eksik gene aynı oran bekleyelim bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Oppon evet mailleştiniz mi? Biz bu paraları neden alamıyoruz halen beyler? 10 taksit ödeme mi yapılır? Bu adamların amacı ne?
@Oppon kasım eksiklerini bi halledin aralık ve ocak ayı odemelerini bi eksiksiz tamamlayın ondan sonra subat ayına geçin siz boyle yazdığınızda insanlar 1-2 haftaya biter sanıyor.umutlandirmayin insanları...
abi burada herhangi bir zaman bildirimi yok 1-2 hafta gibi. ben ilerlenecek yolu söylüyorum. Her seferinde açıklamamak ve gideceğimiz mail güzergahını görmeniz adına yapacağımız sıralamayı komple paylaşıyorum. Bunların ne zaman hallolacağı , ne kadar süreceği belirsiz. Kimseye ümit yada umut vermek amacıyla yazılmadı.
Ayrıca seninde dediğin gibi , 1- kasım eksikleri , 2-3-4 aralık ocak eksikleri ile ilgili. Şubat ise 5. kısımda. Sıralama bu şekilde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.