paypalim sinirlandirildi

• Kullanıcı JeSuisTurc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JeSuisTurc

Kayıtlı Üye
merhaba arkadşalar 3xxx bir ödeme aldim lakin paypalim sinirlandirildi paypalim onayli idi, bunu nasil aşabiliriz ne yapmak lazim bilgisi olan daha önce yaşayayn varmi parayi geri iade etsem paypal düzelir mi ? tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

bi aradaşımnda 4 haneli sınırlandırılmıştı dün beraber cafede otururen pc den gösterdi dire webmoney geçtim mlsf çözümünü bulamamış paypal pek dönmüyormuş

merhaba arkadşalar 3xxx bir ödeme aldim lakin paypalim sinirlandirildi paypalim onayli idi, bunu nasil aşabiliriz ne yapmak lazim bilgisi olan daha önce yaşayayn varmi parayi geri iade etsem paypal düzelir mi ? tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

odeme nerden geldı

bloke yedigine göre ya quiz ya life dan gelmiştir kısacası kedoo ödemesidir.inşallah açtırırsın hocam hesabı.

Paypal kadar karektersiz bir şirket yok el atıp partnerleri webmoneye yönlendirebilirsek herkezin yararına olur...

çözüm nereden bulabilirim bilgisi olan varmi arkadaşlar? ölece blokemi kalacak

Bütün partnerleri mail yağmuruna tutalım webmoneye geçin diye bloke bloke nereye kadar

şunu belirteyim paraya değil hesap sinirlandirildi yani yıllık 2.500 euro limiti varmiş fazla giriş olunca sinirlama geldi. bu limiti kaldirmak için adimlari takip ettiğim zaman beni iş bölümüne götürüyor yani gelir gider vs.. çözemedim.

Benimde kedo dan gelen ödemeden sonra sınırlandırıldı. Efendi efendi konuşup, istedikleri belgeleri (Nüfus, adres kanıtı ve quiz ya da life bağlı kanalların linkleri, sadece linkleri) gönderdiğinizde açıyorlar. Benim ki açıldı. Bilginize.

Açtırabilirseniz. parayı çekin bundan sonra ödemeleri webmoney ya da bankaya alın.
Ne halt yiyeceklerini şaştılar.

Ayrıca hesabınız sınırlı kalsa bile 180 gün sonra hesaptaki parayı hesabınıza yolluyorlar.

topluca paypal ı bırakıp enpara yada webmoney e dönülse ne kadar güzel olur bazı şeylerin farkına varılır belki. gecen paypal ın musteri hizmetlerini aradım adam demezmi size aile ve arkadaş seceneginden para geliyor biz biliyoruz ki onlar arkadasınız yada aileniz degil. direkt olarak enparaya gecis yaptım

Benimde kedo dan gelen ödemeden sonra sınırlandırıldı. Efendi efendi konuşup, istedikleri belgeleri (Nüfus, adres kanıtı ve quiz ya da life bağlı kanalların linkleri, sadece linkleri) gönderdiğinizde açıyorlar. Benim ki açıldı. Bilginize.

webmoney geçemedim cünkü fransa için calismiyor malesef. en güzeli bankaya yada webmoneye almak bundan sonra öyle yapacağim ama sanirim kurtarabilirim cünkü hesabim onayliydi. ve yüklü ödeme gelince limit geçildi vs genişletmek gerekiyor sanirim paypali bakalim ne isterlerse göndereceğim..

benim durduk yere hesabım sınırlandırıldı. ödemeyi aldım. bankamada çektim bakiyem 0 ken sınırlandırdılar. linkleri istiyolar 20 gündür uğraşıyorum en son ne olacak olsun dedim 1-2 saat önce linkleri attım. cevap bekliyorum. zaten içinde para yok, bide bütün ödemeleri artık wm ve bankaya alıyorum. ama alışverişlerde gerçekten büyük eksiğini görüyorum. paypalla ne çok alışveriş yapıyomuşum sınırlandırılınca anladım.

benim durduk yere hesabım sınırlandırıldı. ödemeyi aldım. bankamada çektim bakiyem 0 ken sınırlandırdılar. linkleri istiyolar 20 gündür uğraşıyorum en son ne olacak olsun dedim 1-2 saat önce linkleri attım. cevap bekliyorum. zaten içinde para yok, bide bütün ödemeleri artık wm ve bankaya alıyorum. ama alışverişlerde gerçekten büyük eksiğini görüyorum. paypalla ne çok alışveriş yapıyomuşum sınırlandırılınca anladım.

herhangi bir linkimi attiniz kendi linklerinizimi

iyide bana cok sacma geliyor yani ben herhangi bir linkde atabilirim? sizce de öyle değil mi bunu nasil anlayabilir ki gerip geliyor

Paypal hesabı herkesin 1 kere sınırlanır hocam. Yüksek mebla gelmiştir ondan.

Orda yazan şeyleri yapmaya çalış. Benimki sınırlandığında ikametgah vs şeyler istemişti onları tamamlamıştım ondan sonra nerden kazanıyorsunuz para nerden geliyor faturalandırma vs şeyleri için paypalı aramıştım sağolsunlar yardım etti. Ne yaptıgınızı yazın oraya felan dediler bende yazdım olan belgeleri yolladım ikametgah kimlik vs isteneni sonra açıldı sınırlanma. Birdahada hiç sınırlanmıyormuş açtırınca

iyide bana cok sacma geliyor yani ben herhangi bir linkde atabilirim? sizce de öyle değil mi bunu nasil anlayabilir ki gerip geliyor

Forumda birçok arkadaşın kanal şifresini felan istediler. Eğer öyle şifre felan isterseler kesinlikle vermeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri