Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce stemdigital ödemeleri yapmadı oyaladı youtube a şikayet ettiler paraları tıkır tıkır ödemek zorunda kaldı ama iş işten geçti ve en sonunda kapatıldı. Ben youtube a şikayet edeceğim bilginiz olsun. Ödeme yapmayacaksa benim kanalımın bağlantısını kaldırsın [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
https://support.google.com/youtube/answer/2737059?hl=tr
![]()
Daha önce stemdigital ödemeleri yapmadı oyaladı youtube a şikayet ettiler paraları tıkır tıkır ödemek zorunda kaldı ama iş işten geçti ve en sonunda kapatıldı. Ben youtube a şikayet edeceğim bilginiz olsun. Ödeme yapmayacaksa benim kanalımın bağlantısını kaldırsın @Jeito
https://support.google.com/youtube/answer/2737059?hl=tr
![]()
Aslında Eksikleri kolayca ödeyebilirler de neden ödemiyolar orası soru işareti? Şirketin payoneer ödemesini de onayladık bence yine ''su kaçırıp'' aylarca bekletmemeleri gerek, analytics görüntülerle, urllerle attık eksikleri her şey belli işte! yine payoneer bilgilerimizde ellerinde ordan yollamaları 1 saatlerini almaz.2 Tarafta çok gergin göndersinler paraları kapansın gitsin bu konu ne güzel olur.. Ama 2017'nin Kasım aralığı gelecek hala biz 2016 ödemesini bekliyoruz.
Hala kafa açmaya devam yani?Kim disbirütörüne binlerce dolarını emanet edip iş ortaklarına para göndermelerini ister? 5-6 ay öncesine kadar şirkette ki yetkiniz neydi şuan ne oldu? Neden ödemeleri artık partner yapacak dendiği tarihten itibaren oyalanma sürecine geçildi? Neden bu sorunlar yt nin kesin güncelleme dönemine denk getirildi. Neden bu hintli o. Çocukları bunca insanı burada ziyan ediyor? Düne kadar çekilişler yapan partnerine kayıtsız kefil olan adamlar bizi bağlamaz deyip kenara çekilmeye çalışıyor? Ha birde sizin için uğraşıyoruz ağızlarını artık bırakın gülüm sizin işiniz zaten bu değil miydi yoksa ben mi anlamıyorum? Sen şu olayı gerçek ticaret hayatında yapsaydın emin ol zaten o zaman kimse size dert anlatmaya çalışmazdı ki. Empati kurun bizim halimizden anlayın biraz.
Bro sen bana harbiden ne anlatıyorsun ya? Ortada toplam yüzbinlerce dolar var belki de senin dediğin laf mı? Adamlar ödemiyor deyip kenara çekilmek ne basit dimi. �� İyiymiş o halde haydi size hayırlı işler. Sen bana bunca lafı yapacağına o adamlara yaz bu msjları da sorun çözülsün. Konuşuncada haksız görülüyoruz iyi mi? �� E normal yani ülkenin geneli böyle herkes suspus.
---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------
Aga ben 7 ay öncesinin parasını bekliyorum şapkanızı önünüze koyup bi düşünün. Bana bir daha cevap vereceğin zaman bu ihtimali göze alıp yaz bişileri.
arkadaşlar haklı bir an önce bu işi uzatmalarına musade etmemek için birşeyler yapılmalı yoksa cok daha 7 ay bekleriz.beklediğimizede deyse bari yüzde 10 ödediler 7 ay sonra.
adamlar kanalalrın kapanmasını beklediler resmen. 7 ay sonra gelip kanal ekran görüntüsüyle kazanç istemeleri tamda bunu gösteriyor.resmen kapansınlar veya kanıt sunamaz hale gelsinler havasıyla bizi oyalıyolar artık. hüseyin çok iyi niyetli hasanda öyle. bizleri düşündükleri için susuyorlar ters gitmiyorlar ancak artık olay farklı yerlere gidiyo. insanlardan ekran görseli istemek vs ve hala uzatmaları niyetleri belli artık.
ben birebir hintlilerden büyük darbe yiyen biri olarak yazıyorum. bizim konumuzda hiç ödemeden kaçmıştı hintli partner yetkilisi diye bildiğimiz şahıs. bunlarınkide o duruma gidiyo gibi.
@Oppon abi zaten biz şirketin payoneer yetkisini onayladık geçen ayki ödemelerde. O yüzden sıkıntı yok payoneerlarımız hazır direk ödeme atabilirler.
şimdi sordum. Evet birkez bağladıysan birdaha bağlamana gerek yokmus.
Bu maile gelen geçen ayki olay mı ? Bana bişe gelmemişti yine gelmemiş
evet abi aynı olay. pmden bana kanal linklerini atarmısın abi bi sordurayım seninkini hemen maille neden gelmemiş.
PMden;
kanal linkleri ,
yaklasık beklediğin ödeme miktarı ,
hangi ay(lar)ın ödemesini bekliyorsun ,
kanallar açık , kapalı ?
varsa , analytic resim vs. yoksa sorun yok.
@Oppon kardeşim sağol yazışmaları buradan attın fakat şunu sorsana asıl neden bu adamlar paranın sadece %'10 unu göndermişler bizlere?*
Rica ederim abi sıkıntı değil , şu 4-5 günlük süreç bi bitsin , ödemeler sahiplerine hayırlısıyla ulaşsında abi . Sonra soralım , şimdi mailde yüz ifadesi , ses tonu gibi şeyler olmadığı için , adamlar laf sokuyoruz sanar bişey sanar başımıza iş almayalım abi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.