Pcmin ÖZelliklleri ( Siparişim Geldi ) :)

Dermy12

Yasaklanmış
arkadaşlar Bugun Çook Mutluyum Rabbim Kim Ne İstiyorsa Dilerim 10 kat versin ben bi pc istedim ve sonunda aldım çook şükür . özellikleri

intel core i7 4790 4.nesil felan yazıyor kagıtta
8GB DDR3 1600 MHZ RAM KINGSTON
1 TB SATA
2 GB ATI ASUS R7 265 Series ( 258 bit ) ( Yanlış Yazmışım 240 Series Yazmışım )
ASUS H81-PLUS H81 1150 PIN DDR3

Nasıl ARkadaşlar 2 .200 TL ye Yaptırdım . ?

Yakın Zamanda SSD Taktırcam ve sıvı Sogutma . ve Ram 16 Yapmayı Planlıyorum ? Fikirleriniz Nedir ? İyimidir Kazıkmı Yedim . ( Şaka Yapmassanız Çok MUTLU olurum tşkler :)

Son düzenleme:
Sadece işlemci 1100 TL olmasına rağmen, geri kalan parçalara (sadece saydıklarınız ise) şöyle bir baktığımızda 200~ TL' lik bir kazık görünüyor.

hayırlı olsun hocam güle güle kullan :D

Sadece işlemci 1100 TL olmasına rağmen, geri kalan parçalara (sadece saydıklarınız ise) şöyle bir baktığımızda 200~ TL' lik bir kazık görünüyor.

$ şimdiki fiyatıyla aldım adam bana dedi 1 ay önce gelseydiniz 1.700 - 1.800 civarında alırdınız dedi

---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

hayırlı olsun hocam güle güle kullan :D

tşk ederim :)

İşlemci ,ram güzelde o ekran kartı o pc hiç gitmemiş.Yani toplayan kişi iyi güzel toplamışta fiyat düşük olsun diye ekran kartını aşağı çekmiş.Kısaca ekran kartı yetersiz hocam.Yeni oyunları lowda ancak açar.

İşlemci ,ram güzelde o ekran kartı o pc hiç gitmemiş.Yani toplayan kişi iyi güzel toplamışta fiyat düşük olsun diye ekran kartını aşağı çekmiş.Kısaca ekran kartı yetersiz hocam.Yeni oyunları lowda ancak açar.

hocam ekran kartı 2 gb 258 bit onu belirtmedim ?

ortalama 250 tl ye yakın fazla almışlar sanırım yanlış hesaplamadıysam

Hocam doların fırladığı bir zamanda bilgisayar toplamak mantıksız bir hareket olmuş. Durumun çok kötüyse değişirde, durum iyi olupta sipariş ettiyseniz biraz geçmiş olsun diyorum. Güzel renderler yapmanız dileği ile iyi çalışmalar :)
Soruya gelecek olursak [MENTION=25508]SHaReR[/MENTION] hocamızın dediği gibi o rakamlarda bir şey almışlar sizden.

Hocam doların fırladığı bir zamanda bilgisayar toplamak mantıksız bir hareket olmuş. Durumun çok kötüyse değişirde, durum iyi olupta sipariş ettiyseniz biraz geçmiş olsun diyorum. Güzel renderler yapmanız dileği ile iyi çalışmalar :)
Soruya gelecek olursak [MENTION=25508]SHaReR[/MENTION] hocamızın dediği gibi o rakamlarda bir şey almışlar sizden.

hocam $ düşmez bundan sonra ondan dolayı aldım . düşecegini bilseydim almazdım AMA DÜŞMEZ . tşk ederim bol kazançlar sizede :)

büyük ihtimalle yanlış yazmış arkadaş 258 değil 256 dır ama r7 240 ında 128 ini biliyorum 256 varmı bilmiyorum.

hocam $ düşmez bundan sonra ondan dolayı aldım . düşecegini bilseydim almazdım AMA DÜŞMEZ . tşk ederim bol kazançlar sizede :)

Hocam konu siyasi olaya gidiyor sadece şunu söyleyeyim siyasi sonuçlardan dolayı bu şekilde dolar fırladı. Bence seçimden sonra düşer dolar bu şekilde kalmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri