PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Ne token ne mail ne de dashboard var bende ama burdan her yazdığımda ayni cevaplar geldiği için açıkçası pek umudum yok... Polemik konusuna gelecek olursak 6-7 aydır çıkmayan polemik bu saaten sonra çıkmaz

bir çözüm yolu önerdim cevap bekliyorum; token istegi almadıysanız zaten sizin işleminiz büyük ihtimalle uzayacak o sebeple böyle birşey önerdim ama cevap bekliyorum. Bugun bile token geldigine göre demekki hala göndermekle mesguller. Umarım istedigimiz gibi çözülür ben de ona cabalıyorum. herkesin bilgilerinin ben de olması önemli degil ben zaten bilgileri ilettim rapordan baktıkları kanallar için. Onlardan dönüş bekliyorum su asamada.

Hocam tamam da 2-3 tane duyarsız, sorumsuz arkadaşlar yüzünden formu dolduran 20 30 kişi neden beklesin ki? herkesin derdi,borcu paraya ihtiyacı var uzatıp bekletmenin anlamı yok ben konuyu takip edip üstüme düşeni yapıyorsam başkası neden yapmıyor ?

Sanıyorumusunuzki token alanlarında kesin tüm ödemeleri yapılacagına ? Duyarsızlıkla alakası yok olayın ben o gün yolladım ilk yollayanlardanım bilgileri kanal linklerine kadar.

Olay şu ödeme başlatsalar büyük ihtimal token alanlarada eksik gelecek. Ondan sonra token alıp ödemesini eksik alanlarmı ayarlanacak yoksa hiç token almayanlara token gelip onlarmı ödemesi olacak :) Bu işin en garantisi sırayla yapılması. Token alınacak herkesin tam olarak ondan sonra ödeme başlanacak eksik gelirsede devam edilecek.

Sanıyorumusunuzki token alanlarında kesin tüm ödemeleri yapılacagına ? Duyarsızlıkla alakası yok olayın ben o gün yolladım ilk yollayanlardanım bilgileri kanal linklerine kadar.

Olay şu ödeme başlatsalar büyük ihtimal token alanlarada eksik gelecek. Ondan sonra token alıp ödemesini eksik alanlarmı ayarlanacak yoksa hiç token almayanlara token gelip onlarmı ödemesi olacak :) Bu işin en garantisi sırayla yapılması. Token alınacak herkesin tam olarak ondan sonra ödeme başlanacak eksik gelirsede devam edilecek.

iyi güzel diyorsunda hocam 8 ay önce payonerleri verdik ilkkez vermedikki bir çok kez verildi linkler payonerler vs sürekli ne gerekiyorsa yapıldı. e şimdi 1 kişi payoner eklememiş o kişiyede ulaşamıyorlarsa burda bizim suçumuz ne? Allah göstermesin hadi diyelim bir kişi olduda başına bişe geldi ne yapacaz şimdi. partner o adamı bulacak diye onumu bekliyelim. 7 ay geçmiş arkadaş olan verseydi yani ne yapalım demiyorum dikkat edelim. bunca zamandır bu konuyu okumayıp parası oldugundan haberi olmayan bile vardır 2 3 kişide olsa. adamların payoner için bilgi vermesinimi bekleyelim? bumu daha mantıklı? yoksa olanın ödemesi yapılır olmayan belli olur iletişime geçilir verırse verırı vermesse kendı bileceği iş. böylemi olması daha doğru şuanda.

iyi güzel diyorsunda hocam 8 ay önce payonerleri verdik ilkkez vermedikki bir çok kez verildi linkler payonerler vs sürekli ne gerekiyorsa yapıldı. e şimdi 1 kişi payoner eklememiş o kişiyede ulaşamıyorlarsa burda bizim suçumuz ne? Allah göstermesin hadi diyelim bir kişi olduda başına bişe geldi ne yapacaz şimdi. partner o adamı bulacak diye onumu bekliyelim. 7 ay geçmiş arkadaş olan verseydi yani ne yapalım demiyorum dikkat edelim. bunca zamandır bu konuyu okumayıp parası oldugundan haberi olmayan bile vardır 2 3 kişide olsa. adamların payoner için bilgi vermesinimi bekleyelim? bumu daha mantıklı? yoksa olanın ödemesi yapılır olmayan belli olur iletişime geçilir verırse verırı vermesse kendı bileceği iş. böylemi olması daha doğru şuanda.

Siz olayı anlamamışsınız ki hocam. Olay son 1 kişiye gelene kadar bekleyelim değil olay çogunluga gelmemesi. İlk gün bilgileri verip gelmeyenlerede gelmesi gerekiyor. Vermeyenlere zaten ödeme bile yapılmasın.Payoneri vermeyenleri beklemekten bahsetmiyorum. Eksiksiz bilgilerini yollayıp o payoner maili gelmeyenlerden bahsediyorum. Bunların hepsinin bitmesi gerekiyor yoksa baştan savma olur herşey. Gelenlere ödeme yapılsa birde eksik yapılsa hadi çık çıkabilirsen içinden.

Arkadaşlar 2 adet ödeme geldi bu sabah Pingten Payonere,herkes hesaplarını kontrol etsin :)

geliş saati 06:17

Son düzenleme:
Banada gelmiş 9.11 de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam beklediğiniz eksik tutarının %kaçı geldi, yoksa yine eksik mi ödemişler ?

aynen yine eksik,hesplarıma göre....öncekiyle beraber topladığımda,en fazla %40-50 geldi diyebilirim..belkide parça parça ödeyecekler bilemiyorum...
ben bu kadar para verirken nazlanan partnerde ilk defa görüyorum...hey gidi quiz donuna kadar öderdi :)
Hasan,Hüseyin kardeşlerin zaten bu ödemelerde en ufak bir hataları yok,yamuk olan bu Hintliler :)

aynen yine eksik,hesplarıma göre....öncekiyle beraber topladığımda,en fazla %40-50 geldi diyebilirim..belkide parça parça ödeyecekler bilemiyorum...
ben bu kadar para verirken nazlanan partnerde ilk defa görüyorum...hey gidi quiz donuna kadar öderdi :)
Hasan,Hüseyin kardeşlerin zaten bu ödemelerde en ufak bir hataları yok,yamuk olan bu Hintliler :)

Anlaşılan eksiğin eksiği derken 2017nin aralık ocağını bulacak :( daha bana ödemede gelmedi acaba ben gibi başka var mı

Araliklarla geldigine gore bitmemis olabilir odemeler; bittiginde muhtemelen rapor atacaklardir sunlari sunlari odedik diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri