PayPal'dan 92.233.720.368.547.800 dolarlık hata

Lepact Deloup

Kayıtlı Üye
İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde para transferi ve ödeme hizmetleri sağlayan PayPal şirketi, bir kullanıcısının hesabına yanlışlıkla 92 katrilyon dolar (176 katrilyon TL) aktarıldığını açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan 56 yaşındaki Chris Reynolds, yapılan hatayı aylık hesap dökümünü aldığında farketti.
İlgili Haberler
Uyuklayan bankacının 222,222,222 Euro'luk hatası
:cool:

PayPal, hatanın çok kısa süre içinde farkedildiğini, ve Chris Reynolds hesabına girip herhangi bir işlem yapmadan önce düzeltilerek kullanıcının bakiyesinin yeniden sıfırlandığını açıkladı.

PayPal BBC'ye yaptığı yazılı açıklamada, "Bunun bir hata olduğu açıkça ortada. Chris Reynolds'ın bunu anlayışla karşılamasına ve bizimle işbirliği yapmasına müteşekkiriz" dedi.

PayPal şirketi, yapılan hatayı telafi etmek amacıyla, Chris Reynolds'ın seçeceği bir yardım kurumuna onun adına bir bağışta bulunacaklarını açıkladı.

Chris Reynolds, haberi ilk duyuran Philadelphia Daily News gazetesine yaptığı açıklamada, "Hesap dökümünde 92.233.720.368.547.800 dolar görmek oldukça şaşırtıcıydı" dedi.

ben olcam atardım bankama ordanda hemen bi isviçre bankasına sonra git başka ülkeye ömür boyu sürsefanı :D

O değilde 96 milyar dolar ne demek yaa?Bunların bu kadar işlem hacmi var mı?Bu sadece yanlış yapılan kısmı.Allah bilir ne kadar işlem hacimleri vardır.

Biride çıkıp demiyorki bu parayı verebilecek güç hangi bankada yada paypalın hesabında o kadar para varmı? :D

hemen bir büro açar [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] 'ya dolgun maaş verir akşama kadar video kastırırdım.

Bu kadar para nasıl yanlış gönderilir arkadaş...!!

Reklam kokan hareketler bunlar viral reklammı acaba :)

O değilde tuş takılı kalmış 222222 :)

youtube , facebook , twitter , google , ytpara.com , satın alırdım

Adamlarda bu para yok zaten .
ABD tarihinde basılan Dolar bu kadar yoktur .
( dünyada basılı bu kadar dolar yoktur )
Olmayan parayı nasıl hesaba aktarmışlar .
bunu yapan paypalda çalışan adama '' aptal '' desek yinede en hafif şekilde kalır .
:D :D :D

şimdi okudum haberi nette bize böyle denk gelmez ki :)

Evet yanlış görmüşüm.Sen şuna cevap ver 176 katrilyonnnnnnnn ne demek?Bir kaç ülke satın alınır bu parayla.Paypal bu kadar işlem hacmine sahip mi yahu.Valla hayret ettim
Milyar değil kattrilyon, milyarın 2 üst basamagı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri