durum aynı bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler konusunda bi gelişme var mı?
Form vs. dolduruyor muyuz yine?
Ben 2-3 gündür panele giremiyorum, sizde durum nedir arkadaslar? Hala bakım var diyor ben girmeye deneyince?
bende de durum aynı..
durum aynı bende
@Oppon hocam ödemelerle ilgili varmı bir gelişme son durum nedir .
abi çalışmalar devam ediyor , fakat partner dün başka ülkeden hesap açma yoluna bakın Türkiyeye para girişi yapmamız bu saatten sonra aşırı zor gibi duruyor , aşırı zorluyorlar belge vs olarak dedi. Mesela banka dün kontratımızı tekrar görmek istemiş. ellerinde varken.
Terör olaylarının artmasından kaynaklı teröre destek mi veriyonuz gibisinden şeyler sanırım.
konuyu görünce dedimki adsense darbesi sonrası ödeme çok iyi olur odan bilgilendirmey miş
webmoney yada payonnerle neden ödeme yapılmıyor hocam?
tamam direk bankaya almak herkexin işine geliyorda böyle gecikme olacagına en azından farklı alternatifleri deneseniz nasıl olur ?
webmoneydede aynı sorun var dedi partner. Payoneer i partnere sormadım ama blok vs koyuyor ve kullancısı biizm müşteriler arasında az diye tercih etmek istemiyoruz açıkçası abi![]()
webmoneydede aynı sorun var dedi partner. Payoneer i partnere sormadım ama blok vs koyuyor ve kullancısı biizm müşteriler arasında az diye tercih etmek istemiyoruz açıkçası abi![]()
En güzeli bence WM ödemesi hem herkes kendisi bozdurur durumuna göre. Ülke içi havale olacağı için de bankalar yurt dışı ödeme diye dırdır edemezler.
En temizi bitcoin takip eden yok engelleyen yok keşke ordan alsak ödemeleri
en son Stem Digital "Terror Funding" sebebiyle ödeme yapamadıgını söylediğinde 2 ay sonra sorunu çözmüştü.USA'de olmalarına ragmen demek ki Hindistan'da bu süreç 5 ayı bulur.Üzülerek söylüyorum ama bu sıkıntı en erken 1 ayda çözülür.Umarım yanılırım ama sanmıyorum...
btc'yi herkes tercih etmeyecektir çünkü ben btc'yi 1.2k olduğu zamanları hatırlıyorum (5 ay kadar önce yanılmıyorsam) şu anda btc 2.9kinanılmaz dengesiz bir piyasası var. ha isteyen kişilere sadece btc ödenecekse tabi sorun yok
![]()
tabiki isteyene olacak abi.
tabiki isteyene olacak abi.
Hocam pazara yada payza ile hiç görüştünüz mü.
Özellikle papara ile belki yardımcı olur lar
veya onlar başka şirket üzerinden sana banka ile göndersinler, evrak işi çözülene kadar
Size güvenimiz tam da, nedense ödemeyle ilgili bir sorun oldu akabinde panel hatası olustu 3 gün. Şimdi panel geri geldi ama kanallar ve kazançlar eksik. Garip yani. Bu yavurlar harbi sorunlu ya.![]()
Bu ödemeleri btc olarak alalım o zaman. Daha hızlı ve sıkıntısız olur sanki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.