Pinger Alternatif Site.

• Kullanıcı abdiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
olumlu sonuç alanlar yeni hesap alırken mi kullanıyorlar? ben 15 dk üstü için onaylayamıyorum. k7 de olmadı :(

hocam bana gelmiyor ya abdiyarr skypeden ekledim hocam bi yardım ediver gozunu sevyim

abdiyar çok teşekkürler çok yardımcı oldu skypedan sağolasın :)

bu nasıl site ya texnow.... arkadaşın dediklerini aynen yaptım 1 saniyede geldi kod onayladım hemen çok sağolasın.

abdiyar çok teşekkürler çok yardımcı oldu skypedan sağolasın :)

bu nasıl site ya texnow.... arkadaşın dediklerini aynen yaptım 1 saniyede geldi kod onayladım hemen çok sağolasın.

Rica ederim hocam.Hepimiz sağolalım inşallah.

hocam bu site alternatif değildir. çünkü pingerden daha iyi. teşekkür ederim

hocam bu site alternatif değildir. çünkü pingerden daha iyi. teşekkür ederim

Millet pinger gibi bir site diynce başlığı böyle münasip gördük.Evet tabiki pingerden daha iyi. Tek hasaptan 100lerce kez onaylama yapabilirsiniz :)

yok hocam üstte belirrtim ek hesapla 20 tane bile hesap onaylatabilirsiniz.

bir ben yapamadım valla. 3 değişik bilgisayardan ve tabletten denedim kodu alamadım 4-5 farklı hesaba denedim hala alamıyorum. nerde yanlış yapıyorum ki?

Usta alan kodunu 910 yap.

Sonra youtubede Amerika birleşik devletleri De.

Sonra ordaki telefon numarasını aynen yaz.

Usta alan kodunu 910 yap.

Sonra youtubede Amerika birleşik devletleri De.

Sonra ordaki telefon numarasını aynen yaz.

valla şuan hiçbir değişiklik yapmadan oldu. zamana ihtiyacı varmış :) kardeş tekrardan allah razı olsun. yeni tel no için yeni kayıt mı yapmamız lazım?

arkadaşlar ne yapsam olmadı yapan arkadaşlardan biri skypetan beni ekleyebilir mi? skype adım: galdor.ytpara

yapamadım ben şimdi bu biz telefon numarasımı veriyor bunla youtube 145 dakkadan uzunyüklemek için sms onayı yapabiliryozmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri