PingTR - Multicolor Ağustos Ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
https://goo.gl/forms/Ul1m3ri7B1TVf8fk1

Arkadaşlar üstteki formu geçen cuma gününe kadar ödeme alamadıysanız doldurmanız gerekmekte. İsimsiz kanallar geçen aya göre biraz fazla bu ay nedense, sahiplerini bulup ödememiz gerekiyor. Dolduran arkadaşların ödemeleri bugun eft geçilip yarın hesabında olur büyük ihtimalle.

Ayrıca bana pm veya whatsapp dan şahsi olarak ulaşmaya çalışan arkadaşlar için; vize haftam başladı kardeşim ilgileniyor suanda işlerle; doğru düzgün foruma bile giremiyorum sınav yoğunluğundan.

Bilginiz olsun arkadaşlar.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
https://goo.gl/forms/Ul1m3ri7B1TVf8fk1

Arkadaşlar üstteki formu geçen cuma gününe kadar ödeme alamadıysanız doldurmanız gerekmekte. İsimsiz kanallar geçen aya göre biraz fazla bu ay nedense, sahiplerini bulup ödememiz gerekiyor. Dolduran arkadaşların ödemeleri bugun eft geçilip yarın hesabında olur büyük ihtimalle.

Ayrıca bana pm veya whatsapp dan şahsi olarak ulaşmaya çalışan arkadaşlar için; vize haftam başladı kardeşim ilgileniyor suanda işlerle; doğru düzgün foruma bile giremiyorum sınav yoğunluğundan.

Bilginiz olsun arkadaşlar.
Teşekkürler.

hangi kanalın ödenip hangisinin ödenmediğini nerden bilecez abi :D (Gerçi benim isimsiz kanal başvuracak kadar aklı havada değilim de hani varsa öyle arkadaşlar onlar için sordum)

daha önce alınmış olan bütün kanallarımı gönderdim. iyi çalışmalar.

İlgili başlıkta sormuştum ama cevap alamadım.

Tek bi kanalım vardı ve 26 Ekim itibariyle kapanmış teliften dolayı.

Ödeme konusunda Ağustos, Eylül ayları ile ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım?

Formu da doldurdum bu arada.

İlgili başlıkta sormuştum ama cevap alamadım.

Tek bi kanalım vardı ve 26 Ekim itibariyle kapanmış teliften dolayı.

Ödeme konusunda Ağustos, Eylül ayları ile ilgili bi sıkıntı yaşar mıyım?

Formu da doldurdum bu arada.

Kapanan ile ilgili henüz böyle bir sıkıntı söylenmedi. Şuanın koşulları itibarı ile yaşamamanız gerekiyor Kaan hocam. Gözümüzden kaçmıştır ilgili konuda muhtemelen, kusura bakma hocam.

kardeşim ağustos ödemelerini yaptınız mı? bana bir şey gelmedi, halbuki raporda ödemem gözüküyordu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Kapanan ile ilgili henüz böyle bir sıkıntı söylenmedi. Şuanın koşulları itibarı ile yaşamamanız gerekiyor Kaan hocam. Gözümüzden kaçmıştır ilgili konuda muhtemelen, kusura bakma hocam.

Bu formuda doldurduk hocam :)

kardeşim ağustos ödemelerini yaptınız mı? bana bir şey gelmedi, halbuki raporda ödemem gözüküyordu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Abi sakin olun :) hepsi yetismedi odemerin ptesi yapilacak kalanlar, odemesini alamayanlar formu doldursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eylül ödemelerinde bi haber yok mu ?

Abi dashboardları tamamlayamadık henüz. Hem insanlardan, hem partnerden kaynaklı sıkıntılar mevcut, bir türlü geçişi sağlayamıyoruz insanlara resmen zorla parasını ödüyorum bulana kadar canım çıkıyor bazı arkadaşları. Tam bir haber gelmedi henüz ama bu gidişle sanırım eylül ödemesini de bize yaparlar biz size yaparız gibi tahmin ediyorum.

Abi sakin olun :) hepsi yetismedi odemerin ptesi yapilacak kalanlar, odemesini alamayanlar formu doldursun.

Hangi kanaldan ne ödeme aldık halen cevabını alamadım skype da yazıyorum ama görmüyorsunuz kardeşim. :)

Hangi kanaldan ne ödeme aldık halen cevabını alamadım skype da yazıyorum ama görmüyorsunuz kardeşim. :)

abi skype a bakamıyorum suanda ben sınava calışıyorum; hasan da baya rahatsız dünden beri akşama doğru hasan skype a bakacak inşallah biraz dinlen dedim ona. Geceleri bile arayan müşteriler oluyor, uyku düzeni vs kalmadı yani vücut bitkin düştü sanırım, bu ara sık sık hastalanıyoruz :)

Kardesim gayet sakin bir soru sordum nasil okuyorsun yazdigimi? Agustos odemeleri yapildi demissin ama bana gelen yok, hakli olarak soruyorum, o zaman bir kismi yapildi yazsaydin, ilk sana yapacagim deyipte gelmeyince merak ettim sordum, ne bu anlamiyorum soru sormayacak miyiz, su odemeyi de sag salim alsak pek bi isimiz kalmayacak insallah

abi skype a bakamıyorum suanda ben sınava calışıyorum; hasan da baya rahatsız dünden beri akşama doğru hasan skype a bakacak inşallah biraz dinlen dedim ona. Geceleri bile arayan müşteriler oluyor, uyku düzeni vs kalmadı yani vücut bitkin düştü sanırım, bu ara sık sık hastalanıyoruz :)

Anlıyorum dostum vize dönemi haklısın. Neyse siz benim sorunumu anladınız zaten müsait bir vakitte es geçmeden yanıtlayacaksınız biliyorum. Geçmiş olsun kardeşinede.

Form doldura doldura bir hal oldum ama bu formuda doldurdum hadi hayırlısı bakalım ne diyim..

Öncelikle Merhaba ;

Multicolor hakkında düşüncelerimi 3-5 satırla açıklamak istiyorum ..

Multicolor ile yaklaşık 1 yıla yakındır çalışıyoruz ve bugüne kadar da ödemelerimizi aldık sağolsunlar .Fakat son zamanlarda (4-5) aydır iletişimde ve işlerde bi akşaklık bi iletişimsizlik oluyor , kaybolmalar oluyor...
Çok yoğun tempoda çalışıyoruz gösteriyonuz kendinizi ama iş sizin siz daha çok zaman ayırcaksınız ki bu işe verilen emekler boşa gitmesin kimse mahçup olup gücenmesin. Başlıca sorunlar ;
1- Ödemeler 2 ay değil 3 ay sonra ödenmeye başlandı .
2- Hep bi neden hep bi sebeb hiç sorulan sorulara erken cevap aldığımız yok .
3- Bu işten okadar para kazanıyonuz ama ilgi-alaka yok ..
4- Sistem oturmadı gitti her zaman bir eskik oluyor ödemeler eksik kanallar görünmüyor kayboluyor.

Benim 2 aylık emeğim en az burda - buraya bağladım samimiyetlerinden dolayı tabiki ..
Ben kötüleme amacıyla yazmadım bunları gayet iyi arkadaşlar fakat bazı meselelerde biraz daha ilgili ve düşünceli davranırlarsa tüm ortakları adına daha iyi sonuçlar elde edecektir.

Herkese kolay gelsin..

Öncelikle Merhaba ;

Multicolor ile yaklaşık 1 yıla yakındır çalışıyoruz ve bugüne kadar da ödemelerimizi aldık sağolsunlar .Fakat son zamanlarda (4-5) aydır iletişimde ve işlerde bi akşaklık bi iletişimsizlik oluyor , kaybolmalar oluyor...
Çok yoğun tempoda çalışıyoruz gösteriyonuz kendinizi ama iş sizin siz daha çok zaman ayırcaksınız ki bu işe verilen emekler boşa gitmesin kimse mahçup olup gücenmesin. Başlıca sorunlar ;
4- Sistem oturmadı gitti her zaman bir eskik oluyor ödemeler eksik kanallar görünmüyor kayboluyor.

Benim 2 aylık emeğim en az burda - buraya bağladım samimiyetlerinden dolayı tabiki ..
Ben kötüleme amacıyla yazmadım bunları gayet iyi arkadaşlar fakat bazı meselelerde biraz daha ilgili ve düşünceli davranırlarsa tüm ortakları adına daha iyi sonuçlar elde edecektir.

Herkese kolay gelsin..

Size kesinlikle katılıyorum hocam bence bu işi tamamen şlgilenecek bir ortak bulsalar çok iyi olur yada sağlam birine devir etseler en azından o kişi tamamen partnerle ilgilenir böyle aksaklıklar sürekli olmaz

Kardesim gayet sakin bir soru sordum nasil okuyorsun yazdigimi? Agustos odemeleri yapildi demissin ama bana gelen yok, hakli olarak soruyorum, o zaman bir kismi yapildi yazsaydin, ilk sana yapacagim deyipte gelmeyince merak ettim sordum, ne bu anlamiyorum soru sormayacak miyiz, su odemeyi de sag salim alsak pek bi isimiz kalmayacak insallah

abi espri yapıyorum gülücük koymuşum oraya. Sakin olun derken sadece seni kastetmedim ben. Herneyse konuyu uzatmayayım. Özür dilerim yanlış anlaşılma için.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

Öncelikle Merhaba ;

Herkese kolay gelsin..
Hocam katılıyorum ama bu sorunlar bizden kaynaklı sorunlar değil. Ortak da alsam ekip de kursam sorunların çoğunluğu partnerin iş gücü yetmezliği veya geç cevap vermesinden kaynaklanıyor. Ekip kurmayı veya ortak almayı biz de düşündük ama güvenilir insan yok ve sizin verilerinizi vs vermek istemiyoruz kimseye. İletişimde aksaklık olmasının sebebine gelince, çok gereksiz iletişimler meydana geliyor açıkçası; her gün 5 saat telefonla konusuyorum ve üzerine skype ve mailler var. Ayrıca bazı arkadaşlar gece 3-5 aralığında bile arayıp yazıyorlar ki ben cevap veriyorum yine de gerçekten suanda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz her zamanki gibi.

Partnerle aramızda geçen konusmaları size gösterebilme iznim olsa keşke olayların bizden kaynaklanmadığını siz de anlayabilseniz keşke.

Son olarak bu cevabın hepsi sahsi olarak sana değil hocam, kötü niyetle yazmadıgını ve haklılık payın oldugunu kesinlikle kabul ediyorum. Ama dediğim gibi partnerin fazla büyümesi onların iş gücünün az olması sebebiyle yasanan aksaklıklar bunlar çoğunlukla(%90 a %10 diyebilirim yani buradaki payımız o kadar düşük)
Size kesinlikle katılıyorum hocam bence bu işi tamamen şlgilenecek bir ortak bulsalar çok iyi olur yada sağlam birine devir etseler en azından o kişi tamamen partnerle ilgilenir böyle aksaklıklar sürekli olmaz
Safa hocam, partnerle ilgilenmek sadece skype dan cevap vermek vs değil. Zaten kısa süre sonrasında ticket vs sistemine geçeceğiz, o zaman daha da düzene girecek. Bazı arkadaşlar sınırsız hizmet bekliyorlar ama çok basit birşey istediğimde işlerin hatasız yürümesi için yapmıyorlar ohoo diyorlar. Gerçekten haklı oldugunuz noktalar var ama, arka planda işler çok karısık yürüyor. Genel olarak bilinen alt bayilikler kadar basit ve kolay işlemiyor. Her gün yeni bir değişiklik oluyor ve bunlara adapte olmaya çalışıyoruz.

Ve son olarak yine söylüyorum; olabildiğince sizleri düşünüyoruz. Kazandığım parayı bile kaç aydır sizlere dağıtıyorum eksik kanalları olanlara. Haklısınız iletişimde sıkıntı yaşanıyor olabilir ama, bu kadar yorganı yakmayalım.

Ben ne cepten ödeme yapmak istiyorum, ne siz mağdur olun istiyorum. Ben de destek vermek istiyorum ama dediğim gibi çok acil olan görüşmelerle acil olmayan görüşmeleri ayırmanın bir yolu yok ve skype a bir girişte çıkmamız saatler sürüyor. Biz asla işimizi aksatmıyoruz o konuda içiniz rahat olsun. Şunu da söyleyeyim partnere her hafta teklif geliyor hocam sadece benim kanalımı al %10 değil %30 al %20 al diyorlar, ben bu işi madem yapıyoruz herkes ekmek yesin derdindeyim. yoksa 10 müşteriyle bu işi götürürüm ama para derdinde değilim. 3 aydır eksiye gidiyoruz gerçekten ekstra kazandığımız bir para yok buna da yemin bile edebilirim yani inanın her ay cepten ödediğim arkadaşlar bunları biliyorlar. Bir tanesi de sizsiniz hocam zaten yüksek bir meblağı kredi kartından nakit avans çekerek yolladım yani size. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim derdim, bu arkadaşlar parayı buldu artık ilgilenmiyor vs diye düşünenler için, para bizim için 1. motivasyon kaynağı değil kesinlikle.

Teşekkür ederim olumlu ve olumsuz her türlü eleştiriniz için bizim gelişmemiz için büyük rol oynayacak düşünceler bunlar. Ayrıca cevaplarım alıntıladğım şahıslara değil, geneledir arkadaşlar.

Akşama Canlı Yayın Açayım da sorularınızı direk yanıtlayayım; baya kafası karışık olan arkadaşlar var galiba. Buradan duyururum saati.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri