PingTR-Multicolor Eylül Eksik Formu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Arkadaşlar doldurmayan varsa doldurmanızı rica ediyoruz.

Son kez güncel yarın partnere iletilecek arkadaşlar. Sonra benimde eksikti demeyin :).

Hocam ben doldurdum yanıtınız kaydedildi yazdı Benım ödeme yontemı dashboardda payoneer Banka değil fark edermı Kusura bakmayın ilk defa ödeme alacağım için bilmiyorum Teşekkür ederim

sorun yok abi aynı kanal linklerini [email protected] a İSİM SOYİSİM EYLÜL EKSİK KANALLAR yazıp,

-isim soyisim
-iban
-kanal linkleri
-skype adresi

yazıp iletirmisin ordan bakar bankana ödeme geçeriz.

sorun yok abi aynı kanal linklerini [email protected] a İSİM SOYİSİM EYLÜL EKSİK KANALLAR yazıp,

-isim soyisim
-iban
-kanal linkleri
-skype adresi

yazıp iletirmisin ordan bakar bankana ödeme geçeriz.
Teşekkür ederim benim payoneer ekli idi formu tekrar doldurayım ve belirtiğiniz bilgileri girip tekrar yanıt göndereyim İban için tr hesabı olanımı yazayım döviz hesabı olan ibanımı yazayım Edit tr iban yazıp formu tekrar doldurdum yanıtınız kaydedildi yazdı İyi çalışmalar dilerim

Son düzenleme:
Tahmini ne zaman geri dönüş sağlanıp ödeme yapılır?

Merhaba hocam Eylül Eksik Ödeme formu ile ilgili son durum nedir? ödemeler yapılma tarihi belli midir?

Eylül eksik ödemeleri tamamlanmıştır. Yine de eksiği olan ve/veya ödeme alamayan varsa skype dan bize eksik var veya ödeme alamadım diye diye belirterek yazarlarsa akşam 9 gibi eve geçtiğinde [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] sizinle ilgilenecek arkadaşlar.

Teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Hüseyin

Eylül eksik ödemeleri tamamlanmıştır. Yine de eksiği olan ve/veya ödeme alamayan varsa skype dan bize eksik var veya ödeme alamadım diye diye belirterek yazarlarsa akşam 9 gibi eve geçtiğinde [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] sizinle ilgilenecek arkadaşlar.

Teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Hüseyin

ekimler nezamana başlar hocam

ekimler nezamana başlar hocam

şuan foruma girmekte zorluk yaşıyorum nedense sayfalar 404 gibi bir hata atıyor.

Ekimler için evrak trafiği başlatıldı. Partnerin muhasebede bizimle ilgilenen elemanı şuanda yurtsışında ve 30 unda gelecek ama biz o zamana kadar ödemeleri bekletmemek için elimizden gelen hassasiyeti gösteriyoruz. Evrak trafiği başlatıldı dediğim gibi, bundan sonrası prosedürlerle alakalı.

Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri