PingTR - Multicolor Ekim Ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Ekim ödemesini alabilecek miyiz? Var mı bi gelişme?

Şu Ekim ödemesini alabilecek miyiz? Var mı bi gelişme?

alacağız abi inşallah ama bankalardan kaynaklı sıkıntıları gidermeye ve şirket WM + pp hesabı açmaya yogunlastık elimizden geldiğince hızlı calısıyoruz vallahi

alacağız abi inşallah ama bankalardan kaynaklı sıkıntıları gidermeye ve şirket WM + pp hesabı açmaya yogunlastık elimizden geldiğince hızlı calısıyoruz vallahi

Hali hazırda benim gibi WM ile ödemesini alan az kişiye ödeme yapılsa bu banka hesap vs. halledilene kadar, daha sağlıklı olmaz mı?

Gelişmeleri bilmiyorum sadece bi öneri.

Hali hazırda benim gibi WM ile ödemesini alan az kişiye ödeme yapılsa bu banka hesap vs. halledilene kadar, daha sağlıklı olmaz mı?

Gelişmeleri bilmiyorum sadece bi öneri.

Abi ödemeler o şekilde işlemiyor, WM ödemesini onlar gönderiyor bankayı biz , listelerde çok büyük karışıklıklara yol açabilir.

Abi ödemeler o şekilde işlemiyor, WM ödemesini onlar gönderiyor bankayı biz , listelerde çok büyük karışıklıklara yol açabilir.

Hocam eğer partner direk WMZ gönderebiliyorsa biz o şekilde de alabiliriz ama hadi hayırlısı inşallah her şey düzene girer :)

Hocam eğer partner direk WMZ gönderebiliyorsa biz o şekilde de alabiliriz ama hadi hayırlısı inşallah her şey düzene girer :)

abi WMdede bankayla aynı sorun var dediler payoneer a sıcak bakıyorlar onun üzerinde tartısıyoruz suanda skype toplantısındayız mesela :).

abi WMdede bankayla aynı sorun var dediler payoneer a sıcak bakıyorlar onun üzerinde tartısıyoruz suanda skype toplantısındayız mesela :).

Yani size güvenimiz tamam da bro şimdi bu adamlar hem banka hemde wm ile ilgili aynı anda bir şeyler söylüyorlarsa birazcık fesatca düşünebiliriz bizde. Haliyle forumda yıllardır bu tip vakaları cok yasadık ne bileyim. Tesadüf mü bilemedim şimdi.

benim anlamadığım her seferinde bi aksilik çıkıyor nerdeyse 3 ay olacak ödemelerin geriden gelmesi .. diğer partnerlerde böle bi sıkıntı yok nedense hep multicolor da oluyor .. hiç iyi bi gidişat sergilemiyorsunuz malesef

benim anlamadığım her seferinde bi aksilik çıkıyor nerdeyse 3 ay olacak ödemelerin geriden gelmesi .. diğer partnerlerde böle bi sıkıntı yok nedense hep multicolor da oluyor .. hiç iyi bi gidişat sergilemiyorsunuz malesef

Bizim çocuklardan yana şüphemiz yoksa Hasan-Hüseyin iyi çocuklar onlara kefiliz ama sonuçta çalıştıkları adamları zerre tanımıyoruz hiçbirimiz. Belli ki keyfi davranıyor o adamlar bazen. Bankanın sorun cıkardığı esnada aynı sorunu WM'nin cıkarması da manidar geldi o yüzden. Payoner mayoner bir sekilde ödemeleri göndermeleri gerekiyor. Sonucta bizde buradan aldığımız parayla geçiniyoruz. Kötü oluyor böyle ya. :)

Yani size güvenimiz tamam da bro şimdi bu adamlar hem banka hemde wm ile ilgili aynı anda bir şeyler söylüyorlarsa birazcık fesatca düşünebiliriz bizde. Haliyle forumda yıllardır bu tip vakaları cok yasadık ne bileyim. Tesadüf mü bilemedim şimdi.

abi 17 aydır sıkıntı oldu cok fazla hep üstesinden geldik yine geleceğiz bizde yoruluyoruz inanın eksik ödeme yap , geç yap , liste topla ilet belge topla geri döndü yine topla. Ama elimizden geldiği kadar hızlı calısıyoruz

üstad bu nhafta gelsin artıkta ister wm olsun ister payonner ister banka 3 aylık olacak ödemeler:(
abi bizde ona ugrasıyoruz sizi bekletmek istermiyiz yoksa.
Olacak değil oldu zaten. :D şuan tam 3 aylık alacağımız var. Tam komedi.

aralıgı 10 şubatta sorunsuz alırız diye 3 aylık demiştim yoksa 4 aylık olacak:confused:

Abi farkındayız bizimde amacımız hızlı ödemek doğru ödemek , en önemlisi ödemek. forumda 1 tane partner yokkende sizlere kanal alımı açıp elimizden geleni yaptık , forumda 10 partner varkende yaptık , hala da yapıyoruz :).
dediğim gbi eksikler , geç ödemeler sizden çok belki bizi yıpratıyor son 3 yadır belki 5 kere isteyerek uyumuşumdur hep pc basında sızıp kalıyorum excel rapor belge basında :).
Tamam yapamadığımız şeyler var ama yaptıklarımız da var çok şükür.

Arkadaşlar ellinden geleni yapıyor en kısa sürede çözecekler umarım.

Diğer partnerlerde derken? Kaç tane partner var ödeme yapan şuan? Bir elin 5 parmağı kadar değil.. Adamlar zor durumlarda kanal kabul ettiler. Aylarca ödeme aldı herkes. Birazda sabredin arkadaş hemen felaket senaryoları üretmeyin.. Zaten ödemeler kesin yapılmayacak duruma gelirse bu adamlar gelir burada açık açık söyler.. Az sabır..

Arkadaşların iyi niyetli olduğunu biliyorum.Haksızlık etmeyelim ellerinden geleni yapıyorlar.

Arkadaşlar ellinden geleni yapıyor en kısa sürede çözecekler umarım.

aynen öyle tşkler abi :)
Diğer partnerlerde derken? Kaç tane partner var ödeme yapan şuan? Bir elin 5 parmağı kadar değil.. Adamlar zor durumlarda kanal kabul ettiler. Aylarca ödeme aldı herkes. Birazda sabredin arkadaş hemen felaket senaryoları üretmeyin.. Zaten ödemeler kesin yapılmayacak duruma gelirse bu adamlar gelir burada açık açık söyler.. Az sabır..

Çok haklısın abi. partner çökmüş olsa çıkar açık yüreklilikle çöktü , bizden bu kadar 17 aydır hizmet verdik hakkınızı helal edin deriz :). ama problemler her işte olabileceği gibi bizimde karsımıza cıkabiliyor. Elimiziden geldiği kadar değil inanın üstünde çalışıyoruz. Bizde ödemelere yetişmek istiyoruz ama gerçekten son terör olayları zorluyor suan .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri