PingTR Multicolor Network Aralık-Ocak-Şubat Ödemeleri Bilgilendirme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
şimdik hüsnücüm öncelikle ismin hüseyin diye kısaltma olarak hüsnü dedim gardaş aylardır paramızı vermıyon sımdı dıyon ha yarın ha öburgn la gardaş sen bızden kanalları alırken dakkası ödeme yok böyle yok böyle dedin sımdı nıye taklalar atıp duruyon ula o kadar parayı 5 ay atsan faize zaten köseyı döncen yapma böyle seyler hüsnücüm şu paraları ver artık hergun yok nenem öldu yok dedem öldü bırakın babacım bu ayakları bodrumda karı kızla yiyonuz paraları bence bu benım dusuncem ama antalyada olabılır ona bırsey dıyemem dedıgım gıbı gardaş yeter faizden çekte şu paraları yolla be

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Susmayın arkadaşlar biz sustukca onlar yasıyacak biz sustukca hüsnü bodrumda alanyada gümbette karı kızla gezecek hemde bizim paramızla !!!

Buna dur demenın zamanı geldi benle aynı fikirde olanlar begen butonuna çök!

Kardeşim bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Herhangi bir konuda bilgin yoksa fikrin de olmasın. Olup bitenleri ben dahil bir kaç kişi yakından biliyor ve senin dediğin şekilde karı kızla yemeler ya da saçma sapan işler dönmüyor ortada. O kadar kişi varken senin konuşman da apayrı bir olay zaten. Sus üslubuna dikkat et ve bekle. Gerekli açıklamaları zaten [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
ve [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] yapıyor. Biz nasıl bekliyorsak saygımızı kaybetmiyorsak para için sende aynısını yap.

Okulların yarı yıl tatiline girdiği nasıl da belli oluyor. Yönetimden ricam küçük çocukları forumdan sınırsız banlanması yönündedir. Burası ticaret yapılan bir forum ve eminim kimse çoluk çocukla ticaret yapmak istemez. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
Herhangi bir gelişme var mı. Bayram öncesi ödeme yapılsa çok güzel olurdu.

daha sözleşmeler gönderilecek onlar imzalayacak demişlerdi. Kurban bayramına kadar anca olacak gibi görünüyor. Bu kardeşlerde suç yok ama ana firma biraz işi savsaklıyor.

hüsnüü başkan bizim paralar noldu yav mercedess alacam abe kendıme kurban olayım yola kekkkee paraları yaov sole partnere bu kadar gecıktı dıye bıtane hedıyede yollasın he hadi öptüm selamlar

Sadece aralık değil ondan öncesi kasımdan eksiklerde var ama bazı fesatların yazdığı gibi parayı kendileri de almış değil zaten ödemeler direk payoneerlara yapılacaktı neden parayı kendilerine ödesin ki partner ? bence müsait oldukları bir zamanda açıklama yapılır, onların da ödeme için çalıştıklarından şüphem yok benim.

Arkadaslar 40 derece atesim var suanda; ondan gec yaziyorum. Mezuniyet vs derken vucut direnci dustu bi salgina yakalandik kostururken galiba. partnerle iletisim suruyor ama teknik sikintilar vs oluyor arada bir donusu gec yapiyolar bir de . Su hastaligi atlatayim bi video veya canli yayinla sorularini yanitlarim insallah. bu arada muto reyiz sen bana gercek uyeliginden yaziver hocam. Artik seni uslubun duzelene kadar dikkate almiyorum bilgine.

Bir de bi doktor hemsire eczaci vs varsa bana bi donebilir mi atesi dusuruyorum tekrar cikiyor bazen hic dusmuyor. İlac kullandigim halde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaslar 40 derece atesim var suanda; ondan gec yaziyorum. Mezuniyet vs derken vucut direnci dustu bi salgina yakalandik kostururken galiba. partnerle iletisim suruyor ama teknik sikintilar vs oluyor arada bir donusu gec yapiyolar bir de . Su hastaligi atlatayim bi video veya canli yayinla sorularini yanitlarim insallah. bu arada muto reyiz sen bana gercek uyeliginden yaziver hocam. Artik seni uslubun duzelene kadar dikkate almiyorum bilgine.

Bir de bi doktor hemsire eczaci vs varsa bana bi donebilir mi atesi dusuruyorum tekrar cikiyor bazen hic dusmuyor. İlac kullandigim halde.

Büyük geçmiş olsun önce ılık bir düş alıp ateşi düşürmeye çalısın eğer imkanınız var ise hastaneye acile gidin 40 derece ateş çok ciddi dir 4 milyon yeni gelen insan beraberinde çeşitli hastalıklar getirdi en mantıklısı acile gitmek Bu saat de acil fazla kalabalık değildir iğne falan yaparlar iyi gelir

Büyük geçmiş olsun önce ılık bir düş alıp ateşi düşürmeye çalısın eğer imkanınız var ise hastaneye acile gidin 40 derece ateş çok ciddi dir 4 milyon yeni gelen insan beraberinde çeşitli hastalıklar getirdi en mantıklısı acile gitmek Bu saat de acil fazla kalabalık değildir iğne falan yaparlar iyi gelir

Cok sagol abi; bana hasandan bulasti sanirim ona serum verdiler 10 tane her gun iki tane; bakteriyel enfeksiyon demisler kaninda. Oglen 5 gibi norata mi ne oyle bi igne yaptirdim ates dusurucu. 2 saat oncesine kadar iyiydim. Suanda atesi dusuremiyorum dustan ciktiktan on dk sonra ayni valla. Yarin doktora giderim insallah ust uste igne yemiyim diyorum yan etki vs yapmasin; obur ignenin de adini hatirlamadigim icin sikinti olabilir diye korkuyorum biraz.

hüsnüü başkan bizim paralar noldu yav mercedess alacam abe kendıme kurban olayım yola kekkkee paraları yaov sole partnere bu kadar gecıktı dıye bıtane hedıyede yollasın he hadi öptüm selamlar

Banlanmak için gösterdiğin ekstra özene hastayım. Hayır yani seni foruma davet eden adama acıyorum, yaşınıda bilemeyiz tabi.

bizim hüsnü reyis yavastan parayı indire gandi yapmış havaları seziyorummmm

1-Bilip bilmeden karşı tarafa ithamda bulmak sınırsız ban sebebi, paraları cebe attı diye konuda yazacağına şikayet konusu açarsın varsa kanıtın sunarsın.

2- Konuşma uslubunla zaten bu forumda yerin yok, hüso reyiz falan hiç hoş değil, sen bu konuşma ağzını bu forumda kullanamazsın, burada herkesin herkese saygısı var, eleştirilerimiz bile saygı çerçevesinde olur.

3- SINIRSIZ UZAKLAŞTIRILDINIZ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri