unadikum
Yasaklanmış
edittt cevaplamışın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
panale baktım aralık kazançlarını nerdeyse %90 kesinti ile gösteriyor umarım bir hata vardır
Şu Ekim ödemesini alabilecek miyiz? Var mı bi gelişme?
alacağız abi inşallah ama bankalardan kaynaklı sıkıntıları gidermeye ve şirket WM + pp hesabı açmaya yogunlastık elimizden geldiğince hızlı calısıyoruz vallahi
Hali hazırda benim gibi WM ile ödemesini alan az kişiye ödeme yapılsa bu banka hesap vs. halledilene kadar, daha sağlıklı olmaz mı?
Gelişmeleri bilmiyorum sadece bi öneri.
Abi ödemeler o şekilde işlemiyor, WM ödemesini onlar gönderiyor bankayı biz , listelerde çok büyük karışıklıklara yol açabilir.
Abi ödemeler o şekilde işlemiyor, WM ödemesini onlar gönderiyor bankayı biz , listelerde çok büyük karışıklıklara yol açabilir.
Hocam eğer partner direk WMZ gönderebiliyorsa biz o şekilde de alabiliriz ama hadi hayırlısı inşallah her şey düzene girer![]()
abi WMdede bankayla aynı sorun var dediler payoneer a sıcak bakıyorlar onun üzerinde tartısıyoruz suanda skype toplantısındayız mesela.
abi WMdede bankayla aynı sorun var dediler payoneer a sıcak bakıyorlar onun üzerinde tartısıyoruz suanda skype toplantısındayız mesela.
üstad bu nhafta gelsin artıkta ister wm olsun ister payonner ister banka 3 aylık olacak ödemeler![]()
Olacak değil oldu zaten.şuan tam 3 aylık alacağımız var. Tam komedi.
benim anlamadığım her seferinde bi aksilik çıkıyor nerdeyse 3 ay olacak ödemelerin geriden gelmesi .. diğer partnerlerde böle bi sıkıntı yok nedense hep multicolor da oluyor .. hiç iyi bi gidişat sergilemiyorsunuz malesef
Yani size güvenimiz tamam da bro şimdi bu adamlar hem banka hemde wm ile ilgili aynı anda bir şeyler söylüyorlarsa birazcık fesatca düşünebiliriz bizde. Haliyle forumda yıllardır bu tip vakaları cok yasadık ne bileyim. Tesadüf mü bilemedim şimdi.
abi bizde ona ugrasıyoruz sizi bekletmek istermiyiz yoksa.üstad bu nhafta gelsin artıkta ister wm olsun ister payonner ister banka 3 aylık olacak ödemeler![]()
Olacak değil oldu zaten.şuan tam 3 aylık alacağımız var. Tam komedi.
aralıgı 10 şubatta sorunsuz alırız diye 3 aylık demiştim yoksa 4 aylık olacak![]()
benim anlamadığım her seferinde bi aksilik çıkıyor nerdeyse 3 ay olacak ödemelerin geriden gelmesi .. diğer partnerlerde böle bi sıkıntı yok nedense hep multicolor da oluyor .. hiç iyi bi gidişat sergilemiyorsunuz malesef
Arkadaşlar ellinden geleni yapıyor en kısa sürede çözecekler umarım.
Diğer partnerlerde derken? Kaç tane partner var ödeme yapan şuan? Bir elin 5 parmağı kadar değil.. Adamlar zor durumlarda kanal kabul ettiler. Aylarca ödeme aldı herkes. Birazda sabredin arkadaş hemen felaket senaryoları üretmeyin.. Zaten ödemeler kesin yapılmayacak duruma gelirse bu adamlar gelir burada açık açık söyler.. Az sabır..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.