PingTR Aralık Ocak Eksikleri Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Biz çok sabrettik abi, 8 9 ay bekledik artık bu saaten sonra öderler mi? Bugün hüseyin abiyle konuştum büyük ihtimal önümüzdeki 1 ay boyunca yine ödeme yapılmayacak adamlar aylarca %5 10 verip bizi sindirdi hemde ping network ödeme yapmadı dedirtmedi, dolayısıyla aylardır bazılarımız hariç hiç kimse sesimini çıkartmadı.Adamlar zeki paraların üstüne kondular 3-5 kuruş sus payı verip başlarını ağrıttırmadılar.Abd'de mncleri incelemek üzere heyet kuruldu diye duymuştum çok fazla şikayet etsek illaki göze batar ve para kazandırma yetkilerine zarar gelir.

Hocam size geçen mesajda bahsettiğim konu buydu. Acele getirince böyle eksik yapıp uzattılar olayı. Suan en az 1 2 ay ödeme yapmaz o partner. Sırayla sağlam gitseydik adımları acele ettirmeden tam şekilde gidebilirdi. Partner şimdi son yapılan eksikler için 1 2 hafta götürür , mail gelmeyenlere mail yollamak için 1 2 hafta derken 1 2 ayı bulacak gibi yine

Hocam size geçen mesajda bahsettiğim konu buydu. Acele getirince böyle eksik yapıp uzattılar olayı. Suan en az 1 2 ay ödeme yapmaz o partner. Sırayla sağlam gitseydik adımları acele ettirmeden tam şekilde gidebilirdi. Partner şimdi son yapılan eksikler için 1 2 hafta götürür , mail gelmeyenlere mail yollamak için 1 2 hafta derken 1 2 ayı bulacak gibi yine

Alakası yok hocam onunla o ödemeyi neden yaptılar ben sana söyliyim çünkü ondan önce 2 ay ödeme yapmadılar yem vakti geldi attılar önümüze 2 kuruş oda hepimizede değil rastgele 1-2 kişiye, prashanto nasıl gün verdi 4 gün sonra ödenecek paralar dedi tak paralar geldi demek ki isteyince ödeyebiliyolar ? Adamların taktiği aralarda biraz yemleyelim hem kimse ytye şikayet etmesin hem bıksınlar paranın %5 10 una razı olsunlar yoksa mail geldi-mail gitti bunlar hep bahane isteyince 3 günde ödüyolar

Alakası yok hocam onunla o ödemeyi neden yaptılar ben sana söyliyim çünkü ondan önce 2 ay ödeme yapmadılar yem vakti geldi attılar önümüze 2 kuruş oda hepimizede değil rastgele 1-2 kişiye, prashanto nasıl gün verdi 4 gün sonra ödenecek paralar dedi tak paralar geldi demek ki isteyince ödeyebiliyolar ? Adamların taktiği aralarda biraz yemleyelim hem kimse ytye şikayet etmesin hem bıksınlar paranın %5 10 una razı olsunlar yoksa mail geldi-mail gitti bunlar hep bahane isteyince 3 günde ödüyolar

Adsense ödeme zamanınıda bekliyo olabilirler

bence herkes güzel bir soğuk içsin olay bukadar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birileri paraları faize yatırmış belli lamı cimi yok. :) O yüzden hep aynı aralıklarda ödeme gönderiliyor. Birilerini üzücem ama biraz daha sabır. Bakalım nereye gidecek bu olay. Benim kaybedecek bir şeyim kalmadı. Bu ülkede 100 tl için adam vuruluyor bu kadar basit değil binlerce tl nin üzerine konup yok olmadı yok göndermediler demek. Kimse bu olayı quiz vs gibi benzetmelerle sindirmeye kalkmasın. Quiz olayı genel bir olaydı belki dünya geneli 500 bin magduru var. Bu bu ping olayı sadece biz türklere yani bu forma özel bi durum. O halde 1-2 ay düzenli ödeme yapıp 3. ay herkes çaksın voleyi nasılsa bu türkle bir şey yapmıyor gibisinden. Bir süre daha bekleyip gerekli şikayetleri youtube yapıcam bununla da kalmayacagım tüm büyük kanallarını kıskaca alıcam pingin umrumda değil artık. Dileyen dilediğini desin.

Şunların bi kaç tanesine insan gibi yazdım bakalım ne cevap verecekler bunlar ping networkun kurucuları.
Kurucu: twitter.com/rajeenaik
Kurucu: twitter.com/prashantodas
Kurucu:twitter.com/Anagha_R_
Kurucu:twitter.com/govindethiraj

Buda ağdaki en yüksek aboneli kanal muhtemelen buda kendilerinin kanalı pr amaçlı tutuyorlar ve düzenli ödüyorlar buna.
youtube.com/user/Indiafoodnetwork/about

Burdan da ağdaki diğer kanalları bulup sorabilirsiniz size ödeme yapıyolar mı diye ben 1-2 tanesine sordum.
socialblade.com/youtube/network/ping_managed

Son düzenleme:
İkinci ödemeyi yaparak beni şaşırttı Ping....Çünkü başka ülkelerdeki spam kanalların tüm kazançlarının üstüne çöktüler,Kasım-Aralık döneminden bahsediyorum.

Beklediğim ufak bir ödeme vardı. Göndermeyecekler sanırım. Sağlam bir yere Toplu şikayet edilecekse bende üzerime düşeni yaparım. 300-500 önemi yok rakamın. Kasım ayını ödediler mi onu bile hatırlamıyorum

Evet hocam ödeme yönteminiz tr lokasyondur ama. :) Kanalların lokasyonu değil bence ödeme yönteminizin lokasyonu önemli.

ödeme yöntemi avrupa ve rus ı,kesinlikle türk lokasyon yoktu :) zaten webmoney lokasyon farketmiyor ödemelerde..yani sonuç olarak demek istediğim hasan hüseyin ödemelerin peşine düşmese bunlar bu ödediklerinide ödemezdi

Son düzenleme:
[MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Bu eksik ödemeler neden kimileri için yapıldı, kimimize yapılmadı?

Bu soruyu sorduğunuzda aldığınız cevap nedir?

İkinci ödemeyi yaparak beni şaşırttı Ping....Çünkü başka ülkelerdeki spam kanalların tüm kazançlarının üstüne çöktüler,Kasım-Aralık döneminden bahsediyorum.

Ne ödüyor ne ödemeyecem diyor ne kadar dolandırıcı bir şirket bu anlamadık ki

Güncelleme:

Rapor elime ulaştı üzerinde çalışmaya başlıyorum. Az sayıda kanalın yanında ödenemedi hata verdi gibi bir ibare var. Tekrar mail atarak bu hatanın nereden kaynaklandıgını söylerlerse müşterilerle konusup düzeltebilecegimi ve böylelikle bu ödemeleri de yapılabileceklerini söyledim. Raporun üzerinde calısmaya geri dönüyorum.

Hayırlı günler

Güncelleme:

Rapor elime ulaştı üzerinde çalışmaya başlıyorum. Az sayıda kanalın yanında ödenemedi hata verdi gibi bir ibare var. Tekrar mail atarak bu hatanın nereden kaynaklandıgını söylerlerse müşterilerle konusup düzeltebilecegimi ve böylelikle bu ödemeleri de yapılabileceklerini söyledim. Raporun üzerinde calısmaya geri dönüyorum.

Hayırlı günler

Kurban bayramında hintlileri ülkemize davet edelim. Kurban pazarına götürelim sektirmeden ödeme yaparlar:)

Güncelleme:

Hayırlı günler

1. Neyin raporu elinize ulaştı?

2. Az sayıda kanalın yanında ödenemedi hatası var derken ne hatası?

3. Ödeme yapılan kanallarda bir hata yok ki ödeme geçebiliyorlar. Bu kanallarda ve ödeme yöntemlerinde bir hata yokken neden TÜM ÖDEMEYİ yapmıyorlar?

3. Hata var dedikleri nedir? Ödeme yöntemi ile mi alakalı? Kendileri ile ilgili mi alakalı?

4....

5....

Bu böyle sürer gider aslında.
Yani bize desinler ki biz ödemeleri yapmayı istiyoruz ama şu şu sebeplerden yapamıyoruz. ödeme yapabildiklerimizi de parça parça gönderiyoruz desinler.
Yada biz ödeme yapmayacağız sizi oyalıyoruz desinler. Biz de yolumuza bakalım...

NET BİR CEVAP VERSİNLER...

BOL KAZANÇLAR...

1. Neyin raporu elinize ulaştı?

2. Az sayıda kanalın yanında ödenemedi hatası var derken ne hatası?

3. Ödeme yapılan kanallarda bir hata yok ki ödeme geçebiliyorlar. Bu kanallarda ve ödeme yöntemlerinde bir hata yokken neden TÜM ÖDEMEYİ yapmıyorlar?

3. Hata var dedikleri nedir? Ödeme yöntemi ile mi alakalı? Kendileri ile ilgili mi alakalı?

4....

5....

Bu böyle sürer gider aslında.
Yani bize desinler ki biz ödemeleri yapmayı istiyoruz ama şu şu sebeplerden yapamıyoruz. ödeme yapabildiklerimizi de parça parça gönderiyoruz desinler.
Yada biz ödeme yapmayacağız sizi oyalıyoruz desinler. Biz de yolumuza bakalım...

NET BİR CEVAP VERSİNLER...

BOL KAZANÇLAR...

1- Ödeme yapılanların listesi anladıgım kadarı ile.
2- Not Paid - Failed hatası = Ödenemedi, bir sorun oluştu demek.
3- Raporda cıkıp ödenemeyen kanallardan bahsediyorum hata için; bunun sebebini sordum bir sorun oluştu yazıyor ama bu sorun nedir söyleyin çözmeye calısayım diye.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri