periscope ' a erişim engellendi.

Güzel uygulamayı +18 videolarla dolduran primci vatandaşlarımız mahvetmişti aylardır girmiyorum halbuki bir devrimdi

Çok yerinde bir karar olmuş.İyice fuhuş pazarına döndüydü müşteri arayan mı dersin , canlı yayında fiyat veren mi dersin.

Diğer ülkelerde nasıl kullanıldığını bilmiyorum fakat Türkiye'de amacı dışında kullanılıyordu. Bence isabetli bir karar.

Çok yerinde bir karar olmuş.İyice fuhuş pazarına döndüydü müşteri arayan mı dersin , canlı yayında fiyat veren mi dersin.

hocam zihniyeti değiştirmeden bu uygulamaları engelleyerek ancak bir diğer uygulamayı kullanmalarına sebep olursun. bu fuhuşcular facebookta canlı yayın yapmaya karar verseler facebookuda mı kapatacaz ?

Periskop İletişim bunların web siteleri bile yok neyine güvenerek dava açmışlar

Güzel güzel saçma sapan birşeydi.abaza tim şimdi omegle geri döner ama

Bence asıl sebeplerden biri maç yayınları olabilir. Sonuçta ücretli olan maçları telefon tripoduna koyup dünya kadar kişiye izletenler oluyordu.

bütün herkes girmiş bi ben giremedim telefon android 4.2.2 :D :D ben göremeden engellendi :(

hocam zihniyeti değiştirmeden bu uygulamaları engelleyerek ancak bir diğer uygulamayı kullanmalarına sebep olursun. bu fuhuşcular facebookta canlı yayın yapmaya karar verseler facebookuda mı kapatacaz ?

Keşke dediğin gibi olsa hocam , ama bu ülkede zihniyet falan değişmez kendimizi kandırmayalım. Zihniyetin değişmesi için adım atmak gerekir bilim , irfan çalışma gerekir bilakis daha cahil bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.Türkiye'ye Orta Doğu ülkesi olarak bakılmaya başlandı.Yapılan yaptırımlarda Orta Doğu yasaklarına benzemiyor mu ? Ben koyverdim artık elbette hiçbir yasak istemem ülkemde daha doğrusu yasak getirecek hareketlerde bulunulmamasını isterim ama şuan ki mevcut durum bu malesef.
18 yaşına gelmemiş kızların afedersin abuk sabuk videoları periscope aracılığıyla twitterlarda herkesin gözünün önünde geziyor.Mecbursun yani yasak getirmeye bu zihniyet karşısında yapılabilecek başka birşey yok.

Biri Gider Biri Gelir, Zaten hep böyle şeyleri Türler yapar şu önyargı dan bi kurtulamadık gitti, yaz bakalım Youtuba Periscope Live diye sadece Türklermi yapıyormuş.

Ülkede tenkonoloji, yenilik, inovasyon, icad yapmak komple yasaklansın da rahatlayalım. artık ya tek tek yasakla uğraşmasınlar.
booking.com da yasaklanmış. maşallah yetişemiyoruz.

Son düzenleme:
Yakında trivago ve tripadvisor'da yasaklanacak.
Elde şimdilik yt-face-twit var.
Ben biliyorumki yakında onlarda elde kalmıcak.
Yt'ye girmek için İran'daki gibi vpn ararız sabah akşam.

Neyse tabi hep +16 videolar vardı bencede eyyi oldu yasaklandığı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri