PingTR-Multicolor Eylül Eksik Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
https://goo.gl/forms/I2VfX2WnIZjtW60K3

Bu formu mutlaka doldurun. (ödemesi gelmeyen arkadaşlar)

Ayrıca cepten ödediklerim de doldursun ki hem bizim size ödediğimiz parayı alabilme olasılıgımız artsın hem de sonraki aylarda aynı sıkıntıyla karşılaşma oranımız azalsın.

Ödeme tarihini yerine çekme planında suanda 2. aşamaya geçmiş olduk inşallah. Şimdi ekim ödemeleri için önümüzdeki hafta partnerle iletişim kurmaya çalışacağız.

Teşekkürler.
Hüseyin

Son düzenleme:
Sevgili dostum doldurup yolladık.
allahın izniyle cevap ne zaman gelir ? tahmini
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

hocam hangi kanalları ödediğinizi bilmiyoruz ki eksiklerini bilelim
birde eskiden dashboarda bu "Only approve channels for which you are 1000% sure that they will accept invites." ibare gelmiş bu alımlar açıldı mı demek [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Son düzenleme:
Sevgili dostum doldurup yolladık.
allahın izniyle cevap ne zaman gelir ? tahmini
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]
Abi partnere iletilmesi için eksik olanların doldurmaları gerekiyor.
hocam hangi kanalları ödediğinizi bilmiyoruz ki eksiklerini bilelim
birde eskiden dashboarda bu "Only approve channels for which you are 1000% sure that they will accept invites." ibare gelmiş bu alımlar açıldı mı demek [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]
O muhtemelen bize yazılmıs bir bildiri. Sizin dashboardlarınız bizim altımızda bayiymişsiniz gibi göründüğünden; partner sadece kesin kabul edecek kişilere davet gönderin diyor. Çünkü sonrasında adsense bağladım veya başka partnere soktum diyenler oluyor ve/veya kanal kapanıyor.

Alımların açılması için temizlik yapılması gerekiyor. Açıldığında belirteceğim zaten hocam. Henüz temizlik yapılmadı. İçerde kanal sayısının şişmesini istemiyoruz bu nedenle eski olup hiç para kazandırmayan ve/veya telifli kanalların temizlenmesi gerekiyor.

Ayrıca o forma her kanalınızı yazın hepsini gönderip kontrol ettireceğim arada kaynamasını minimuma veya sıfıra indirelim diye.

Teşekkürler.

Abi partnerden çıkarmak istediğim bi kanalım var 2 haftadır yanıt gelmedi ne yapabiliriz :/

Abi partnerden çıkarmak istediğim bi kanalım var 2 haftadır yanıt gelmedi ne yapabiliriz :/
abi tekrar mail atalım, mail attıgımızdan haberim var ama o kadar sürmemesi gerekli normalde.
aralık ayı bereketi var [MENTION=57436]Jet[/MENTION]lio bunu partnere hatırlat bence 1e 2 verir bu ay cpmler

Abi o kadar hor kullanıyor ki insanlar partneri; cpm ile vs alakası yok. Amaç 1 ay 2 ay kazanmak veya iş yapmak değil uzun süreli iş yapabilmek. Greeken adımları atmaya çalışıyoruz partnerle görüşerek. Önce temizlik yapılması gerekli dediğim gibi sonrasında inşallah bereketten faydalanırız :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam hangi kanal eksik oldugunu bilmedigim için 7 adet kanal yolladım eksik olabilir kapanan vs herşey karıştı bakarsanız sevinirim iyi çalışmalar.

https://goo.gl/forms/I2VfX2WnIZjtW60K3

Bu formu mutlaka doldurun. (ödemesi gelmeyen arkadaşlar)

Ayrıca cepten ödediklerim de doldursun ki hem bizim size ödediğimiz parayı alabilme olasılıgımız artsın hem de sonraki aylarda aynı sıkıntıyla karşılaşma oranımız azalsın.

Ödeme tarihini yerine çekme planında suanda 2. aşamaya geçmiş olduk inşallah. Şimdi ekim ödemeleri için önümüzdeki hafta partnerle iletişim kurmaya çalışacağız.

Teşekkürler.
Hüseyin

Hocam alimlariniz ne zaman baslicak?

seninle hiç çalışmadım ama şu forumda partner işinde gördüğüm en dürüst adamsın.
Diyim istedim :)

Tamamdir, beklemedeyim, sanirim dun seninle konustuk skype'ta bu konuyla ilgili :)

skype adını bilmiyorum ama abi ben sınavlar dolayısıyla ara ara bakabiliyorum; genelde kardeşim hasan oluyor skype da :)

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

seninle hiç çalışmadım ama şu forumda partner işinde gördüğüm en dürüst adamsın.

Allah razı olsun abi, bizim yaptıgımızı partner değil insan akrabasına bile yapmıyor şu devirde ama yine de bazı insanlar inatla bize inanmakta güvenmekte zorluk yaşıyor nedendir bilmiyorum :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

2 defa form doldurdum ne bir kurus ödeme aldim nede bir dönüs yapan oldu???

Ekim 26'da kapanan kanalın Eylül ödemesini almakta bi sıkıntı çıkmaz di mi?

2 kere doldurup yolladım.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Belki görmemişlerdir hocam ama form da doldurduysan zaten en kısa zamanda kesinlikle geri dönüş yaparlar :)

Ekim 26'da kapanan kanalın Eylül ödemesini almakta bi sıkıntı çıkmaz di mi?

2 kere doldurup yolladım.

Hayır hocam neden çıkartsın ki :)

Son düzenleme:
@Jeito

abi kanallarına baktım ödemeni vs ayarlıcam ama parça parça olmasın diye partnere whatsapptan yazmıştım sana söylemeyi unutmuşum bi kerede hepsini aradan cıkaralım istemiştim :).

yarın partner dönsün bilgilendirme yapayım abi.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

çok tşekkürler abi amaç memnuniyet :).

multicolor hasan ve hüseyin kardeşler adamdır bizimde ödemelr geldi ufak birkaç eksik ödeme var gibi onlar içinde bende şimdi bi form yolluyorum bakalım onlarda çıkacaktır büyük ihtimal ile multicolor bugüne kadar sorunsuz hep ödemeleri aldık arada sorun çıkıyor ödemeler eskik felen ama onlarda hasan ve hüseyin reislerden kaynaklı değil üst partnerden dolayı hep ama halloluyor her seferinde reislere teşekkürler Allah razı olsun bugüne kadar bize çok iyilikleri dokunda sayelerinde iyi ödemeler aldık. Sağolasınız Multicolor Ping Network

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri