Pin Meselesi Ortadan Kalktımı?

• Kullanıcı esed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

esed

Yasaklanmış
Arkadaşlar An itibarı ile kesinleşmiş 10 dolar olmadığı halde benden banka hesabını istediler ama pin olayı kalkmış yani hiç pin ile ilgili birşey yok daha önce defalarca adsense kullandım ve banlandım yani benimle çaylak dilinde konuşmayın. biraz sevindim gibi ama kesinleşince pin isteyebilir hatta hiç kuruş olmayan hesap bile banka istedi eğer düşündüğüm gibi artık hiç pin istemez ise bu muhteşem bir haber. nebileyim bekliyip göreceğiz 15 ine kadar pin istemezse herkes bir oh çekebilir ve bir daha pin bekleme stresinden kurtulabilir. (İyi Geceler)

----------------------------------------------------------------------------
-
-
Bilgisayarımdan Taptalk İle Değil Normal Bir Şekilde Gönderildi.
-
-

sanıyorum banka hesabı girince yine pini istiyor. bir arkadaşımda öyle olmuştu.

Pin olayının ortadan kalktığına dair bi ibare nerede ? Zaten banka bilgileri pinden önce beliriyor boşuna sevinme adsensenin yıllardır izlediği politikayı değiştireceğini hiç sanmıyorum azıcık araştırma yapalım kesin olmadığını bilmediğimiz şeyler için boşa konu açıp forum db sini şişirmeyelim... !!!

Pin olayının ortadan kalktığına dair bi ibare nerede ? Zaten banka bilgileri pinden önce beliriyor boşuna sevinme adsensenin yıllardır izlediği politikayı değiştireceğini hiç sanmıyorum azıcık araştırma yapalım kesin olmadığını bilmediğimiz şeyler için boşa konu açıp forum db sini şişirmeyelim... !!!

abi 10 larca hesap eskittim hiç birinde banka önce pin sonra olmadı hep aynı anda oldu hemde daha 10 dolar kesinleşmemiş ama banka hesabı istiyor buraya da dikkatini çekerim.

---------- Mesaj saat 00:30:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:11 civarında gönderildi. ----------

hatta diğer bir hesabıma daha baktım onda hiç para yok topu topu 5 dolar falan var ondada aynı olay

Pin işi kalkmaz bana göre ama bir 10$ kesinleşsin pin yola çıktıktan 4-6 hafta sonra belli olur.
Pin bir kereliktir. Posta ulaştıktan sonra o hesap için daha istenmez.

sanırım kalkmış evet 10 gün içinde para yatacak diyor cüzü miktarda onu yzacan diyor tşkler

Sorularınızı cevaplıyım bu konu geçen ayda açıldı.
1-Pin kesinlikle kalkmaz
2-Banka Bilgilerini ister.Bankana para gönderiler 50 kuruş yada 30 kuruş falan sende o gönderilen bakiyeyi adsense hesabına girersin.Sonrada pin işte 3-4 içinde yollıyacağız der ve yollar.

---------- Mesaj saat 01:05:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:28 civarında gönderildi. ----------

sanırım kalkmış evet 10 gün içinde para yatacak diyor cüzü miktarda onu yzacan diyor tşkler

pin kalkmadı kardeşim banka bilgilerini girdikten sonra pin 3-5 gün içinde gönderilecek diye bir yazı çıkar pin kalkması imkansız

---------- Mesaj saat 01:06:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:10 civarında gönderildi. ----------

pin isteme olayı sadece bir kerelikmi yoksa her seferinde istiyecezmi

Pin sana yollarlar ve ömür boyu adsense kulllanırsın kapanmassa.

---------- Mesaj saat 01:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:24 civarında gönderildi. ----------

aynen bnde de kesinleşmiş 10 dolar olmadan hesap no girmemi istedi girdm bende 2 saat önce felan

arkadaşlar pin kalkmadı gerekli açıklamayı yaptım

1 sefer adres doğrulama yaptıktan sonra öbür aylar için pin girmemize gerek yok yani bir sefer girdikmi tamam

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] ilgili açıklama için teşekkürler..

Sorularınızı cevaplıyım bu konu geçen ayda açıldı.
1-Pin kesinlikle kalkmaz
2-Banka Bilgilerini ister.Bankana para gönderiler 50 kuruş yada 30 kuruş falan sende o gönderilen bakiyeyi adsense hesabına girersin.Sonrada pin işte 3-4 içinde yollıyacağız der ve yollar.

---------- Mesaj saat 01:05:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:28 civarında gönderildi. ----------

pin kalkmadı kardeşim banka bilgilerini girdikten sonra pin 3-5 gün içinde gönderilecek diye bir yazı çıkar pin kalkması imkansız

---------- Mesaj saat 01:06:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:10 civarında gönderildi. ----------

Pin sana yollarlar ve ömür boyu adsense kulllanırsın kapanmassa.

---------- Mesaj saat 01:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:24 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar pin kalkmadı gerekli açıklamayı yaptım

peki 10 dolar olmadan banka istemesine ne diyecen

bende yeniyim bu işte dün banka eklememi istedi yazdım para gönderecek ve onaylıcam herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri