PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Daha önce stemdigital ödemeleri yapmadı oyaladı youtube a şikayet ettiler paraları tıkır tıkır ödemek zorunda kaldı ama iş işten geçti ve en sonunda kapatıldı. Ben youtube a şikayet edeceğim bilginiz olsun. Ödeme yapmayacaksa benim kanalımın bağlantısını kaldırsın [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

https://support.google.com/youtube/answer/2737059?hl=tr

Dur hocam ne yapıyorsun. Aylarca beklenildi eksikler ödenecekken kendi ayağımıza sıkmak oluyor bu. Bir yerden başlanıldı biraz daha zaman diyelim. Biliyorum herkesin paraya ihtiyacı var ve emin olun belki de içimizde en çok ihtiyacı olan benim acil olarak ama birkaç gün daha beklemek daha mantıklı geliyor şikayet etmek yerine.

Ya abi bu işin ticaretini yapıyosun batmakta var cıkmakta ne demek. Ben aldıgım parayı ödemekle yükümlüyüm almadığım parayı degil; bu noktada en başından beri zaten anlaşmış bulunuyoruz. Paranın peşinde zaten koşuyorum; kafa açmakla vs harcayacak vaktim yok; paranızı da bana peşkeş cekmiyorsunuz şunu aylardır söylüyorum. Dün işe başladı adam listeyi mail olarak ilettim bekliyorum suan cevabını; sanki ben uğraşmaya bayılıyorum aylardır; ben de bitsin su sıkıntı diye ugrasıyorum. Bu arada durumumuz cokta farklı degil; recruiter denen olayın tanımını burada hepimiz biliyoruz; bunun adı distribütör de olsa bayi de olsa olay aynı olay bu işte yeni değiliz hiç birimiz. En başından bunlar konusuldu zaten o sebeple olayın yükünü üzerimize yıkıp bana dolandırıcı muamelesi veya ticaret erbabı muamelesi yapmanızın bir mantıgı yok.

Ben sizi oyalamıyorum bu arada; bana gelen lafları kelimeleri aynen iletiyorum. Cenazeydi tatildi vs diyosunuz; gelen haber neyse onu iletmekle yükümlüyüm ortalıgın karısacagını bilsem bile iletiyorum görevim bu cünkü. Partnere de az önce tekrar mail atarak işleri hızlandırmalarını artık sıkıldıgımızı vs acıklayan liste üzerinde çalışmaya başlayıp başlamadıgını soran bir mail attım; cevap bekliyorum.

Cevap geneledir bu arada; almadigim bir meblagi odememin imkani yok diger recruiterler gibi bende firmaya bagliyim; bu kadar yuklu bir parayi odemeye gucum olsa zaten en basindan oder aylarca sizi bekletmezdim.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Daha önce stemdigital ödemeleri yapmadı oyaladı youtube a şikayet ettiler paraları tıkır tıkır ödemek zorunda kaldı ama iş işten geçti ve en sonunda kapatıldı. Ben youtube a şikayet edeceğim bilginiz olsun. Ödeme yapmayacaksa benim kanalımın bağlantısını kaldırsın @Jeito

https://support.google.com/youtube/answer/2737059?hl=tr

abi şuanda partnerde kanal yok zaten bağlantıdan kastın nedir ? eğer hala partnerdeyse kanalın kestirelim bağlantısını bana PMden yazman yeterli.

Ödeme konusunda , 5 ay sonra ödeme olmaz dediler oluyor demek ki. uğrasıyoruz devamlılığı için
Şimdi aralık ilk partisi başlamıştı adam tatile gitti. Biz gerçekten keyif yapmıyoruz abi sizin için çalışıyoruz.

Şikayet etmeyin diyemem hakkınız. Ama tam bişeyler olmaya başlayınca şikayet edilmesi , birde şirkete denetimin gitmesi demek sürecin daha da uzamasına yol açabilir.Ondan sonra tekrar işler başa sararsa aldığımız arpa boyu yolu da başa sarmış olacağız.

Ödemelerin yapılmayacağına emin olduğumuz an biz zaten paylaşırız şikayet linkini de gerekli mercii leride abi. Yine de senin tercihin.

---------- Spam Engelliyici 12:55 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

Aslında Eksikleri kolayca ödeyebilirler de neden ödemiyolar orası soru işareti? Şirketin payoneer ödemesini de onayladık bence yine ''su kaçırıp'' aylarca bekletmemeleri gerek, analytics görüntülerle, urllerle attık eksikleri her şey belli işte! yine payoneer bilgilerimizde ellerinde ordan yollamaları 1 saatlerini almaz.2 Tarafta çok gergin göndersinler paraları kapansın gitsin bu konu ne güzel olur.. Ama 2017'nin Kasım aralığı gelecek hala biz 2016 ödemesini bekliyoruz.

farkındayız 1 yıla doğru gittiğinin bizde öyle olmamasına çalışıyoruz. Muhasebeci izindeydi dün listeler iletildi. Bakıp gerekli hamleleri yapmalarını bekliyoruz bizde.

Soğuk kanlı olmakta fayda var hocam [MENTION=29592]abc[/MENTION] şikayet etmek kimseye fayda sağlamaz bence mesajınızı editleyip biraz daha diyalog yoluyla halletmeye çalışalım.

Hala kafa açmaya devam yani? :) Kim disbirütörüne binlerce dolarını emanet edip iş ortaklarına para göndermelerini ister? 5-6 ay öncesine kadar şirkette ki yetkiniz neydi şuan ne oldu? Neden ödemeleri artık partner yapacak dendiği tarihten itibaren oyalanma sürecine geçildi? Neden bu sorunlar yt nin kesin güncelleme dönemine denk getirildi. Neden bu hintli o. Çocukları bunca insanı burada ziyan ediyor? Düne kadar çekilişler yapan partnerine kayıtsız kefil olan adamlar bizi bağlamaz deyip kenara çekilmeye çalışıyor? Ha birde sizin için uğraşıyoruz ağızlarını artık bırakın gülüm sizin işiniz zaten bu değil miydi yoksa ben mi anlamıyorum? Sen şu olayı gerçek ticaret hayatında yapsaydın emin ol zaten o zaman kimse size dert anlatmaya çalışmazdı ki. Empati kurun bizim halimizden anlayın biraz.

Not: Size biraz sert çıktığımın farkındayım ve inanın üzülüyorum. Ama hakkım olanı alamamak inan daha da üzüyor. Hani size zaten aylarca zaman süre verdik arkadaşları bilmem ama benim takatim kalmadı brolar. Yoksa sizi sevip saydığımı her durumda belirten biriyim. Sorunum asla şahsi değil. Ama işin içine iş girince artık dayanacak kudreti gösteremiyorum.

Son düzenleme:
Hala kafa açmaya devam yani? :) Kim disbirütörüne binlerce dolarını emanet edip iş ortaklarına para göndermelerini ister? 5-6 ay öncesine kadar şirkette ki yetkiniz neydi şuan ne oldu? Neden ödemeleri artık partner yapacak dendiği tarihten itibaren oyalanma sürecine geçildi? Neden bu sorunlar yt nin kesin güncelleme dönemine denk getirildi. Neden bu hintli o. Çocukları bunca insanı burada ziyan ediyor? Düne kadar çekilişler yapan partnerine kayıtsız kefil olan adamlar bizi bağlamaz deyip kenara çekilmeye çalışıyor? Ha birde sizin için uğraşıyoruz ağızlarını artık bırakın gülüm sizin işiniz zaten bu değil miydi yoksa ben mi anlamıyorum? Sen şu olayı gerçek ticaret hayatında yapsaydın emin ol zaten o zaman kimse size dert anlatmaya çalışmazdı ki. Empati kurun bizim halimizden anlayın biraz.

Şirkette aman aman bir yetkim hiç bir zaman yoktu zaten alt bayiyim ben hubum; ödeme şekli bankaydı ve öyle ödeniyordu abi şu anda ise payoneer. Ben adamların yolladığı parayı ödemekle yükümlüyüm bugüne kadar da ödüyordum zaten. Açıp eski mesajlarıma bakın; ben hic bir zaman kimseye kefil olmadım; ben güvenebilirim ama siz kendiniz tartın bakın dedim. Ben adamlara oyalamıyor vs demiyorum; ben sadece olayın bizim üzerimize devrolmasını anlamıyorum veya bizi nasıl bu kadar yanlış anladıgınızı. Çekiliş yapıyorum da yaptıgım cekilişlerin parasını ben partnerden mi alıyorum sanıyosunuz. İnsanlar mutlu olsun beraber kazandık beraber harcayalım diye ufak tefek hediyeleri kendi cebimizden veriyoruz. Kenara cekilmeye de ihtiyacım yok bunu anlatmaya calısıyorum; ben en başından beri kenardayım zaten. Pozisyon böyle bir pozisyon gizli kapaklı yapılan bir iş yok. En başından riskleri vs leri söyledim söylemesem de siz zaten biliyor olmalısınız. Bizim işimizin ne oldugunu ben zaten tam anlamıyla biliyorum siz bilmiyorsunuz bizim işimizin ne oldugunu. Siz bizim ekstra gösterdigimiz ilgiyi alakayı; yanınızda olma cabamızı bizim görevimiz sanıyorsunuz ama bunlar ekstra şeyler. Emin olun sizin halinizden anlamasam su anda bu kadar borç icinde yüzüyo da olmazdım; kaç kez yayın actım numaramı verdim kacmaya niyetim de yok. Biz sizi anladıgımız icin bu kadar ugrasıyorum zaten kendi paramın lafını acmadım adamlara daha 7 aydır. Önce sizinki deyip duruyorum.

Yazdıgım cevaplar kesinlikle kubarbazın sahsına yazılmıs degildir; genelin aynı tarzda dusundugunu dusunuyorum ve genele cevap veriyorum. Hepimiz gerginiz ama inanın başka bir alt bayi olsa belki para gelmez deyip kenara cekilip; partnere tamam ödeme deyip sıyrılıp gidebilirdi bile ki aylardır kosturuyoruz biz de asırı derecede stresliyiz ve yorgunuz.

8 aydır gece gündüz telefonlar mesajlar alıyoruz; yüzyüze görüsüyoruz. Eve misafir ettigim 5 6 arkadaş var forumdan istanbula gelip otele göndermedigim. Ev müsait olmayıp otele gönderdiklerim de var tabiki. Yani bunları sizce ben işim oldugu icin mi yapıyorum yoksa size ve işime olan saygım ve sevgimden mi? Kimsenin bizimle sahsi bir alıp veremediği oldugunu düsünmüyorum ve bu sebeple rahatca konusuyorum. Sürcü lisan ettiysek yanlıs anlasıldıysak affola. Yazdıklarım genele mal edilsin sadece kubarbazın sahsına degil tekrar söyleyeyim.

Hayırlı günler;
Saygılar.

Bro sen bana harbiden ne anlatıyorsun ya? Ortada toplam yüzbinlerce dolar var belki de senin dediğin laf mı? Adamlar ödemiyor deyip kenara çekilmek ne basit dimi. İyiymiş o halde haydi size hayırlı işler. Sen bana bunca lafı yapacağına o adamlara yaz bu msjları da sorun çözülsün. Konuşuncada haksız görülüyoruz iyi mi? E normal yani ülkenin geneli böyle herkes suspus.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

Aga ben 7 ay öncesinin parasını bekliyorum şapkanızı önünüze koyup bi düşünün. Bana bir daha cevap vereceğin zaman bu ihtimali göze alıp yaz bişileri.

arkadaşlar haklı bir an önce bu işi uzatmalarına musade etmemek için birşeyler yapılmalı yoksa cok daha 7 ay bekleriz.beklediğimizede deyse bari yüzde 10 ödediler 7 ay sonra.
adamlar kanalalrın kapanmasını beklediler resmen. 7 ay sonra gelip kanal ekran görüntüsüyle kazanç istemeleri tamda bunu gösteriyor.resmen kapansınlar veya kanıt sunamaz hale gelsinler havasıyla bizi oyalıyolar artık. hüseyin çok iyi niyetli hasanda öyle. bizleri düşündükleri için susuyorlar ters gitmiyorlar ancak artık olay farklı yerlere gidiyo. insanlardan ekran görseli istemek vs ve hala uzatmaları niyetleri belli artık.
ben birebir hintlilerden büyük darbe yiyen biri olarak yazıyorum. bizim konumuzda hiç ödemeden kaçmıştı hintli partner yetkilisi diye bildiğimiz şahıs. bunlarınkide o duruma gidiyo gibi.

Bro sen bana harbiden ne anlatıyorsun ya? Ortada toplam yüzbinlerce dolar var belki de senin dediğin laf mı? Adamlar ödemiyor deyip kenara çekilmek ne basit dimi. �� İyiymiş o halde haydi size hayırlı işler. Sen bana bunca lafı yapacağına o adamlara yaz bu msjları da sorun çözülsün. Konuşuncada haksız görülüyoruz iyi mi? �� E normal yani ülkenin geneli böyle herkes suspus.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

Aga ben 7 ay öncesinin parasını bekliyorum şapkanızı önünüze koyup bi düşünün. Bana bir daha cevap vereceğin zaman bu ihtimali göze alıp yaz bişileri.

arkadaşlar haklı bir an önce bu işi uzatmalarına musade etmemek için birşeyler yapılmalı yoksa cok daha 7 ay bekleriz.beklediğimizede deyse bari yüzde 10 ödediler 7 ay sonra.
adamlar kanalalrın kapanmasını beklediler resmen. 7 ay sonra gelip kanal ekran görüntüsüyle kazanç istemeleri tamda bunu gösteriyor.resmen kapansınlar veya kanıt sunamaz hale gelsinler havasıyla bizi oyalıyolar artık. hüseyin çok iyi niyetli hasanda öyle. bizleri düşündükleri için susuyorlar ters gitmiyorlar ancak artık olay farklı yerlere gidiyo. insanlardan ekran görseli istemek vs ve hala uzatmaları niyetleri belli artık.
ben birebir hintlilerden büyük darbe yiyen biri olarak yazıyorum. bizim konumuzda hiç ödemeden kaçmıştı hintli partner yetkilisi diye bildiğimiz şahıs. bunlarınkide o duruma gidiyo gibi.

Erman abi , bizde 7 ay öncesinin parasını bekliyoruz. Biz alıp parayı rahat içinde yüzmüyoruz ya da raht içinde alsakta olur almasakta olur demiyoruz. Şu forumda partnerden parayı alamamış , ve müşterisi için 8 aydır peşinde koşan bir partner daha gösterebilir misin ?.

Ayrıca 100 binlerce dolar olduğunu kim söyledi abi ?

Biz sana ödemiyor deyip kenara çekilmiyoruz. .Çekilsek geçen 8 ayın içinde bir gün yapardık.
Şuanda mailleşme devam ediyor adamlar çökecek olsa bir skype engeline bakar. Ama hala cevap alıyoruz. Aldıklarımızı paylaşacağım. okuyun. Biz zaten elden geldiği kadar hızlı çalışıyoruz. Yazmıyor olmamız yatıyoruz anlamına gelmez.
Ayrıca QUİZ, MN , REC, CREATOR REV ,STEM DIGITAL , NOVO . Biz bu faciaların hepsini hatırlıyoruz ve bunlardan biri olmamak adına uğraşıyoruz zaten.hangisinde paranız kaldığında yetkilisi aylarca peşinden koştu ?. Ya da koştuğunuzda partner sahibi muhatap aldı ?

sonosmanlee hocam , işi uzatmalarına müsaade etmeyelim derken işi daha çok uzatacağınızın farkında değilsiniz. şirkete bir denetim gitmesi demek , işlerin aslında uzaması demek. Ekran görüntüsü isteyen firma değil , biziz. Çünkü onların gönderdiği raporla sizin kazancınızın resmini karşılaştırıp eksik var mı diye bakmak istemiştik. Niyetleri belli artık gibi bir cümleye gerek yok , çünkü adamların birşey belli ettiği yok. Adamlar %10u neden ödesin %10 kar etmek varken. Belli ki raporlarda biyerlerde bir hata var.

HERKES BAKSIN MAIL RESMİNE LUTFEN !. VE LÜTFEN SON MAİLDEKİ GEREKLİLİĞİ YAPIN. DAHA YENİ ALDIK MAİLİ.

Durum ve gidişat şuanda şu şekilde.

http://hizliresimyukle.com/images/2017/07/26/whatsapp-resim.jpg
bu dün prashant(muhasebeci)nin hızlı cevvap vermesini istedikten sonra ki mesaj.

http://hizliresimyukle.com/images/2017/07/26/mail-resim.jpg
bu da muhasebeci ile mailleşmemiz.
Buyrun okuyun son cevap daha yeni geldi.

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] abi zaten biz şirketin payoneer yetkisini onayladık geçen ayki ödemelerde. O yüzden sıkıntı yok payoneerlarımız hazır direk ödeme atabilirler.

Bu maile gelen geçen ayki olay mı ? Bana bişe gelmemişti yine gelmemiş

evet abi aynı olay. pmden bana kanal linklerini atarmısın abi bi sordurayım seninkini hemen maille neden gelmemiş.

PMden;
kanal linkleri ,
yaklasık beklediğin ödeme miktarı ,
hangi ay(lar)ın ödemesini bekliyorsun ,
kanallar açık , kapalı ?
varsa , analytic resim vs. yoksa sorun yok.

evet abi aynı olay. pmden bana kanal linklerini atarmısın abi bi sordurayım seninkini hemen maille neden gelmemiş.

PMden;
kanal linkleri ,
yaklasık beklediğin ödeme miktarı ,
hangi ay(lar)ın ödemesini bekliyorsun ,
kanallar açık , kapalı ?
varsa , analytic resim vs. yoksa sorun yok.

pm gönderdim cevabı bekliyorum merakla

Geçen ay payoneerlara gelen aralık-ocak ödemelerini azda olsa alan arkadaşlar partnerin payoneer yetkisini onayladığı için, bu eksik ödemelerde bir şey yapmasına gerek yok.Zaten önceden payoneer yetkisini kabul ettiği için o yetki aktif kalıyor.Etmeyen kişiler ise Jeito yada Opponla iletişime geçip partnerin payoneer yetkisini mailine alsın, onaylasın.Ödeme alacak Herkesin partnerle payoneer bağlantısı tamamlandıktan Sonra, 4-5 İŞ GÜNÜ içerisinde partnerin ödemesini bekleyelim.Herkes gerekli bağlantıyı tamamlarsa partnere boş yere geç ödemesi için sebep vermeyiz.

buyrun arkadaşlar , son mailleşme. Şeffafça paylaşıyorum. Sonra koşturmuyorsunuz , yatıyorsunuz , paraya çöküyor , çöktürüyorsunuz demeyin. Herşeyi açık açık koyuyorum.

mail2.jpg

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] kardeşim sağol yazışmaları buradan attın fakat şunu sorsana asıl neden bu adamlar paranın sadece %'10 unu göndermişler bizlere?*

@Oppon kardeşim sağol yazışmaları buradan attın fakat şunu sorsana asıl neden bu adamlar paranın sadece %'10 unu göndermişler bizlere?*

Rica ederim abi sıkıntı değil , şu 4-5 günlük süreç bi bitsin , ödemeler sahiplerine hayırlısıyla ulaşsında abi . Sonra soralım , şimdi mailde yüz ifadesi , ses tonu gibi şeyler olmadığı için , adamlar laf sokuyoruz sanar bişey sanar başımıza iş almayalım abi.

Rica ederim abi sıkıntı değil , şu 4-5 günlük süreç bi bitsin , ödemeler sahiplerine hayırlısıyla ulaşsında abi . Sonra soralım , şimdi mailde yüz ifadesi , ses tonu gibi şeyler olmadığı için , adamlar laf sokuyoruz sanar bişey sanar başımıza iş almayalım abi.

Şimdi bu adamlar geçen ödemelerde hiç ödeme almamış adamlara mı para gönderecekler, yoksa benim gibi alacağı tutardan çok fazla eksik olan adamların eksiklerini mi gönderecekler?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri