PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Hocam kaç ay geçti tahmin edemiyorum ki ne kadar eksiğim var. Kanalları bile hatırlayamıyorum.

Aralık Ocak Eksik Kanal-Ödeme Formu
Yanıtınız kaydedildi.

İyi çalışmalar kardeşim.

Hocam kaç ay geçti tahmin edemiyorum ki ne kadar eksiğim var. Kanalları bile hatırlayamıyorum.
eski raporlardan gerekli kontrolleri sağlamaya calısırım elimden geldiğince ama sizde de bir bilgi var ise yazın. Yok ise de; Siz yine de formu doldurun yazın eski raporlardan bakılacak vs diye unutmayalım.
Yanıtınız kaydedildi.

İyi çalışmalar kardeşim.

teşekkür ederim evren abi.

Anlamadığım nokta, ödemesi yapılması gereken kanal bilgileri, ödeme miktarları vs partnerde yokmu ?

Kaç gün geçti o ödemeden haber alamadınızmı neydi bu neyin ödemesiydi diye?

Formda analitik resmi istemişsiniz, kanallar partnerden atıldı göremiyoruz ?

Tahmini eksik kazanç neden istiyorsunuz onları hatırlamayan çok kişi vardır ve ona göremi ödeme yapılacak yoksa bilgiler varmı ?

Çogu soru bir soruya çıkıyor, parterde ödeme yapması gereken kanalların bilgileri varmı ?

form dolduruldu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanıtınız kaydedildi.

Anlamadığım nokta, ödemesi yapılması gereken kanal bilgileri, ödeme miktarları vs partnerde yokmu ?

Kaç gün geçti o ödemeden haber alamadınızmı neydi bu neyin ödemesiydi diye?

Formda analitik resmi istemişsiniz, kanallar partnerden atıldı göremiyoruz ?

Tahmini eksik kazanç neden istiyorsunuz onları hatırlamayan çok kişi vardır ve ona göremi ödeme yapılacak yoksa bilgiler varmı ?

Çogu soru bir soruya çıkıyor, parterde ödeme yapması gereken kanalların bilgileri varmı ?
Kanalların linkleri var; raporlarda cıkan cıkmayan vs ama hangi kanal kimin bunların bilgileri karışabiliyor. Analitik resmi var ise dedim olabildiğince cıkabilecek sorunları önlemek adına. Neydi neyin ödemesiydi derken ne soruyosunuz anlamadım ama; aralık ve ocak ödemesinin bir kısmı yapıldı; yapıl(a)mayanlar için çabalıyorum şuanda konunun acılma amacı bu. elimizde ne kadar bilgi olursa partnere karsı elimiz daha rahat konusuruz diye detaylı toplamaya çalışıyorum.
form dolduruldu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim Eser abi.

Kanalların linkleri var; raporlarda cıkan ama hangi kanal kimin bunların bilgileri karısabiliyor. Analitik resmi var ise dedim olabildiğince cıkabilecek sorunları önlemek adına. Neydi neyin ödemesiydi derken ne soruyosunuz anlamadım ama; aralık ve ocak ödemesinin bir kısmı yapıldı; yapıl(a)mayanlar için çabalıyorum şuanda konunun acılma amacı bu.

teşekkür ederim Eser abi.
Brom çok ''küçük'' bir kısmı yapıldı. Bunu unutmamak gerek. Ha tam yapılanlar varsa ne güzel. Ama bize baya bir eksik yapıldı.
Edit: Ve şubat ayından hiç ödeme yapılmadı.

Son düzenleme:
Brom çok ''küçük'' bir kısmı yapıldı. Bunu unutmamak gerek. Ha tam yapılanlar varsa ne güzel. Ama bize baya bir eksik yapıldı.

abi kücük büyük ona bakmıyorum suanda; minik de desek kocaman da desek bunun bir önemi yok; önemi olan sey alabildigimizi dogru sekilde almaya calısmamız :) eksik eksiktir inşallah alırız; bizim ödemenin daha lafını bile açmadık sizin işi bi halledelim sonrasına bakarız inşallah.

Son düzenleme:
Form EKSİKSİZ olarak dolduruldu...

Kazançlara kanıt olarak PİNG DASHBOARD kazanç tablosunun ekran görüntülerini attım...

En kısa sürede ödemeler yapılır İnşallah...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam ben bildirdiğim payoneer hesabını değiştirmek istiyorum bunun için ne yapmak gerekiyor

Biri diyor armut biri diyor senin sesinde güzel sende söyle :)

Hocam formu doldurdum Jeitonun ilk mesajında payonner bildirmyen varsa konuyu takip etsin diye ben daha önce bildirmiştim ama o payoneere bir türlü partner para gönderemiyor değiştirmek istiyorum. Konu dışı bir şeyden bahsettiğimi düşünmüyorum.

Yanıtınız kaydedildi.

Form eksiksiz olarak dolduruldu, kanalın kazanç resimleri forma eklendi.

Teşekkürler,,

Your response has been recorded.

Madem rapora önem veriyorsunuz raporda cıkmazsa ödemeyiz diyorsanız, tekrar tekrar analytics resmi istemenizin sebebi nedir? 4. defa attım aynı resimleri 1 defa ödeme alamadım :)
Umarım bu sefer de başka bir form vs. doldurmayız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri