PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Bana küçük bir miktar Aralık ve Ocak ödemesi yapılmış fakat halen çok eksik. Şubattan ses yok hala. Ama daha aralık ve ocak alacağım var.
Yani şöyle ki aralık ayından 3k dolar beklerken bana toplam Aralık için 1k dolar geldi. 2k dolar gene kayıp. [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
Cidden koklatarak ödeme yapıyorlar. Amaçları ne küçük küçük meblalarla insanları susturmak mı? Aralıkta 17 den fazla kanalım vardı mesela henüz 2 tanesinin ödemesi yapılmış. Yok elimde ekran görüntüleri de var olmadı forumla paylaşıcam hepsini. :D

Son düzenleme:
malesef ödeme gelmedi umarım yine aynı mevzu olmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Payment for the month of Jan 17 : ***$ %30 ödenmiş
Payment for the month of Dec 16 : ***$ %30 ödenmiş

Ödemeler tamamlandığında hangi aya ait hangi kanala ne kadar para yatmış tek tek rapor halinde iletirmisiz...

Partner bizden kazanç görüntülerini istediği gibi yaptığı ödemelere ait rapor atarsa seviniriz. Zira yapılan ödemeler kazançların anca %30 una tekamül ediyor... :(

Ödemelerin az da olsa geliyor olması da ayrı bir güzellik ama neyi ne kadar alıyoruz bilmek bizim de hakkımız...

BOL KAZANÇLAR...

webmoney ödemesi gelmemiş hocam webmoneyleride söylermısınız bekleyen var diye

hqdefault.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Hepsi için partnere sorucağız yarın tekrar mailleşmeler başlayacak , gelen cevapları sizinle paylaşırız.

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] evet mailleştiniz mi? Biz bu paraları neden alamıyoruz halen beyler? 10 taksit ödeme mi yapılır? Bu adamların amacı ne?

@Oppon evet mailleştiniz mi? Biz bu paraları neden alamıyoruz halen beyler? 10 taksit ödeme mi yapılır? Bu adamların amacı ne?

mailleşiyoruz bir gelişme olduğunda yazacağız konuya. kaç taksit bilemiyorum ama 10 taksitte olsa 10 taksitin 10unuda almaya çabalıyoruz.

Şuan şu aşamadayız ,
1-Kasım eksiklerini istedik. Invoice dediğimiz bir fatura var , onu gönderip parayı alıyoruz , lütfen invoice yollayın demiş. Bizde Ödemeyi siz yapmayacakmısınız neden invoice istiyorsunuz diyeceğiz kasım için.

2-Ödemelerin kimlere ne miktarda hangi kanallara yapıldığını istedik.

3-buna cevap gelir gelmez WMZlere ödeme neden yapılmadığı ve ne zaman yapılacağı sorulacak.

4- eksik olan aralık ve ocakların listesi gönderilip kontrol etmesi istenecek.

5- sonra inşallah şubat ödemesine geçeceğiz.

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] kasım eksiklerini bi halledin aralık ve ocak ayı odemelerini bi eksiksiz tamamlayın ondan sonra subat ayına geçin siz boyle yazdığınızda insanlar 1-2 haftaya biter sanıyor.umutlandirmayin insanları...

@Oppon kasım eksiklerini bi halledin aralık ve ocak ayı odemelerini bi eksiksiz tamamlayın ondan sonra subat ayına geçin siz boyle yazdığınızda insanlar 1-2 haftaya biter sanıyor.umutlandirmayin insanları...

abi burada herhangi bir zaman bildirimi yok 1-2 hafta gibi. ben ilerlenecek yolu söylüyorum. Her seferinde açıklamamak ve gideceğimiz mail güzergahını görmeniz adına yapacağımız sıralamayı komple paylaşıyorum. Bunların ne zaman hallolacağı , ne kadar süreceği belirsiz. Kimseye ümit yada umut vermek amacıyla yazılmadı.

Ayrıca seninde dediğin gibi , 1- kasım eksikleri , 2-3-4 aralık ocak eksikleri ile ilgili. Şubat ise 5. kısımda. Sıralama bu şekilde.

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] yazma amacınızı ben anladım ama forumda halletmeye çalışıyoruz yazdığınızda bile 1 gün sonra ödeme bekleniyor artik forumda :)

abi burada herhangi bir zaman bildirimi yok 1-2 hafta gibi. ben ilerlenecek yolu söylüyorum. Her seferinde açıklamamak ve gideceğimiz mail güzergahını görmeniz adına yapacağımız sıralamayı komple paylaşıyorum. Bunların ne zaman hallolacağı , ne kadar süreceği belirsiz. Kimseye ümit yada umut vermek amacıyla yazılmadı.

Ayrıca seninde dediğin gibi , 1- kasım eksikleri , 2-3-4 aralık ocak eksikleri ile ilgili. Şubat ise 5. kısımda. Sıralama bu şekilde.

Sloganınız neydi "16 AYDIR SORUNSUZ ÖDEME YAPAN TEK PATNER" 2017 bitiyor hala aralık muhabbeti yapılıyor, konuşunca konuştu oluyoruz. Quiz, freedom, full screen, steam digital, Creative revalation geçirdi, bi siz kaldınız siz :mad::mad::mad: Hasan- Hüseyin şu ş.... hintliyi savunmayın ödeyecekse ödesin ödemeyecekse ping networkun dolandırıcı olduğuna dair yapacam bi ingilizce blog 250 adet çoğaltacam seo yapıp google da en tepeye çıkaracam, ödemeyin şimdi diyecem. Yapmadığım şey değil ama yeter ya sabır kalmadı valla yeter yaa, biz çalışalım onlar geçirsin.:mad::mad::mad: 4 yıldır görev yapıyorum hiç bu tarz cümleler yazdığımı gördünüz mü, beni bile çileden çıkardılar ya, Takla attırıyorlar, web money ver, payoner ver, form doldur, kanal linklerini at ortada kocaman bi sıfır... Acil dönüş yapın hızlandırın şu işi konuşun çözün arkadaşlar, konu resmen şikayet konusuna dönüyor çözdürmek zorunda bırakmayın beni.:mad:

Sayın admin diğer ödeme yapmayan partnerlerle ilgili 250 blog açtınız mı ? Birçok kişinin alacağı var ve benimde yüklü şekilde lütfen biraz daha zamana yayalım hazır alacağımızdan da olmayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri