Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
R10 hesabınız yok mu ve ya WMARACI orda bilen çıkarffmpeg ile arkaplanlı perspektif video çıktısı almaya çalışıyorum ancak arkaplanda tv var video perspektif oluyor ancak kenarları siyah kalıyor nasıl düzeltebilirim.
kullandığım kod.
$videoarkaplan2 ='ffmpeg\bin\ffmpeg -y -i '.$videourl.' -f concat -i '.$dosyadi.' -filter_complex "scale=1280:720,perspective=460:227:W:124:460:H:W:H:sense=destination,scale=480:320 [v1]; [1:v][v1]overlay='.$xkordinaat.':'.$ykordinaat.',setdar=16/9" -shortest -vcodec libx264 -pix_fmt yuv420p -s hd1080 -r 25 -g 60 -b:v 1400k -profile:v main -level 3.1 -acodec libmp3lame -b:a 128k -ar 44100 -threads 0 -preset superfast '.$YeniVideoUrl.'';
R10 hesabınız yok mu ve ya WMARACI orda bilen çıkar
R10 hesabınız yok mu ve ya WMARACI orda bilen çıkar
video çıktısı ekran görüntüsü koysaydın keşke belki çözünürlük ile alakalıdır kenarlara çerçeve ekliyor olabilir
forum da kolcak ile era var onlara pm atabilirsin
Konu Aktif !
---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------
Arkadaşlar sorunumu kendim çözdüm ilgilenen herkese teşekkür ederim![]()
yazacak olsa zaten yazardi hocamçözüm yolunu buradan paylaşırsan aynı sorun ile karşılaşan bir başka arkadaşa yardımcı olmuş olursun
yazacak olsa zaten yazardi hocam![]()
bence böyle düşünmek yanlış olur unutmuş olabilir.
Sonuçta yardım isteyen birisi başkalarına yardım etmeyecek kadar bencil olmamalıdır.
hocam paylaşım yapmak güzel birşey ama forumda bu konuda bilgisi olan insanlar var ve onlara pm atıp istediğimde ticari sebeplerden vermek istemediler haklı olarak şimdi ben burda paylaşsam olmaz . k.bakmayın oyüzde
ffplay -i 1.mp4 -vf
"scale=1024:768[in];
movie=1.jpg,scale=1024:768[a];
movie=1.mp4,
scale=768:480,pad=iw + 4:ih + 4:2:2:0x00000000:[email protected],
perspective=x0=W/4:y0=H/4:x1=3*W/4:y1=H/4:sense=destination [b];
[in][a] overlay=main_w/2-overlay_w/2:main_h/2-overlay_h/2,
scale=1024:768[c]; [c][b] overlay=130:30"
[MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]

bana da p.m atmıştınız ve müsait bir zaman da yapıp konuya yazıcaktım ancak sizin bunu bulmuş ve paylaşmaya yanaşmamanız beni zaman harcadığıma pişman ettirse de "diğer arkadaşlar için" paylaşıyorum..
Kod:ffplay -i 1.mp4 -vf "scale=1024:768[in]; movie=1.jpg,scale=1024:768[a]; movie=1.mp4, scale=768:480,pad=iw + 4:ih + 4:2:2:0x00000000:[email protected], perspective=x0=W/4:y0=H/4:x1=3*W/4:y1=H/4:sense=destination [b]; [in][a] overlay=main_w/2-overlay_w/2:main_h/2-overlay_h/2, scale=1024:768[c]; [c][b] overlay=130:30" [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION]
![]()
hocam paylaşım yapmak güzel birşey ama forumda bu konuda bilgisi olan insanlar var ve onlara pm atıp istediğimde ticari sebeplerden vermek istemediler haklı olarak şimdi ben burda paylaşsam olmaz . k.bakmayın oyüzde
fikrinize saygılıyım sizin yerinizde olsa bende sizin gibi düşünürümde hocam dediğim gibi hem bot satanlar için hemde benim için iyi olmaz konu ile ilgili paylaşımbeni yanlış anladınız fikrimi belirtmiştim sadece ortada ticari bir kaygı var ise diyecek bir şey kalmıyor ne yazık ki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.