Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunun hakkında doküman paylaşırsanız sevinirim...haber veya duyuru bı acıklamada olsa iyi olurbankacılık sistemin tlf sm clonlamak (var sayalım clonlandı bu kez ılk hat çalışmaz )(hep muamma
) yol geçen hanı sanki
gece gece varya neyse bundan sonra susuyorum....
arkadaşa tavsiye edebileceğim hemen müşteri hizmetlerini araması enpara ,paypal, merak etmesin bu konuda her türlü yakalanır kim yaptı ise, şunuda söylemek isterim bunu türkiyede yapacak salak bi insan yoktur,tekrardan geçmiş olsun
Arkadaşın en para hesabına biri paypal hesabını bağlamış 5500 tl çekmiş okumadan yazanlar için.
Paypalda büyük paralarımı kesinlikle çekerim tutmam.Küçük paraları tutarım.Tavsiyemdir paypalda para tutmayın pek net ortamı
.....Arkadaşın en para hesabına biri paypal hesabını bağlamış 5500 tl çekmiş okumadan yazanlar için.
Zorla yazdırıyosun,
Şimdi biri kalkacak (casus kişi ) enpara hesabı olan birinin hesabını bilgilerine ulaşacak,sonra paypala bağlayacak.(cüzi miktarda yatan parayıda)Hesabı onaylamak içinde internet bankacılık sistemini kullanacak ve bu arada telefon onayı işlemi yapılmadan.....
Ya sizin bankacılık sisteminizden haberiniz yok(yada bankacılar komple teori kurdu
)
Edit : [MENTION=12267]Ebat[/MENTION] cemaate sormuşlar nasıl bilirdük eyü bilirdük efendim, yaşça bende büyüksün ,belki Rusçanda vardır, ama bu tarz (devletler arası yapılacak işler değildir. (ve sistem çalışmaz türkiyede) bırak normal hat kullanırken bile yurtdışına müşteri hizmetlerini arıyosun açtırıyosun,
Ör: garanti kartından alışveriş yapmıştım 3 d onaysız evi bile anında aramışlardı (kartınızda internet üzerinden işlem yapılmştır diye ve onayladım)
benim düşüncelerim uymayabilir,veya yanlıştır, bundan sonra yazsanızda cevap yazmak istemiyorum,(benim düşüncem bu şekil)
hocam peki garanti,enpara hesaplarınıza düzenli olarak giriş yapıyormuydunuz(enapara sms onaylı calısır)? çunku sahıs ekranınızı izlese işlem yaparken zaten şifre girmesine bile gerek kalmadan içeride kaç para oldugunu görür. sms olayına kafam basmadı,yani sizin numaraları klonlayıp hesabınıza giriş yapıp(enpara sms) paypal ekleyip onayladıktan sonra paypala para cekmıs. ve diger numaranızzı da klonlamıs ve ordan da garantiden alısveriş yapmaya calısmıs anladıgım kadarıyla. peki iki numaranızı da bilgisyarda hiç kullanmısmıydınız. hadi biri zaten enparaya entegreli,diger numara garantiye mi baglıydı.
Aradım bankayı , kartı kapttırdım. Paypal şuan çalışmıyor yarın arayacağım. İnşallah geri alabilirim paray, okul harç param bitti Allah belanızı versin ya.
Yaşımı ve yaşını düşünerek, kardeş ne bu formda dolanıyorsun? Dolandırıldım diyerek.
Buradakiler ne savcı, ne polis, ne bilişim uzmanı...
Sen 5.500 tl para çekildi diyorsun. Gerisi yok. (Senin banka hesabını, şifresini vs daha bir sürü özelini bilenleri irdelesene zihninde)
Yt ile uğraşan biri olarak, eminim bilişim suçları denilen bir muhabbeti biliyorsundur. Hiç bir şey yapamazsan, direkt net üzerinden şikayette bulunabilirsin.
Paypalı aradım daha demin , parayı yurtdışından birisi çekmiş kim olduğunu söylemiyor. İşlem zaten tamamlanmamış 5-7 iş günü içinde hesaba tekrar yatıcakmış. Ulan inanılmaz rahatladım be Allaha şükürler olsun.
gözün aydın şahsi fikrim banka hesabını kapatıp yeni bir bankaya taşıman paranı birde internet alışverişleri için ayrı bir kart kullanman ana paranı sadece kart ile gidip çekme yatırma işlerinde kullan birde kullandıgın kartlarının bilgileri aynı pcden degiştirme virüs muhtemel bir sonrakinde belki bu kadarda şansın olmayabilir geçmiş olsun
Paypalı aradım daha demin , parayı yurtdışından birisi çekmiş kim olduğunu söylemiyor. İşlem zaten tamamlanmamış 5-7 iş günü içinde hesaba tekrar yatıcakmış. Ulan inanılmaz rahatladım be Allaha şükürler olsun.
hocam paranı geri alabileceğine sevindim.
lakin anlamadığım bir nokta var bende enpara kullanıyorum. enpara hesabına girerken cep tel doğrulaması olmadan hesaba giremiyorsun. hırsız banka doğrulama mesajını nasıl geçmiş?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.