Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az önce ödemem gelmiş teşekkürler
ödeme alındı. çok teşekkur ederim ilgi harika...
Ödeme öğleden sonra geldi teşekkür ederim...
BOL KAZANÇLAR...
Ödeme gelmiş hocam teşekkürler
ödemem var mı gelecekmi bunu söyler misiniz
yolladım oradan bilgileri OĞUZ DELİOĞLUahmet
ali
barry
burak
chelep
daniell
darren
edoo
fatih
felica
kaan
kadir
lanelle
Arkadaşlar gözünüzü seveyim , müşteri kısmına yazdıgınız isimlere bakın. kızmıyorum yanlış anlamayın ama size de bize de iş yükü , nerden bulayım şimdi ben seni ali abi burak abi kadir abi
dünyada kaç milyon kadir kaç milyon burak var haberiniz yok mu
. adam barry yazmış , şimdi bunun ödemesini nereye cıkacaz gelin siz söyleyin
.
KANAL BAŞVURU FORMUNDA İSİM YERİNE KENDİ İSMİNİZ MAİL YERİNE KENDİ MAİLİNİZ LÜTFEN. daha çok var böyle olan ama kanal ismi aynen yazıldıgı için paylaşmyorum.
---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:44 ----------
abi bana kanal liknklerini iletir misin konunun 1.sayfasındaki formdan bakayım
yolladım oradan bilgileri OĞUZ DELİOĞLU
3 aydır ödemeyi zamanında alamıyorum hocam bu aykini de alamadım niye sürekli böyle oluyor anlamıyorum skypedan yazdım ama yatıcam şimdi yarın görüşelim mümkünse.
3 aydır ödemeyi zamanında alamıyorum hocam bu aykini de alamadım niye sürekli böyle oluyor anlamıyorum skypedan yazdım ama yatıcam şimdi yarın görüşelim mümkünse.
Hesabı yeni kontrol ettim. 2 ay önce partnerden atılan kanalın ödemesi gelmiş. Teşekkürler![]()
Malesef bendede 1 kanalımda öyle hocam. Partnerde uğraşıyoruz diye dönüş yapıyormuş olayı tam çözemedik.
abi ödemen var da banka hesabını bulamadığımızdan ulaşamamışız. forum adını da hatırlamayınca senin ulaşmanı beklemek durumunda kaldık mecburen
.
rica ederiz abi
halledicez safa hocam inşallah bakalım. full çalışıyoruz vallahi.
Bilgileri skypetan gonderdim hocam
Bilgileri skypetan gonderdim hocam
bugün 5ten önce sende olacak abi. hatta az sonra geçer inşallah EFT müsaitse bankada
Ödendi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.