Pin Meselesi Ortadan Kalktımı?

• Kullanıcı esed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bak yeni bir adsense aç bakayım ne olacak direk banka istiyor

Ben adsenseyi geçen ay başında açtım ilk gün 10$ geçtik ama daha bugün banka onay kısmı geldi hesabı ekleyebildim. Eğer sistem değiştiyse iyi olur insanlar youtube için adsense açtıktan sonra 1 günde 10$ ı geçiyor ancak diğer ayın 12 sine kadar banka hesabını girmek için beklemek zorunda kalıyor.

hayır 2 hesaba da banka girdim hala pin istemedi ayın 15 inde belli olur inşallah.

Daha 1 hafta önce pin istedim bir adsense hesabıma hocam o işte bi yanlışlık var.Ödeme yöntemi belirledikten sonra pin istemesi lazım

Daha 1 hafta önce pin istedim bir adsense hesabıma hocam o işte bi yanlışlık var.Ödeme yöntemi belirledikten sonra pin istemesi lazım

abi bu olay dün gece 11 de oldu 1 hafta önce değil yani yeni çıkmış olabiliri hemde kesin bir şey söylemedim ayın 15 inde anlarız hepimiz o zamana kadar istemez ise daha istemezler

arkadaşlar askere gidiyorum 1 kez pin istedim gelmedi pin istemesemde askerden gelince istesem olurmu?

abi bu olay dün gece 11 de oldu 1 hafta önce değil yani yeni çıkmış olabiliri hemde kesin bir şey söylemedim ayın 15 inde anlarız hepimiz o zamana kadar istemez ise daha istemezler

1 2 Gün içinde bu ayin pinleri yola çıkıcak hocam gecen ayda oldugu gibi önce hesap istediler kazançlar kesinleşincede pinler yola çıkıcak.

arkadaşlar askere gidiyorum 1 kez pin istedim gelmedi pin istemesemde askerden gelince istesem olurmu?

yerin belli olduğunda askerlik yaptığın yere iste,posta tam adresine ulaşır hem postacı bey amca kışlayıda bulamıycak değil ya :) çarşı günü internet kafeden işlemi tamamlarsın

rdc1w.jpg

Bu konuya açıklık getirmiştir sanırım.

hele durun abiler sürekli sahte tık yapan bir pc den giriş yaptım ve hesap puff Allah'tan kanalların para kazanması duruyor

aman dikkat et hesabın yok yere gümlemesin :rolleyes:

:(:(:( Good bye 2 aylık güzel hesap good bye kanallar adsense hepsi banlandı ne yapalım ama yılmak yok neredeyse 1 sene olacak defalarca banlandım her defasında tecrübe tecrübe tecrübe neyse dizi sezonu anında formumu geri yakalarım sakın ha tık yapan bir pc den giriş yapmayın sakın size bir uyarı :(:(:(

abi 10 larca hesap eskittim hiç birinde banka önce pin sonra olmadı hep aynı anda oldu hemde daha 10 dolar kesinleşmemiş ama banka hesabı istiyor buraya da dikkatini çekerim.

Onlarca hesabı nasıl eskittiğini öğrenebilir miyim :D

:(:(:( Good bye 2 aylık güzel hesap good bye kanallar adsense hepsi banlandı ne yapalım ama yılmak yok neredeyse 1 sene olacak defalarca banlandım her defasında tecrübe tecrübe tecrübe neyse dizi sezonu anında formumu geri yakalarım sakın ha tık yapan bir pc den giriş yapmayın sakın size bir uyarı :(:(:(

Bunun yerine tık yapmasan daha iyi olmazmı hiç riske girmemiş olursun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri