Kaçırmışız,teşekkürler paylaşım için.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuya ekledim hocam![]()
özel mesaj kutunuz dolu hocam mümkün ise pm den indirme linki gönderebilirmisiniz teşekkürler
Arkadaş sağolsun bana yollamıştı.
Bazı kişilerin rehber adı altında sattığı bazı fikirler ve eklentiler var.
Wp kurulum içeriyor dosya lokalde çalışma prensibini çözebilirsiniz
Arkadaş sağolsun bana yollamıştı.
Bazı kişilerin rehber adı altında sattığı bazı fikirler ve eklentiler var.
Wp kurulum içeriyor dosya lokalde çalışma prensibini çözebilirsiniz
hocam eklenti eski sürüm olduğundan sess hatası veriyor nasıl güncelleyebiliriz? bi fikriniz varmı?
Galiba güncelleme geldi çogu sitelerde çalısmıyormuş sanırım. Gelenek bozulmadı, forumda paylaşıldıktan sonra güncelleme getirdiler galiba![]()
Yok hocam forumda paylaşılması ile alakası yok. Forumdan indirip kurup bir de çalıştırabilen bir elin parmaklarını geçmez.
R10'da bu pinterest ile siteler yapmak ile alakalı eğitim satış konusu var uzun zaman öncesinde açılan. Hatta satış yapan kişinin sistem ile yaptığı sitelerin kazançlarını paylaştığı bir konusu daha var , gerçi pinterest hesapların ve kullanılan sitelerin çoğunun ban yediğini paylaştı geçtiğimiz ay ama hepsinin ban yemediği hala açık olan sitelerden para kazandığını da yazmıştı.
Şöyle bir detay var buradaki konuyu açan arkadaşı da fikrini yazmasını rica ediyorum (bobmarley) ; R10'daki konuda her site için pinterest eklentisinin alınması gerektiğini yazmıştı ve kendi yaptığı 50+ site içinde her biri için bu eklentiyi almıştı. Şimdi düşünüyorum burada paylaşılan wp site yedeği ile programı full kullanmak mümkünse satış yapan arkadaş neden bu yöntem ile binlerce liranın cebinde kalmasını sağlamadı? Ya da satış yaptığı konuda da böyle bir şey mümkünse yazardı eklentiye 1 kere para vereceksiniz sınırsız sitenizde kullanacaksınız diye ve daha çok satış yapardı.
[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] , Hocam siz bu paylaştığınız site yedeği ile birden fazla site açıp kullanıyor musunuz ? Detaylı anlatım yapmak istemediğinizi, soru sorulmamasını konunuzda paylaşmıştınız ama forumda bir kaç konuda hep "pinterest spam ile kazanılıyor" şeklinde post atıyorsunuz ve her yazdığınızda tekrar tekrar girip zaman harcıyorum. Sizden ricam konuya bir açıklık getirmeniz.
Hocam çalisma seklini anlatmayacagimi konu başinda soyledim,evet eklenti calisiyor,yontemini kendiniz arastirin,yuzlerce site acip kullanabilirsiniz..ayrica pinterest banlansa bile sitenize icerik girmeye devam ediyor bot,ve googleda indexleniyor para kazanmaya devam ediyor her turluYok hocam forumda paylaşılması ile alakası yok. Forumdan indirip kurup bir de çalıştırabilen bir elin parmaklarını geçmez.
R10'da bu pinterest ile siteler yapmak ile alakalı eğitim satış konusu var uzun zaman öncesinde açılan. Hatta satış yapan kişinin sistem ile yaptığı sitelerin kazançlarını paylaştığı bir konusu daha var , gerçi pinterest hesapların ve kullanılan sitelerin çoğunun ban yediğini paylaştı geçtiğimiz ay ama hepsinin ban yemediği hala açık olan sitelerden para kazandığını da yazmıştı.
Şöyle bir detay var buradaki konuyu açan arkadaşı da fikrini yazmasını rica ediyorum (bobmarley) ; R10'daki konuda her site için pinterest eklentisinin alınması gerektiğini yazmıştı ve kendi yaptığı 50+ site içinde her biri için bu eklentiyi almıştı. Şimdi düşünüyorum burada paylaşılan wp site yedeği ile programı full kullanmak mümkünse satış yapan arkadaş neden bu yöntem ile binlerce liranın cebinde kalmasını sağlamadı? Ya da satış yaptığı konuda da böyle bir şey mümkünse yazardı eklentiye 1 kere para vereceksiniz sınırsız sitenizde kullanacaksınız diye ve daha çok satış yapardı.
@BobMarley , Hocam siz bu paylaştığınız site yedeği ile birden fazla site açıp kullanıyor musunuz ? Detaylı anlatım yapmak istemediğinizi, soru sorulmamasını konunuzda paylaşmıştınız ama forumda bir kaç konuda hep "pinterest spam ile kazanılıyor" şeklinde post atıyorsunuz ve her yazdığınızda tekrar tekrar girip zaman harcıyorum. Sizden ricam konuya bir açıklık getirmeniz.
Hocam çalisma seklini anlatmayacagimi konu başinda soyledim,evet eklenti calisiyor,yontemini kendiniz arastirin,yuzlerce site acip kullanabilirsiniz..ayrica pinterest banlansa bile sitenize icerik girmeye devam ediyor bot,ve googleda indexleniyor para kazanmaya devam ediyor her turlu
9 ocakda pintereste güncelleme geldi ve burada paylaşılan bot sürümü çalışmaz oldu. botun yapımcısıda haliyle güncellemeye ayak uydurmak için botu güncelledi. yani pinterest botunuz 4.10.2 sürümü değilse çalışmıyor haberiniz olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.