PingTR - Multicolor Ağustos Ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Abi yayına bizimde katılabilme imkanımız var mı? mesela konferans gibi veya ropörtaj tarzında olsa daha iyi olur kanalları olan bir kişi yani bizden biri diğerleri adına size sesli soru sorsa sizde o kişiye yani genele cevap vermiş olsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü hepimizin sıkıntıları ortak ve multicoloru düzenli çalışan herkes, nelerin düzeltilmesi gerektiğini bilir ve dile getirir , öbür türlü sıkıcı oluyor çünkü herkes konuşuyor chat hızlı akıyor herkes flod yapıcak 1 kere yazdım bekleyim olmicak o yüzden sen ordaki yazıları mı okuyacaksın cevap mı vereceksin felan büssürü iş :) ama tabi karar sizin :)

Öncelikle Merhaba ;

Multicolor hakkında düşüncelerimi 3-5 satırla açıklamak istiyorum ..

Multicolor ile yaklaşık 1 yıla yakındır çalışıyoruz ve bugüne kadar da ödemelerimizi aldık sağolsunlar .Fakat son zamanlarda (4-5) aydır iletişimde ve işlerde bi akşaklık bi iletişimsizlik oluyor , kaybolmalar oluyor...
Çok yoğun tempoda çalışıyoruz gösteriyonuz kendinizi ama iş sizin siz daha çok zaman ayırcaksınız ki bu işe verilen emekler boşa gitmesin kimse mahçup olup gücenmesin. Başlıca sorunlar ;
1- Ödemeler 2 ay değil 3 ay sonra ödenmeye başlandı .
2- Hep bi neden hep bi sebeb hiç sorulan sorulara erken cevap aldığımız yok .
3- Bu işten okadar para kazanıyonuz ama ilgi-alaka yok ..
4- Sistem oturmadı gitti her zaman bir eskik oluyor ödemeler eksik kanallar görünmüyor kayboluyor.

Benim 2 aylık emeğim en az burda - buraya bağladım samimiyetlerinden dolayı tabiki ..
Ben kötüleme amacıyla yazmadım bunları gayet iyi arkadaşlar fakat bazı meselelerde biraz daha ilgili ve düşünceli davranırlarsa tüm ortakları adına daha iyi sonuçlar elde edecektir.

Herkese kolay gelsin..

Size kesinlikle katılıyorum hocam bence bu işi tamamen şlgilenecek bir ortak bulsalar çok iyi olur yada sağlam birine devir etseler en azından o kişi tamamen partnerle ilgilenir böyle aksaklıklar sürekli olmaz

Beyler bende şimdi hüseyin arayınca gördümde , cevap verme gereği duydum. iğnelemeden tabiki . Çoğu partnerin destek saati vardır 9-17 arası. kimi skypedan destek vermez , kimi mailden vermez. Çoğu telini vermez. Gece 1-2 de bile yazsanız kaç aydır cevap alıyorsunuz , ama son 1 aydır ağstos ödemesi eylül ödemesi üniversite işleri ev işleri dedemin durumu. Şimdi diyeceksiniz ki o zaman sizde destek saati yapsaydınız , destek saati yapmama sebebimiz olabildiğince sizinle ilgilenmek , ama 1 gün bi işimiz oldugunda 1 gün yazamadığımızda ya da sypedan 50 kişi yazmışken sizin mesajınız araya kaynadığında mesajıma dönüş gelmedi diyorsunuz.

Örnek vereyim. ;
ödemeler cuma ve ptesi yapılacaktır önce temmuz eksikleri yapılacaktır , lütfen skypedan yazmayın ki yetiştirebildiğimiz kadar ödeme yetiştirelim dedim. İyi niyetle tamamen. Peki sonuç ?

-1 saat ödeme yapana kadar 45 kişi yazdı.

Başka bir örnek , geçen gece bi müşterim saat 11-12 de yazmış. Ödeme listeleri ile uğrasırken grmemişim. Gece 3.30 da yazmış. Artık destek göremez olduk.

Şimdi arkadaşlar 1 aydır gece 5te yatıp max 10da kalkıyorum. Şu anda hastayım ölüyorum.

Ayrıca ortak alın diyorsunuz tamam , onu bizde düşündük. Ama ortak aldıgımız zaman vay multicolor bizim kanal linklerini mi paylaşıyor demeyesiniz diye gece gündüz çalışalım yetiştirelim dedik. Zaten son ay inşallah , sonrasında otomatik ödeme ve ticket sistemine geçilecek. 14 ayımızı şükür başarılı bi şekilde bitirdik. İnanın elimizden geleni yapıyoruz.

Abi yayına bizimde katılabilme imkanımız var mı? mesela konferans gibi veya ropörtaj tarzında olsa daha iyi olur kanalları olan bir kişi yani bizden biri diğerleri adına size sesli soru sorsa sizde o kişiye yani genele cevap vermiş olsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü hepimizin sıkıntıları ortak ve multicoloru düzenli çalışan herkes, nelerin düzeltilmesi gerektiğini bilir ve dile getirir , öbür türlü sıkıcı oluyor çünkü herkes konuşuyor chat hızlı akıyor herkes flod yapıcak 1 kere yazdım bekleyim olmicak o yüzden sen ordaki yazıları mı okuyacaksın cevap mı vereceksin felan büssürü iş :) ama tabi karar sizin :)

Abi roportaj tarzı olursa 9 saatte bitmez :) yazılı olmasa daha iyi ama, sesli olduğunda herkesi alma imkanımız olmayacak, diğerlerinin gönlü kırılacak bunun olmasını istemem açıkçası.

Agustos ile ilgili banada bişi gelmemiş. Bende formu doldurdum kardeşim. Bu arada toplam 14 kanaldan 6 sı ekli dashboardda hala. buna bi çözüm bulursanız sevinirim Hasan & Hüseyin cünkü dashboardda ekli olmayan kanala agustostada odeme yapılmayacagını soylemiştiniz. ekli olmayan kanalları size skyptan atmıstım ama yogunluktan arada kaynamıs olabilir.

Agustos ile ilgili banada bişi gelmemiş. Bende formu doldurdum kardeşim. Bu arada toplam 14 kanaldan 6 sı ekli dashboardda hala. buna bi çözüm bulursanız sevinirim Hasan & Hüseyin cünkü dashboardda ekli olmayan kanala agustostada odeme yapılmayacagını soylemiştiniz. ekli olmayan kanalları size skyptan atmıstım ama yogunluktan arada kaynamıs olabilir.

Partnere iletildi baya oldu abi, araya kaynama yok bilgin olsun.

Aslında ağustos ödemeleri başlamadı henüz, benim oraya ödeme gelmediyse doldurun dememin sebebi herkesin doldurmasını sağlamaktı ama baya yanlış anlayan arkadaş oldu. Ödemeler ptesi başlayacaktı normalde çok az bir kısmı yapıldı onlarda temmuzdan alacakları olan ufak meblağlardı. Hayırlısı olsun.

para kazanması kanalımın para kazanmasını acacak bır network yokmu yaw. 5k abone 4mılyon ızlenım gunde 20-30 abone gelıyor

ödeme alamadığım 5 kanalımı attım üstad

para kazanması kanalımın para kazanmasını acacak bır network yokmu yaw. 5k abone 4mılyon ızlenım gunde 20-30 abone gelıyor

partnerle alakalı bir durum değil abi.

ödeme alamadığım 5 kanalımı attım üstad

Tamamdır abi isimleri toparlıyoruz zaten bizde. Bugün ödemeleri raporda göründüğü kısmıyla (isimlerinizin cıktıgı hali) ile tamamlayacagız. Sonrasında isimsiz kanalları ve eksik dediklerimizi sizin doldurdugunuz rapora göre partnere göndereceğiz.

6 ayrı liste ile kontrol ettik , Dashboard temmuz,agustos,temmuz raporu,agustos raporu,sizin doldurdugunuz 2 form. Ama yinede inatla 6 formada isim yazmayan , 6 formada ali,veli,emre,burak,kaan,oğuz yazan , kanal ismini yazan kişiler var. Bu sebeple ödemelerinizin beklememesi için 5e kadar isimlerini bulduklarımızı yapacağız. Sonra isimlerini buldukça kanalalrın yine yapılmaya devam edecek.

Bugün aksam 5e kadar paranız gelmeze lütfen Skypedan başına ÖDEME : yazarak mesaj atın. Çünkü çok fazla kirlilik yapan var skype a giremiyoruz bile suanda ödemelerin aksamaması için. Zaten hastayız ikimizde ne işse :).

Kendinize şimdilik iyi bakın.
Teşekkür ederiz tekrar hepinize bizimle oldugunuz için.

Kardeşim selamlar. Şuan iş yerindeyim akşam atıcam kanalları. Eskilerde dahil hiç birisi ödenmemiş.. Yanlış anlamayında Artık bunu bi düzene soksanız iyi olacak. :) Her ay liste gönderiyoruz. :) Ödemeler için teşekkürler..

Kardeşim selamlar. Şuan iş yerindeyim akşam atıcam kanalları. Eskilerde dahil hiç birisi ödenmemiş.. Yanlış anlamayında Artık bunu bi düzene soksanız iyi olacak. :) Her ay liste gönderiyoruz. :) Ödemeler için teşekkürler..

rica ederiz abi ne demek :) Valla inanmazsın adam adına atıyorum fatih yazmış bırakmıs bütün skypeda ki fatihleri dolasıyoruz bulalım diye. zaten o yüzden düzene girmiyor 100 kere adınız soyadınızı yazın dememize rağmen. Ödemeler otomatiğe döndüten sonra şükür bizde kurtulcaz gereksiz efordan :) dashboard direk göstereceği için :).

Yanlış anlamıyoruz abi neden yanlış anlayalım. Ama sizin gönderdiğiniz raporları düzene sok ara , bul , kaanç hesapla , öde , dekontunu yap. inan bizim için daha büyük efor :)

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

bu arada henüz ödeme baslamadı bugun. az sonra ibanları toplayıp baslayacağım abi bilgin olsun. yani aksam 5e kadar gelmezse doldur bence :)

rica ederiz abi ne demek :) Valla inanmazsın adam adına atıyorum fatih yazmış bırakmıs bütün skypeda ki fatihleri dolasıyoruz bulalım diye. zaten o yüzden düzene girmiyor 100 kere adınız soyadınızı yazın dememize rağmen. Ödemeler otomatiğe döndüten sonra şükür bizde kurtulcaz gereksiz efordan :) dashboard direk göstereceği için :).

Yanlış anlamıyoruz abi neden yanlış anlayalım. Ama sizin gönderdiğiniz raporları düzene sok ara , bul , kaanç hesapla , öde , dekontunu yap. inan bizim için daha büyük efor :)

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

bu arada henüz ödeme baslamadı bugun. az sonra ibanları toplayıp baslayacağım abi bilgin olsun. yani aksam 5e kadar gelmezse doldur bence :)

Eyvallah kardeşim. :) Kolay gelsin..

Hocam kanala dün baktığımda para kazanmalar kapanmış, partnerden atılmış galiba. Ağustosta ödemem vardı alabiliyor muyum? Dashboardda gözüküyor ama kanalın içine girince partnere sokmadan önce bağlı adsense e bağlı gözüküyor.

Ağustos ödemesi alındı. teşekkurler

Hocam kanala dün baktığımda para kazanmalar kapanmış, partnerden atılmış galiba. Ağustosta ödemem vardı alabiliyor muyum? Dashboardda gözüküyor ama kanalın içine girince partnere sokmadan önce bağlı adsense e bağlı gözüküyor.
tabiki alacaksın abi :) bizde ne biriktiyse alırsın problem yok

Ağustos ödemesi alındı. teşekkurler

rica ederiz :)

Ağustos ödemesi geldi. Teşekkürler :)

rica ederiz :)

Webmoney ödemeleri bugün yapılır mı?

Ve bu ilk sayfada yer alan formdan başka bi form doldurmamız lazım mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri