Pın Hakkında yardım lütfen

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben 18 nisanda bu işe girdim aradadan 40 gün nerdeyse ve bana arkadaşlar pin falan gelmedi pin lazımmış nasıl yapıcazz ben mi birşey yollıycam yoksa otamatik mi gelicekk

Arkadaşlar ben 18 nisanda bu işe girdim aradadan 40 gün nerdeyse ve bana arkadaşlar pin falan gelmedi pin lazımmış nasıl yapıcazz ben mi birşey yollıycam yoksa otamatik mi gelicekk

Hesabında kesinleşmiş kazancın 10 doları geçmesinin ardından ilk pin kodu otomatik olarak gönderilir. İlki gelmezse ikincisi, ardından o da gelmezde üçüncüsünü kendin istersin.

arkadaşlar adsense toplam kazanç 101 dolar yazıyor 10 geçtimm bana pin gelmedi geliyorsada nereye geliyor kendim nasıl isteyecğeim

---------- Mesaj saat 20:38:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:34:16 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu konuda lütfen yardım edin önemli konu

Toplam kazanç 101 dolar olabilir ancak önemli olan 101 doların kesinleşmiş olmasıdır.

Aşağıdaki adrese bak, orada kazançlar bölümünde 101 dolar veya 10 dolardan daha fazla bir miktar varsa pin kodu yollanmış demektir.

https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#payments

Bir de pin kodu, hesap açarken verdiğin adrese gelir.

Toplam kazanç 101 dolar olabilir ancak önemli olan 101 doların kesinleşmiş olmasıdır.

Aşağıdaki adrese bak, orada kazançlar bölümünde 101 dolar veya 10 dolardan daha fazla bir miktar varsa pin kodu yollanmış demektir.

https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#payments

Bir de pin kodu, hesap açarken verdiğin adrese gelir.

hocam benim 101 dolan olan mayıs kazancım nisan kazancım değil zaten nisanda kazanamadım sorunlardan dolayı hesabımda para falan gözükmedi ben mayıs kazancımı almak istiyorum nisan kazancım zaten çöp oldu
Şimdi mesele bana pin gelmedi pin ne zaman gelir kesinleşmiş kazançlardan sonramı pin geliyor yoksa isteyebiliyormuyum ama pin istemem için dediğiniz gibi
Mayıs 2013 ayındaki kazançlarınız, Haziran ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Haziran 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.
O attığınız linkte bu yazıyor

hocam benim 101 dolan olan mayıs kazancım nisan kazancım değil zaten nisanda kazanamadım sorunlardan dolayı hesabımda para falan gözükmedi ben mayıs kazancımı almak istiyorum nisan kazancım zaten çöp oldu
Şimdi mesele bana pin gelmedi pin ne zaman gelir kesinleşmiş kazançlardan sonramı pin geliyor yoksa isteyebiliyormuyum ama pin istemem için dediğiniz gibi
Mayıs 2013 ayındaki kazançlarınız, Haziran ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Haziran 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.
O attığınız linkte bu yazıyor

Özel mesajı cevapladım.

101 dolar mayıs ayının kazancı olduğu için bu kazanç hala kesinleşmemiş. Haziranın 15'i gibi bu kazanç kesinleşince pin kodun gönderilir. Orada 7 haziran diyor ya ona takılma. O youtube kazançları için değil, site kazançları içindir.

Özel mesajı cevapladım.

101 dolar mayıs ayının kazancı olduğu için bu kazanç hala kesinleşmemiş. Haziranın 15'i gibi bu kazanç kesinleşince pin kodun gönderilir. Orada 7 haziran diyor ya ona takılma. O youtube kazançları için değil, site kazançları içindir.

tamam hocam haziran 15 kesinleşmiş sonra pin gönderilir diyorsun ama arasıra problem oluyormuş gönderilmiyormuş eğer pin gelmesse o ay kazancımı alamam dimi ayın 15 oldu parada 27 yatıyor diyelim bu 12 gün içinde pin gelmesse o ay kazancımı alamıyorum dimi?

15 haziranda kesinleşcek 16-20 arası gönderilir 10 temmuz gibi eline gelir pinin

Bu ay maalesef alamayacaksın. Pin kodu, mayıs ayı bitmeden gelse bile hesabına ayın 15'inden önce girmen gerekiyor. 15 mayıs da geçtiği için ödeme kalıyor. 15 Haziran tarihinden önce gelirse ve girersen ödeme alabilirsin. (Ki mümkün değil, çünkü 15 Haziran'da kazancın kesinleşecek ondan sonra pin gönderilecek.)

Tabi banka hesabını tanımlamayı da unutmazsın. Hesaptaki para kesinleşince senden bir hesap numarası istenir. İlgili bölümü rahatlıkla bulur ve hesap numaranı girersin. Ardından Google, hesabına küçük bir miktar (1,15 TL gibi) ödeme yapar. Amaç tıpkı adreste olduğu gibi banka hesabını doğrulamaktır. Yapılan ödeme miktarını yine adsenste ilgili bölüme giresin.

Az uzun oldu ancak mevzu karışık :)

az öyle görünüyor sorun değil mayıs+haziran alırsın....biyere kaçmaz rahat ol

bak simdi gidiyorsun ptt binasına adına googledan mektup geleceğini söylüyorsun kontrol ettiriyorsun kardesim

Bu ay maalesef alamayacaksın. Pin kodu, mayıs ayı bitmeden gelse bile hesabına ayın 15'inden önce girmen gerekiyor. 15 mayıs da geçtiği için ödeme kalıyor. 15 Haziran tarihinden önce gelirse ve girersen ödeme alabilirsin. (Ki mümkün değil, çünkü 15 Haziran'da kazancın kesinleşecek ondan sonra pin gönderilecek.)

Tabi banka hesabını tanımlamayı da unutmazsın. Hesaptaki para kesinleşince senden bir hesap numarası istenir. İlgili bölümü rahatlıkla bulur ve hesap numaranı girersin. Ardından Google, hesabına küçük bir miktar (1,15 TL gibi) ödeme yapar. Amaç tıpkı adreste olduğu gibi banka hesabını doğrulamaktır. Yapılan ödeme miktarını yine adsenste ilgili bölüme giresin.

Az uzun oldu ancak mevzu karışık :)
:(hocam inş 15 önce gelir gelme ihtimali nedir bilmiyorum ama nisan 200 dolar alcaktım çöp oldu moralim çok bozulmuştu şimdi böyle olunca moralim 2 kat daha bozuldu planlarımı ona göre yaptımm beni yaktı youtube ahh ahhh gelde kafayı yeme:mad:

pin nasıl bi zarf ta geliyor arkadaşlar bankaların şifre yolladığı gibi ince bir kağıt mı yoksa özel kalın şekilde bir zarf mı ??

---------- Mesaj saat 23:18:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:16 civarında gönderildi. ----------

:(hocam inş 15 önce gelir gelme ihtimali nedir bilmiyorum ama nisan 200 dolar alcaktım çöp oldu moralim çok bozulmuştu şimdi böyle olunca moralim 2 kat daha bozuldu planlarımı ona göre yaptımm beni yaktı youtube ahh ahhh gelde kafayı yeme:mad:

merak ettim kusura kalma neden iki de bir çöp oldu diyorsun ne geldi başına crazy bizde aynı hataya düşmeyelim ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri