Ping Türkiye - Multicolor Kasım Ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ben de talep gönderdim bir sorum vardı. iyi çalışmalar.

Kanal linklerini atamıyorum şifre yanlıs diyo dash cevap bekliyorum

Huseyin ben dashboarda erişemiyorum. Ticket oluşturdum destek merkezinden. Benden kaynaklı bir sorun mu bu yoksa sistemde mi bir sorun var. Bi ara bakiversen iyi olur

hocam ben de talep gönderdim bir sorum vardı. iyi çalışmalar.
Talepler incelenecek hocam gördüm teşekkürler.

Kanal linklerini atamıyorum şifre yanlıs diyo dash cevap bekliyorum
Durumla ilgileneyim talebinle Tahsin hocam.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

Huseyin ben dashboarda erişemiyorum. Ticket oluşturdum destek merkezinden. Benden kaynaklı bir sorun mu bu yoksa sistemde mi bir sorun var. Bi ara bakiversen iyi olur

Sistemsel sorun. Genel olarak giriş yok yaklaşık 1 haftadır. Yeni Dashboard yapılıyor martın sonuna doğru onunla alakalı olabilir açıkçası bir bilgim yok yalnızca bir tahmin.

Talepler incelenecek hocam gördüm teşekkürler.

Durumla ilgileneyim talebinle Tahsin hocam.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

Sistemsel sorun. Genel olarak giriş yok yaklaşık 1 haftadır. Yeni Dashboard yapılıyor martın sonuna doğru onunla alakalı olabilir açıkçası bir bilgim yok yalnızca bir tahmin.
tamamdır hocam beklemedeyim

Burdan cevap verirmisiniz bilemiyorum ama genede sorayım.
Şubat ayında partnerinizden atılıp Şubat sonu adsenseye bağladığım için kapanan bir kanalım var.Bu kanalın kasim+Aralık+Ocak+Şubat kazançları hangi yüzde ile odenecek (Belki aynı durumda olup benim gibi merak edenler vardir)

Burdan cevap verirmisiniz bilemiyorum ama genede sorayım.
Şubat ayında partnerinizden atılıp Şubat sonu adsenseye bağladığım için kapanan bir kanalım var.Bu kanalın kasim+Aralık+Ocak+Şubat kazançları hangi yüzde ile odenecek (Belki aynı durumda olup benim gibi merak edenler vardir)
Abi normalde ödeme yapılırken; ödeme yapılacak ayın raporu hazırlanmaya başlandığında kanalın açık olup olmama durumuna bakılıp o anki durumuna göre ödeme yapılır. Yani Kasım hariç 35% olması gerekli ama yine de tam bir netleştirme bekliyorum. Kasım 2.partide düzeltilmesini istediğimiz kanallar var. Destekten talep oluşturun lütfen orrhan hocam başka sorunuz olursa ki unutmayalım hem de bölünme olmasın bir yerde toplansın talepler

ödemem gelmiş ama eksik
Destekten talep oluşturun lütfen hocam.

Teşekkürler.

Abi normalde ödeme yapılırken; ödeme yapılacak ayın raporu hazırlanmaya başlandığında kanalın açık olup olmama durumuna bakılıp o anki durumuna göre ödeme yapılır. Yani Kasım hariç 35% olması gerekli ama yine de tam bir netleştirme bekliyorum. Kasım 2.partide düzeltilmesini istediğimiz kanallar var. Destekten talep oluşturun lütfen orrhan hocam başka sorunuz olursa ki unutmayalım hem de bölünme olmasın bir yerde toplansın talepler

Destekten talep oluşturun lütfen hocam.

Teşekkürler.

yani bu ay kapanan kanal önümüzde ki ay kapanırsa ona göre mi ödeme alıyor.

Destek talep sisteminizi kullanmanızı öneririm Keza HH kardeşler o kadar uğraşmış ve ortaya güzel bi sistem çıkmış yanıt alamıyoruz vs. gibi gerekçeleriniz de olamaz hem bu şekilde.

yani bu ay kapanan kanal önümüzde ki ay kapanırsa ona göre mi ödeme alıyor.
Hocam yaklaşık 1 senedir sistemimiz yukarıda açıkladığım şekildedir. Mesela mart ayında ocak raporu hazırlanıyor diyelim. Kanala bakılır ve açıksa 70% kapalıysa 35% ödenir.

Teşekkürler.

Destek talep sisteminizi kullanmanızı öneririm Keza HH kardeşler o kadar uğraşmış ve ortaya güzel bi sistem çıkmış yanıt alamıyoruz vs. gibi gerekçeleriniz de olamaz hem bu şekilde.

Evet destek sistemi kurmamızın amacı tamamen bu karışıklıkları önlemek. Şu posttan sonra soruları genel olarak yanıtladığımı düşünüyorum. Soruların gerisi rica ediyorum destek taleplerinden arkadaşlar.

Teşekkürler.

Ödeme gelmedi yine bu ibanı kaydetmek bu kadar zor mu ya her ay yazmak zorunda kalıyorum

Bende beklemedeyim. Destek kısmından sorduğumda ödemelerin paketler halinde geldiğini benim ödememinde muhtemelen diğer paketler içinde yer alabileceğini belirttiler. Bekliyorum bakalım

Ödeme gelmedi yine bu ibanı kaydetmek bu kadar zor mu ya her ay yazmak zorunda kalıyorum
iban ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. 1. partide ödemeniz olmamış da olabilir. destek talebinizi gördüm uygun bir zamanda ilgilenilecektir.

Teşekkürler.

1. partide ödemeniz olmamış da olabilir. destek talebinizi gördüm uygun bir zamanda ilgilenilecektir. Original adlı üyenin eft si geri döndüğünden o şekilde tekrar ödeme yapıldı. Ekstra bir ödeme yok yani yanlış anlaşılma olmasın.

Ayrıca belirttiğim üzere konudan cevap vermek istemiyorum arkadaşlar; resmi destek mercimiz burası değil tekrar tekrar belirtmek zorunda kalıyorum ki cevap alamazsanız yanlış anlamayın.

Gerekli açıklamayı yaptığıma inanıyorum; konunun kilitlenmesini istedim lütfen yanlış anlamayın ama verim kaybını önlemeye çalışıyorum çalışrken.

Saygılarımla;
Hüseyin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri