Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
türkçe konuştu ...Arayan adam ingilizce mi, Turkce mi konustu, aksani nasildi bunlar soylesene bize.
türkçe konuştu ...
Arkadaşa mailde gitmiş gelen ödemelerle ilgili ve orda işlem numaraları da yazıyor dolandırıcı olsa nasıl bilsin işlem numaralarını.Yani buna inanip adama bilgi verdigin yetmiyormus gibi birde burda konu aciyorsun. Sana soyleyecek birsey bulamiyorum!!
Arkadaşa mailde gitmiş gelen ödemelerle ilgili ve orda işlem numaraları da yazıyor dolandırıcı olsa nasıl bilsin işlem numaralarını.
Kardeşim aynısı bana da oldu dün aradım konuştum paypalla olay doğru yani.Gecen gun baska birisi konu acmisti, paypal'indan para calinmisti.
Demekki adamlar pc'ye girip butun hesap detaylarina ulasmislar.
Azcik dusunen insan bu numaralari yemez. Haberlerde hergun buna benzer telefonlarla dolandiricilik haberleri cikiyor onlari hic mi okumuyorsunuz?
Gecen gun baska birisi konu acmisti, paypal'indan para calinmisti.
Demekki adamlar pc'ye girip butun hesap detaylarina ulasmislar.
Azcik dusunen insan bu numaralari yemez. Haberlerde hergun buna benzer telefonlarla dolandiricilik haberleri cikiyor onlari hic mi okumuyorsunuz?
Ne dolandırıcılığı kardeşim konuyu tam okudun mu?daha neler gorucez ya dolandırılıcılıkda sınır yok anlasılan
Ne dolandırıcılığı kardeşim konuyu tam okudun mu?
Bu olay gerçek benimde başıma geldi hatta paypalın sayfasından numaralarını arayıp tek Kullanımlık koduda kullandım ve teyit ettim dolandırıcılıkla alakası yok, başka bir arkadaşımı da İrlanda'dan aramıştı paypal belli olmuyor nereden arayacakları.okudum yorumlarda belırsızlıkler var ben tam ıtımat edemedım
Bu olay gerçek benimde başıma geldi hatta paypalın sayfasından numaralarını arayıp tek Kullanımlık koduda kullandım ve teyit ettim dolandırıcılıkla alakası yok, başka bir arkadaşımı da İrlanda'dan aramıştı paypal belli olmuyor nereden arayacakları.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.