Ping TR - Multicolor - Mayıs Kesinleşmesi / Temmuz Ödemesi

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
eft yaptıysan o yüzden gelmemiş olabilir bazı kişilere bence.

Odememi aldim. Sabir ve hizmetlerinden dolayi tesekkur ederim

Tapatalk ile gonderildi. İmla hatasi

Odeme gelmis saolasin aslan kardesim...surda tek guvenilir odeme yapan hub sen kaldin...

teşekkürler bu düşünce için :).
ödeme gelmiş tşk :)
rica ederiz tahsin hocam güle güle harcayın :)

ödemeler omega bilişim diye mi geliyor

evet omega medya ve bilişim teknolojileri :)

Ödemeler gelmiş teşekkürler.

güle güle harcayın gürkan hocam :)

Herkese teşekkür ederiz anlayışı için. İşini içerisinde insan faktörü olduğu sürece hatalar aksaklıklar her zaman olacaktır. Biz çözmek için elimizden geleni yapıyoruz buna emin olabilirsiniz.

Kanalı eksik, ödemesi eksik olanlar için partnere mail atıldı, karşılaştırmak zor oluyor. Çok büyük bir veri var; biter bitmez döneceğim şeklinde cevap alındı. Bilgilerinize.

Cevaplar biraz gecikebilir. Sabah 6 dan beri çalışıyorum daha 1 lokma birşey yemedim, çıkıp birşeyler yiyeyim; bilginiz olsun :)

Hayırlı günler.

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Ödemeler gelmiş teşekkürler.

Odememi aldim. Sabir ve hizmetlerinden dolayi tesekkur ederim

Tapatalk ile gonderildi. İmla hatasi

hayırlı olsun Egemen abi; güle güle harca inşallah :)

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederiz anlayışı için. İşini içerisinde insan faktörü olduğu sürece hatalar aksaklıklar her zaman olacaktır. Biz çözmek için elimizden geleni yapıyoruz buna emin olabilirsiniz.

Kanalı eksik, ödemesi eksik olanlar için partnere mail atıldı, karşılaştırmak zor oluyor. Çok büyük bir veri var; biter bitmez döneceğim şeklinde cevap alındı. Bilgilerinize.

Cevaplar biraz gecikebilir. Sabah 6 dan beri çalışıyorum daha 1 lokma birşey yemedim, çıkıp birşeyler yiyeyim; bilginiz olsun :)

Hayırlı günler.

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

hayırlı olsun Egemen abi.
hocam pm atmıştım müsait olduğunuzda dönerseniz sevinirim.

ödemem gelmiş..sağolsun arkadaşlar çok ilgili :) Aylardır sekmeden ödediler.Ödeme tarihlerini öne alsalar tadından yenmez :)

ödemem gelmiş..sağolsun arkadaşlar çok ilgili :) Aylardır sekmeden ödediler.Ödeme tarihlerini öne alsalar tadından yenmez :)

şuan onun üzerinde çalışıyoruz; yapabilirsek güzel olacak inşallah. Güle güle harca hocam :)

WMZ ödemeleri akşama yapılacak inşallah. Bilginiz olsun arkadaşlar. [MENTION=28292]Lautreamont[/MENTION] iban hatalı dedi abi böyle bir şube kodu yok falan bişeyler diyo banka. Eft saatinden önce dönebilirsen bugüne yetiştirelim. Bank Asya ibanınız var ama kapatıldı falan diye yatırmak istemedim; başka bankanız varsa ona yatıralım.

EFT si geri dönen iki arkadaşın EFT leri tekrar iletilmiştir.

Saygılarımla.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam skype siz mi bakıyorsunuz ? Bana ödeme gelmedi de kanalı bilgileri falan verdim tekrar bi geri dönüş yapılmadı

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam skype siz mi bakıyorsunuz ? Bana ödeme gelmedi de kanalı bilgileri falan verdim tekrar bi geri dönüş yapılmadı

abi ben bakıyorum ama bir acil işim çıktı çıkmak zorunda kaldım. Kanalınız çıkmadıysa akşam mail atarım, çıktıysa raporda yarın öderim abi.

Son düzenleme:
Odememi aldim tesekkurler. Sonraki odeme takvimini one cekebilirsiniz umarim.

Ödemem gelmiş kardeşim teşekkürler. Haziran ne zaman ödeniyor tam anlamadm ödeme dönemlerini kbakma

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri