Php curl cookie destekli dolaşma

RIGEL

Kayıtlı Üye
selam. hayırlı cumalar. Php bilen arkadaşlar. Php curl ile youtube login oluyorum ve login cookiesini kullanarak video yöneticisine girmeye calısıyorum ancak her seferınde hata oluyor. Browser cookie desteği yok diyor veya curl sayfa içi meta yönlendirmeleri atlatamıyor. sorunu çözebilecek varmı ?

hocam kodunu paylaşırsan daha iyi olur normalde şu şekilde cookie dosyası belirlemen ve gerekli yazma-okuma izinlerini vermen lazım dosyaya;

PHP:
curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');
curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt');

hocam kodunu paylaşırsan daha iyi olur normalde şu şekilde cookie dosyası belirlemen ve gerekli yazma-okuma izinlerini vermen lazım dosyaya;

PHP:
curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');
curl_setopt($ch,CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt');

Aslında cookie konusunda sıkıntı yok gibi. cookiejar ve cookiefile sıkıntısız. follow location ile 301 ve 302 moved permanently yönlendirmeleri otomatik izleniyor. Ancak youtube'un kullandıgı yönlendirme kodu 303 see other. Ayrıca Meta yönlendirme kullanıyor. yani curl fonksiyonundaki folllow location sorun cıkartıyor bu noktada. :/

İlk login anında set edilen cookie ile bu meta yönlenirme linkine ikinci bir curl isteği atınca yeni bir cookie set ediliyor. Başarılı loginden sonra yönlemeyi pasgeçip direkt gitmek istediğiniz sayfaya istek gönderince hata oluyor. Yani youtube illa oraya ugramaızı istiyor. curl redirection modülü de bu noktada yetersiz kalıyor :( hazır yazılmış yapılara baktım googleden ancak yeni youtubea uyarlanmış bir şey yok. Hep eski youtube ve basit curl post yöntemleri var.

hocam google javascript yardımıyla özel bir key oluşturuyor onu yakaladım ama yinede giriş ekranına yönlendiriyor tekrar benim beynim durdu belki sen devam ettirebilirsin :D kodlar bunlar;

youtube.tar.gz — Yandex.Disk

youtube.php'de en üstte
$email = "hesabı[email protected]";
$sifre = "şifren";
şu kısımı ayarla daha sonra youtube.php den gir

hocam google javascript yardımıyla özel bir key oluşturuyor onu yakaladım ama yinede giriş ekranına yönlendiriyor tekrar benim beynim durdu belki sen devam ettirebilirsin :D kodlar bunlar;

youtube.tar.gz — Yandex.Disk

youtube.php'de en üstte
$email = "hesabı[email protected]";
$sifre = "şifren";
şu kısımı ayarla daha sonra youtube.php den gir

ilgin ve alakan için çok saol. kodlarını indirdim ve inceliyeceğim şimdi. Umarım bir şeyler olabilir. hayırlı cumalar tekrardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri