geliyor bu siz misiniz v.s ne sms onayını doğruluyorlar gene para çekiliyor. Allah büyük geri alıcam o parayı.

Bence siz bu parayı alsanızda bankanızıda bddk mıydı ne halttı ona şikayet edin. SMS onayı olmayan bir parayı hesabımdan çektiler diye gerekeni yaparlar. Ayrıca tüm şikayetimvar.com gibi yerlerde bu bankayı dile getirin ne halt olduğunu öğrensinler. Bu kadar saçma güvenlik anlayışı olmaz sms onayı olmadan iş mi yapılır. Tüketici haklarına da şikayet edin. ÖNCELİKLE paranızı geri alın da peşinide bırakmayın.

Şimdi hocam bütün ihtimalleri düşündüm.
Sonuç olarak banka hesap bilgileriniz bile çalınsa, işlemi online bankacılıktan yapması lazım.
Yani 4 haneli paypal kodu online bankacılığınıza girerek öğrenebilir.
Sizin onayınız olmadanda online bankacılığına giremez.(sms ya da şifre üretici)
Büyük ihtimalle hesaplarda dolaşan bir hacker bu.
Sizin hesaptaki parayı görünce paypal hesabına kartınızı ekledi.
Gelen koduda görmesi zaten çok zor değil.
Lakin ömrü kısa olur bu arkadaşın. Yakasına yapışırlar yakın bir zamanda.
Gerekli tüm yerelere şikayet edin derim.

Şimdi hocam bütün ihtimalleri düşündüm.
Sonuç olarak banka hesap bilgileriniz bile çalınsa, işlemi online bankacılıktan yapması lazım.
Yani 4 haneli paypal kodu online bankacılığınıza girerek öğrenebilir.
Sizin onayınız olmadanda online bankacılığına giremez.(sms ya da şifre üretici)
Büyük ihtimalle hesaplarda dolaşan bir hacker bu.
Sizin hesaptaki parayı görünce paypal hesabına kartınızı ekledi.
Gelen koduda görmesi zaten çok zor değil.
Lakin ömrü kısa olur bu arkadaşın. Yakasına yapışırlar yakın bir zamanda.
Gerekli tüm yerelere şikayet edin derim.

Valla akıl sır erdiremiyorum. Hesapta daha para vardı ancak giden miktar 5570 tl falan. Banka da büyük suç var böyle bi şey hiçbir bankada başıma gelmedi. Bu salak bankaya geçtim paramı bunlara koydum kesinti v.s yok diye para uçtu gitti. Yazıklar olsun ya.

İşin ucunca hacker varsa her türlü paranızı geri alırsınız.
Dediğim gibi paypalın gönderdi 4 haneli kodu "Karşı tarafın görmesi" günümüz şartlarında imkansız.
Ancak hesap bilgilerini bilen yakınınız olur.
Ya da yine yakınlarınızdan biri kartı ve şifreyi biliyorsa bankamatiğe girip son işlemlerden yine o kodu alabilir.

İşin ucunca hacker varsa her türlü paranızı geri alırsınız.
Dediğim gibi paypalın gönderdi 4 haneli kodu "Karşı tarafın görmesi" günümüz şartlarında imkansız.
Ancak hesap bilgilerini bilen yakınınız olur.
Ya da yine yakınlarınızdan biri kartı ve şifreyi biliyorsa bankamatiğe girip son işlemlerden yine o kodu alabilir.

O ihtimal yok hocam annem ve kardeşim var onlar da bilmez zaten paypaldır para çekmedir v.s
http://goo.gl/ENmX9l
Sms resımde goruldugu gıbı ve ne ben bunu onayladım ne bir şey yaptım. Smsi görüp direk hesap özetine girdim paranın gittiğini gördüm hocam.

bu arkadaşın sıkıntısını hiç anlamış değilim,konu içeriği muammalı bir durum,

1.Paypal hesabından enpara hesabına para göndermek 5-7 gün içerisinde hesabına yatar,(sen hiçmi paypal hesabına bakmıyomusun)

2.Enparada İnternet bankacılık sistemini tlf onayı şart,bu telefon onayı olmadan hesabına ulaşılmaz, zaten onaylı numarada senin olduğu için(şifre bigilerini alınsada işlem yapamaz) yani arkadaşım hep muammalı bi durum senin,

senin bu durum gerçekçi gelmedi bana, paran gidiyo, müşteri hizmetlerini arama işini bile yarına bırakıyosun neyse bu hikayede son bulsun

not : anca tlf bilgilerini evden bırı veya çok yakın biri telfonunu alıp yapma ihtimali var, türkiyede ccc işlerini yapan aklı olan zaten bulaşmaz türkiyeye :D (ccc işlerinden az çok anlarız :D)

Son düzenleme:
bu arkadaşın sıkıntısını hiç anlamış değilim,konu içeriği muammalı bir durum,

1.Paypal hesabından enpara hesabına para göndermek 5-7 gün içerisinde hesabına yatar,(sen hiçmi paypal hesabına bakmıyomusun)

2.Enparada İnternet bankacılık sistemini tlf onayı şart,bu telefon onayı olmadan hesabına ulaşılmaz, zaten onaylı numarada senin olduğu için(şifre bigilerini alınsada işlem yapamaz) yani arkadaşım hep muammalı bi durum senin,

senin bu durum gerçekçi gelmedi bana, paran gidiyo, müşteri hizmetlerini arama işini bile yarına bırakıyosun neyse bu hikayede son bulsun

Aradım onları kapattık kartı , form yolladılar doldurup faks yapıcam. Arkadaşım ben salağım zaten kendi paramı çekip yalandan tekrar para isteyeceğim ve bu belli olmayacak. Bankayı aramayıp ben gelip burada senden mi dilendim bana 5500 lira ver diye. Sinirliyim zaten gelip burada saçma sapan konuşma.

Ayrıca başka bankaya bağlı telefonuma sms gelmiş 3D secure kullanılarak 437 dolar alışveriş yapmaya çalışmış birisi ve bunun için onay smsi gelmiş Garantiden.
Bütün hesaplarıma birisi sızmış sanırım

Aradım onları kapattık kartı , form yolladılar doldurup faks yapıcam. Arkadaşım ben salağım zaten kendi paramı çekip yalandan tekrar para isteyeceğim ve bu belli olmayacak. Bankayı aramayıp ben gelip burada senden mi dilendim bana 5500 lira ver diye. Sinirliyim zaten gelip burada saçma sapan konuşma.

Ayrıca başka bankaya bağlı telefonuma sms gelmiş 3D secure kullanılarak 437 dolar alışveriş yapmaya çalışmış birisi ve bunun için onay smsi gelmiş Garantiden.
Bütün hesaplarıma birisi sızmış sanırım

şimdi o senin ne yazdığı takip ediyordur :D sen git format at pc ne sonra yaz,

Not : durumun gerçekçi gelmiyor,onun içinde alınma,

şimdi aklıma geldi ,sen format atma yarın birgün banka pcnin isteye bilir incelemek için

Son düzenleme:

şimdi aklıma geldi ,sen format atma yarın birgün banka pcnin isteye bilir incelemek için

Kardeşim akıl var mantık var gözünü seveyim ya niye yalan söyliyeyim bu saatte bir düşün valla empati yap bakalım bi şey çıkacak mı.

http://goo.gl/d5fDlL

Bu da öteki telefona gelen sms.

Telefon onayi da , artik yapmak isteyenler icin sorun degil, en azindan yurtdisinda , orayada bulasmis olabilir , sim kartini klonluyorlar , klon sim kart 30 dakika calisiyor , o 30 dakikada zaten yapmak istedikleri islemler icin yeterli oluyor , burda o yuzden yeni sisteme geciyor internet bankalari , cep telefonu sirketleri klon sim karti tespit ettigi gibi , bankaya bildiriyor , ve banka hesaba gecici olarak bloke koyuyor.

Telefon onayi da , artik yapmak isteyenler icin sorun degil, en azindan yurtdisinda , orayada bulasmis olabilir , sim kartini klonluyorlar , klon sim kart 30 dakika calisiyor , o 30 dakikada zaten yapmak istedikleri islemler icin yeterli oluyor , burda o yuzden yeni sisteme geciyor internet bankalari , cep telefonu sirketleri klon sim karti tespit ettigi gibi , bankaya bildiriyor , ve banka hesaba gecici olarak bloke koyuyor.

Sorun kesinlikle enparada buna kanaat getirdim. Başka bankalarımdan herhangi bir para çalınma durumu yok. Bu salak bankadan gitti param. Kanuna göre bankalar suçluymuş her halükarda gidip yarın bankaya halledicem uğraştırırlarsa direk avukata vericem.

Bunun hakkında doküman paylaşırsanız sevinirim...haber veya duyuru bı acıklamada olsa iyi olur :D bankacılık sistemin tlf sm clonlamak (var sayalım clonlandı bu kez ılk hat çalışmaz )(hep muamma :D ) yol geçen hanı sanki :D gece gece varya neyse bundan sonra susuyorum....

arkadaşa tavsiye edebileceğim hemen müşteri hizmetlerini araması enpara ,paypal, merak etmesin bu konuda her türlü yakalanır kim yaptı ise, şunuda söylemek isterim bunu türkiyede yapacak salak bi insan yoktur,tekrardan geçmiş olsun

Bilgisayarıyla alakası yok.

Arkadaşın en para hesabına biri paypal hesabını bağlamış 5500 tl çekmiş okumadan yazanlar için.

şu konudan sonra girdim enparayı ve paypal hesabımı kontrol ettim.. bir sıkıntı yok allahtan.. o kadar dertle uğraşıyoruz birde bu durumu kontrol etmek çıktı başımıza.. takıntılıyım arkadaş ben hergün 5 kere bakarım şimdi harcama yapılmış mı diye.. bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun.. umarım en yakında hakkı olan parasına tekrardan geri kavuşur.. burdanda son durumları bildirirse bize, bizde kendimizce önlem almaya çalışırız böyle bir durumla karşılaşırsak vs diye.

şu konudan sonra girdim enparayı ve paypal hesabımı kontrol ettim.. bir sıkıntı yok allahtan.. o kadar dertle uğraşıyoruz birde bu durumu kontrol etmek çıktı başımıza.. takıntılıyım arkadaş ben hergün 5 kere bakarım şimdi harcama yapılmış mı diye.. bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun.. umarım en yakında hakkı olan parasına tekrardan geri kavuşur.. burdanda son durumları bildirirse bize, bizde kendimizce önlem almaya çalışırız böyle bir durumla karşılaşırsak vs diye.

Allah razı olsun. Telefona gelen smsi bilmesine gerek yokmuş parayı çalan kişinin zaten en paranın hesap özetinde yazıyor kod. İnternet bankacılığını hackleyerek almış parayı büyük ihtimal.
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru

Bu kodu gırdıkten sonra zaten hesabı onaylayıp işlemi yapmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri