Ping Network - Turkiye! MultiColor yeni yüzüyle karşınızda!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
ayın başında kanal davetiyesi geldi bana ama hala girip kabul edemedim :( vdsleri yenileyim direk sizinle çalışmaya devam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION].
başarılarınızın devamını dilerim.

Arkadaşlar Temmuz ödemeleri kesinleşme listesi bugun gelecek. Gün içerisinde dedem ameliyat olacak çok ciddi bir ameliyat. 1-2 gün skype a bakamayacağız ama bilgi gelir gelmez size haber vereceğiz inşallah. Şuan sadece kesinleşmeler geldi. Belgeler vs halledildi tarafımızdan gönderildi. Sadece oradan paranın çıkması bekleniyor.

Çok geciktiğinin farkındayım, anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim;

Saygılarımla.

Hüseyin.

Arkadaşlar Temmuz ödemeleri kesinleşme listesi bugun gelecek. Gün içerisinde dedem ameliyat olacak çok ciddi bir ameliyat. 1-2 gün skype a bakamayacağız ama bilgi gelir gelmez size haber vereceğiz inşallah. Şuan sadece kesinleşmeler geldi. Belgeler vs halledildi tarafımızdan gönderildi. Sadece oradan paranın çıkması bekleniyor.

Saygılarımla.

Hüseyin.

Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin dedene. Kesinleşenleri bize bildirecekmisiniz?

Saygılarımla.

Hüseyin.

geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin inşallah

bu hafta ödemeler yapılır o zaman?

Kesinleşmeler için skype dan yazabilirsiniz kanal linkinizle birlikte. Müsait bir anda ara ara bakar yanıtlarım inşallah. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ödemeleri bu haftaya yetiştirmeye çalışıyoruz ama dediğim gibi evrakları vs teslim ettik bizlik bir iş yok gerisi partnerde yani.

Bu nedir arkadaşlar böyle bir mail geldi..

Dear Pinger

First UP, :payments for August have been released, but you need to complete the steps attached in the manual to get your money. So please complete and follow all the steps.

NOTE: All channels that fail the health check, ie. they have active strikes ( copyright, community or content ID strikes). Thier payments will be held back till these health issues are resolved.

This is IMPORTANT : There are important updates to receive payments on time and without delay.
Please read the attached PAYMENT MANUAL which explains how payments now automated through the PING DASHBOARD are needed to receive payments

All steps need to be completed to ensure PAYMENTS.

The Ping Network Dashboard : Alchemist.

Thank you for all the patience and love. With your support we have added some new cool features on both the tech and payments including "New Payment Methods".

We are happy to enable WEBMONEY and PAYONEER as payment methods through the DASHBOARD.Timelines and priorities are mentioned below in the "Payment manual".

Do feedback with queries if any to [email protected]

TEAM PING

Bunu yapmazsak ödeme alamazmıyız acaba? Kullanıcı adımı ve şifremi hatırlamıyorum..

dashboard ı mı aktif etmişler ?
edit: evet dashboard aktif emtişler

Son düzenleme:
Hüseyin kardeşimizle konuştum kendisi dışarıda olduğu ve malum bazı özel sorunlarla uğraştığı için buraya yazamıyor benim iletmemi istedi. Kendisinin dediğine göre bu bu mail olayı kendilerinin bilgisi olmadan gerçekleştirildi partnere kanal bağlayan herkese gönderilmiş bir otomatik mail, [MENTION=15171]Katip[/MENTION] 'in dediği gibi dashboard aktif ama Türkiye'ye özel yapılacak bazı değişiklikler varmış ve dolayısıyla dashboard henüz tam olarak aktif sayılmaz ve hüseyin kendisinden 2-3 gün haber beklememiz için müsade istedi sonrasında kendisi detaylı bilgilendiricek.

Arkadaslar partnerle konustum bu otomati bir mailmis. Dshboardda turkiye icin yapiacak degisiklikler var, henuz tamamlanmayan. Benden haber bekleyin dedi partner. Simdilik maili gormezden gelin, haber gelince duyuracagim insallah. Disturbed e haber ver demistim ama ben de yazayim ki insanlar oteki arkadasa sikinti cikarmasinlar dedi :)

Sarjim cok az; cevap veremezsek yanlis anlamayin.

Tesekkurler.

Arkadaslar partnerle konustum bu otomati bir mailmis. Dshboardda turkiye icin yapiacak degisiklikler var, henuz tamamlanmayan. Benden haber bekleyin dedi partner. Simdilik maili gormezden gelin, haber gelince duyuracagim insallah. Disturbed e haber ver demistim ama ben de yazayim ki insanlar oteki arkadasa sikinti cikarmasinlar dedi :)

Tesekkurler.

Hayırlı olsun Hüseyin erken ödeme sisteminin müjdesinide bekliyoruz :)

Tesekkurler.

Kullanıcı adımız ve şiremiz ne olacak peki. :) Ben bilmiyorum valla..

Kullanıcı adımız ve şiremiz ne olacak peki. :) Ben bilmiyorum valla..

youtube kanalı ile giriş vardır mutlaka.sadece kullanıcı adı ve şifre ile giriş pek kullanılmaz.yanında o kanalınla giriş vardır,sonrada panelden istersen k.adı ve şifre oluşturur ve sonrakilerde onu kullanırsın.ister k.adı ve şifre istersende yt üzerinden gir sana kalmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri