Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olmadı bi türlü kod gelmiyor
arkadaşlar benim emin olmak için birkaç sorum olacak.
bunu onaylayan arkadaşların youtube da ülkeleri ne olarak gözüküyor ve tel numarasını tam olarak nasıl yazıyorlar ??
Ülke:ABD
Parantez ve tire (-) işaretleri olmayacak
peki youtube da seçtiğiniz ülke hangisi ? bir de textnow için hangi browserı kullanıyorsunuz ?
Arkadaşlar alan kodu olarak 910 yazın.
Orada yazan numarada parantez felan silmeden aynen youtube yazın.
Youtubedeki telefonu Amerika birleşik devletleri olsun ama.
gmail onaylarken geldi...dah sonra yt onaulıcaktım numarayı yazdım gönderidm 20 dk dır bekliyorum gelemdi...bi sorunm var acaba arkadaşlar anlık ?
sürekli çalışan bir sistem değil hocam ben uzun süredir kullanıyorum bu ve buna benzer sistemleri.
belirli aralıklarda işe yarıyor. mesela 10 denemede 2-3 şans işi biraz.
bu sistemden değilde gmailden kaynaklandığını sanıyorum
geçen kuzenimin telefonuna 3 kez sms ile onay istedim gelmedi. ama sesli arama yaptım hemen onayladım.
dün çalışan sistem bugün çalısmıyor
Something went wrong with your signup. Please try again! hep bu hatayı verdi
Yanlış bilgilendirme yapmayın hocam.10 denemede 2,3 şansı neye dayanarak söylüyorsunuz. Sistemde tek telefondan bir çok kez telefon onayı yapabiliyorsunuz. Eğer çoklu hesap açtıysanız ip kara listeye alınır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.