Merhaba arkadaşlar kısa bir tecrübe yaşadım ve anlatmak istiyorum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam sayesinde bu işe başladım.Yeri geldi öğrendiklerimi foruma ücretsiz ve hiç bir karşılık beklemeden anlattım.Ama ne yazıkki bazı arkadaşlar bu kadar hassas değil para karşılığı e-book denen saçma şeylerden sattılar ha ekmek parasıdır karışamam.Neyse devam edeyim.Serkan abinin konularını güzelce gözden geçirdim ve ince bir detaya takıldım cümleyi tekrar tekrar okudum. http://www.ytpara.com/muslera06-kon...u-bence-mumkun-e-muslera06-cikti-vol-2-a.html Bu konuda gerçekleşti bu olay...O gün videoları attım 1 gecede 1xx küsür lira geldi çok sevindim akşamına 2x lira geldi ve para kazanmam kapatıldı ( 3 Adet ünlem almış video yüzünden...)Sinrilendim evet dedim bu böyle olmaz uğraşamam.1 saat geçti tekrar pc geldim yapacak bişey bulamadım.Güzelce elimi yüzümü yıkadım çayımı demledim sigaramı yaktım 3.5 saat içinde 10 tane kanal açtım güzelce başladım tekrar videoları attım bu gün kazancım 3x küsür lira.Serkan abi sayesinde televizyon taksitini kapattım eve bir bulaşık makinası aldım.(Taksiti devam ediyor
) Evdekilere bir hayrım dokundu ve okadar sevindimki.Evet benim hikayem bu arkadaşlar pes etmedim herşeyi en başından başladım ve yine becerdim...
Özet; Videonuz ünlem yerse silin
Özet; Videonuz ünlem yerse silin